umursamaması sinir ediyor beni

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
kızlar bana lutfen yardım edın kafayı bozmak uzereyım doktora falan gıdecem artık. 3 yıllık bır ılıskım var ıyısıyle kotusuyle oyle fazla kavga eden cıftte degılız ama benı umursamaması sınır edıyor benı.ararım hemen doner bana yada mesaj atar musait degılım dıye dun 6 7 saat ulasamadım ona arıyorum yok mesaj atıyorum yok sirket hattını arıyorum galerıyı arıyorum cevap yok.basına bıseymı geldı dıye kaza falanmı dıye merak ettım aksam mesaj atıyor surdaydım suraya gıttım falan fılan buna bı fırca ben necıyım dıs kapının dıs mandalımıyım kızdım bır guzel bana yuzsuz yuzsuz sacma sacma konusma dıyor az once aradı hıcbısey olmamıs gıbı askım canım cıcım sınırlerım bozuldu valla ısyerındeyım aglıyacam aglıyamıyorum kafamı bozucam valla bu umursamaz tavırları degersızım gıbı davranması benı hiçe sayması uffffffffffffff bıktım artık bıktımmm

İlk defa yapmıyorsa feci !! Vurdumduymaz biri demekki ya erkekler böyle diyecegim ama benim erkek arkadasım malesef !! Cise gittigini de söyle desem üsenmeyecek yani o derece.

Bütün gün size dönecek hic mi fırsatı olmamıs yaptıgı saygısızlıktır yani. Siz deli-divane gibi arıyorsunuz sonucta. Daha dikkatli olması konusunda uyarın ama huylu huyundan vazgecer mi ? Onu hic bilmiyorum.CADIARZU

Son düzenleme:
sizde aynı şeyi ona yapın nasıl oluyormuş anlasın.gün boyunca aramayın.o aradığındada cevap vermeyin.zaten ben böyle sürekli ısrarla bir erkeğin aranmasını doğru bulmuyorum.bırakın o arasın sizi

6-7 saatte bir wc yede gidememiş hiçmi vakti olmamıs eğer ilkse çok üzülme ama devamlı böyle saatlerce ulasılmaz oluyorsa bi arastır derim

İlk defa yapmıyorsa feci !! Vurdumduymaz biri demekki ya erkekler böyle diyecegim ama benim erkek arkadasım malesef !! Cise gittigini de söyle desem üsenmeyecek yani o derece.

Bütün gün size dönecek hic mi fırsatı olmamıs yaptıgı saygısızlıktır yani. Siz deli-divane gibi arıyorsunuz sonucta. Daha dikkatli olması konusunda uyarın ama huylu huyundan vazgecer mi ? Onu hic bilmiyorum.CADIARZU

canım ilk defa yapıyor 6 7 saat hıc aramamazlık yapmazdı ama bazen ne yaptıgımı unutur haber verırım suraya gıdıyorum dıye neden haberım yok der bıraz umursamaz bende sınır olmaya basladım artık burnuma geldı valla.kız senınkıde ıyıymıs valla fazla ılgıde ınsanı bunaltır ama. mesaj atıyorum kızıyorum buna adamda tık yok.ya en buyuk tepkı tepkısızlıklık dıyor susuyor yada sınırımın gecmesını beklıyor bu gıdısle doktorda bulacam kendımı mafoldumben

ah bu erkeklerin umursamaz tavirlari yokmu cogu zaman farkinda bile
olmadan yapiyolar ama olan bize oluyo...

bencede sende ona yap bakalim o zamanda hic bsy olmamis gibi davranabiliyomu

kızlar bana lutfen yardım edın kafayı bozmak uzereyım doktora falan gıdecem artık. 3 yıllık bır ılıskım var ıyısıyle kotusuyle oyle fazla kavga eden cıftte degılız ama benı umursamaması sınır edıyor benı.ararım hemen doner bana yada mesaj atar musait degılım dıye dun 6 7 saat ulasamadım ona arıyorum yok mesaj atıyorum yok sirket hattını arıyorum galerıyı arıyorum cevap yok.basına bıseymı geldı dıye kaza falanmı dıye merak ettım aksam mesaj atıyor surdaydım suraya gıttım falan fılan buna bı fırca ben necıyım dıs kapının dıs mandalımıyım kızdım bır guzel bana yuzsuz yuzsuz sacma sacma konusma dıyor az once aradı hıcbısey olmamıs gıbı askım canım cıcım sınırlerım bozuldu valla ısyerındeyım aglıyacam aglıyamıyorum kafamı bozucam valla bu umursamaz tavırları degersızım gıbı davranması benı hiçe sayması uffffffffffffff bıktım artık bıktımmm

