Arkadaşlar 2 yıllık evliyim şimdiye kadar bir sürü sorun yasadık atlattık çok şükür eşimle artık bir düzen oturttuk evliliğimiz oturdu diye düşünüyorum fakat ben bazı şeyleri o kadar çok kafaya takıyorum ki kendimi çok üzüyorum. Mesela kayınvalidem ortada hiç bişy yokken bana karsı tavırları değişiyo ve bu durum ben en mutlu olduğum anlarda bile aklıma geldiğinde beni huzursuz ediyor etrafımdaki gelinlere bakıyorm hiç benm gibi kafaya takan yok bende böyle yapayım diyorum ama bir türlü beceremiyorum kayınvalidem kendini dışarıya karsı özellikle yeni tanıştığı insanlara karsı hoş göstermeyi sevenen dinine bağlı ama herkesin herseyini laf eden özellikle giyim konusunda birazda arkadan konuşmayı seven birisi oğluyla beni de kıskanıyo sanırım evliliğim ilk zamanları ve nişanlılık döneminde çok sorun yasadık oğlumu elimden alacaklar havaları vardı hep şimdi yeni elti adayı geliyor onun yanında yavrum kızım diyo bana ama yalnız kaldığındahiç o sözler yok eşimde bunun farkında her gün arıyorum napıyosun diye aramadığım zaman dün konuşmadık ne yaptın diye öyle bi imalı söylüyoki yani ses totununu tarif edemiyorum huysuz kaynanası olanlar bilir. bu kurban bayramı döneminde sürekli ordaydık bi gün kendi aileme gittik suratı asıldı ailemde olduğumm gün aramamışız merak etmiş bizi neyi merak etti acaba her gün gece yarılarına kadar ordaydık yani böyle söyleyince merak ettiğini söylemiş kadın ne olmuş sanki diye bilirsiniz ama öyle bi ses tonuyla söylüyoki huzursuz edecek sekilde mesela eşimle bi yere gitsek gezmeye eşim söyleyemiyor laf edecekler karısını almış gezdiriyor diyecekler diye yani böyle bi kayınvalidem var eşim amaaan ne derse desin surat asarsa assın boşver hiç kafaya takma diyo ama ben bi türlü bunu yapamıyorum bana söyleyebileceğniz önerileriniz varmı nası davranmalıyım .