o serbest mi olmak istiyor birliktelik birbirine bağlı olmak değil mi o sevgili kavramını nasıl algılıyor kendınıze sıkıntı yapmayın beklentılerınızi olması gerekenleri sıralayın aksi olursa baybay diyin

benimde nişanlım da aynen böle arayıp ulaşma şansım yok
ölsem haberi olmicak
ama kendisi arar, msj ayda yılda bir. aramazsa da dert etmyrm artık
huyumu desem ne desem bilemiyorum
inşallah sizinki gecici bi durumdr

gerçekten o saatlerde işi olduğuna emin misin peki?
farklı bir meşguliyeti olmasın.

benimkide bi kaç kez yaptı böyle. aradığında ise seni aramayı unuttum dedi. güler misin ağlar mısın. insan sevdiğini aramayı nasıl unutur ki bilmiyorumkismile
istediğin kadar kız bağır çağır unuttum işte ne yapcaksın demez mi üstüne.
böyle yapması 3 oldu.

gerçi bunların üstüne baya baya zaman geçti ama bu konuyu okuyunca aklıma geldi.
bazen yapıyolar böyle ya sen takılma. öyle bağırıp çağırma kızma. aynı şekilde o da sana ulaşamasın aynı şeyi sen ona yap ama hemen değil bir süre sonra. şu an içinse tavrını koy, kızgınlığını belli et ama bağırma ters tepiyo sonra bunlar üste çıkıyolar.

Son düzenleme:
bu ne ya bu erkekler nasılda böyle mursamaz oluyorlar. hele bi de szin canınız sıkkınken biliyoken. hiç birsey olmamsı gibi napıyon askım gülüm demesi yokmu öldürmek isitoyrum ya:D

bu ne ya bu erkekler nasılda böyle mursamaz oluyorlar. hele bi de szin canınız sıkkınken biliyoken. hiç birsey olmamsı gibi napıyon askım gülüm demesi yokmu öldürmek isitoyrum ya:D

canım tavsan daga kusmus dagın haberı yok ne guzel demıs atalarımız.bız aglamaktan gozumuz canımız cıkıyor beyler kendı keyfınde alına gelınce arıyor naptın canım askım balım bılmemne..... aramız ıyı askımla sureklı arıyor eskısı gıbı ama yuzyuze bır gelelım son kalan saclarınıda ben yolacamÇok üzgünüm çoook

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlılar değiştirilmektedir.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

canim seninki cok asiri yapiyor ama 6 - 7 saat habersiz birakmak ne demek.. adamin gözünü oyarim valla..., benimkide yapiyorda arada ama 15 dk yi geciyor habersiz biraktigi.., gebertirim yaaa öyle sacmalikmi olurmus.., bence sende ona aynisini yap görsün nasil oluyormus.., hele su bisey olmamis gibi canim cicim askim muhabettleri yokmuu beni cileden cikariyorrrrrrrrrrrrrrr resmen deliriyorum sinirdennnnnnnn yaaaa .. bukadarmi yüzsüzlük olur resmennnnnn :47:

bu başlığa yazan arkadaşlarlar,sevgilileriyle yada eşleriyle günde kaç saat aralıklarla görüşüyorlar ki..?ben merak ettim benim ilişkimdemi bi problem var..her anından haberdarmısınız yani..

ilgisizlik,umursamamazlık kesinlikle katlanamayacağım şeyler,buda erkeklerin malesefki vazgeçemedikleri en berbat huyları,hepsi böyle değil tabi,ama ben yapamam böyle biriyle,bu zamana kadar hiç yapamadım,şansımada hep böyle kişilikler çıktı :5:

uzun ilişkilerde olur ki böyle şeyler..erkek arkadaşımdan görmedim ama bakalım 3 yıllık olunca biz ne yapacağız...

Back
X