ben kardeşine yüz cevirsin asla istemem.ama benimde değerimi göstersin isityorum.bi kere uyarsa bidaha böyle yapamaz.kv hakikaten o da tehlikeliymiş bikez olsun aramdı başka zamn olsa hep arar sorar.kız çok bilmiş ve saygısız.mesafe koydum bikere bu sefer baktım kv lere gidip geldikçe olmuyo adım attım insan gibi dvrandım busefer de tepeme cıktı şakayla karışık espriler laf vurmalar ben hep sustum sustukça kendimi asalak gibi hissettim
nasıl göstermesini bekliyorsunuz. yanlış anlamayın sizi anlıyorum. eşiniz "eyy ahali diye sesini yükseltip bak kardeşim bu benim karım ona saygılı olacaksın " demesini mi bekliyorsun.. yani işte diyorum böyle olmasa da demiştir. karım demesine gerek yok zaten evlisiniz. bu ispatlı zaten..
dememişse bile kendi hakkını savunacaksın. sonuçta görümcenle evli değilsin. eşinden beklentin olmayacak. çünkü o seninle görümcen aranda.. ben de diyordum bana sahip çıksın ama olmuyor işte. ama daha önce dediğim gibi ne kadar hatalı da olsalar birşey yapamıyorlar. en fazla niye böyle söyledin niye böyle yaptın olur o kadar..
görümcenin o densizliği oluyor olacak da... dediğim gibi sen fazla düşünme muhatap olma.. susmuyorsa sen de cevabını ver. vermiyorsan da söyle eşine seni zorluyorsa bir araya gelmenizde. bana laf sokuyor ben de cevap vermiyorum tartışma olmasın diye ya da kavga etsek küs olsak daha mı iyi diye. cevap vermeyince de bu seferde üzülüyorum. rahatsız oluyorum. ben gitmek istemiyorum. sonra gidelim. ayrı gidelim vs diyebilirsin. mağdem o bildiğini okuyor.
yok ısrarla götürüyorsa.. o zaman görümcen de sana laf sokuyorsa.. açık açık söyle herkesin içinde.. kavgaysa kavga.. niye laf sokuyorsun, işte niye iftira atıyorsun, niye yalan söylüyorsun, kötü birşey seni niye bu kadar mutlu ediyor diye bir sor..
yine bir yere zorla seni götürmek istiyor. o zaman gitmek istemediğini başka zaman gidebileceğini söyle.. ısrar ederse ben nereye gitmek istersem gidecek yaştayım durumdayım de..
herkes kendi işine baksın de..
ha dersen böyle söylediğim için eşimle aram bozulur. zaten tepki vermesen de aranız bozuluyor çünkü sen istemediğin bir şeyi yapınca rahatsız oluyorsun o da ortama yansıyor.. o zaman dersin kusura bakma kocacığım ben sana demiştim bir araya gelince beni eziyor ve ben kendimi ezdirmem. kendi kararlarımı kendimiz verebiliriz. biz evliyiz kimsenin karışmaya hakkı yok. ben kimseye karışmıyorum karışmam da de..
ya da ne biliyim aksine gitmeye hevesli gibi olun..aa iyi olur gidelim falan deyin. ama bu da işte onu maalesef istediğimi yaptırdım duruma sokuyor.. ama siz eşinizle aranız bozulmasını istemiyorsanız bunu yapabilirsiniz. yani eşiniz bu yönde düşünüyorsa gitmek istiyorsa.senin gitmemek isteyişini önemsemiyorsa.
ben ne annemi ne kardeyimi karıştırırım ne de senin kardeşini anneni kendi kararlarımızı kendimiz verebiliriz de..
gittik onun yüzünden ama ben çok üzüldüm.dediği olduğu yaptırdı.eşime bikere bahsettim baktım ileri gidince bozuluyor korumaya çalışıyo görümcemi uzatmadım bende ozaman
konu açtığında gitmedik demişsin.hadi daha sonra ayıp olmasın diye mi gittiniz..
görümcemi hiç sevmiyorum eşimin hatrına ses etmiyorum.benim sevmediğim eşimle kavga etceğim bi durum yaptı.moralim çok bozuldu.bi akraba var kaç kere konusu oldu ben oraya gitmek istemiyorum.eşim ilk zaman takıyordu ama sonraları önemsemedi.benim haz almadığım i yer.görümcemde bu yüzden kavga etceğimizi bile bile hadi gidelim diyor gecen onlara gittiğimizde.eşim yok diyor bende tamam yok gitmicez diyorum hayır gidelim diyor.eşim sinirleniyo ama onlara yansıtmıyor bana yansıtıyor.sonunda görümce zorla gitcez dedi eşime bende hayır gitmicez dedim kavgalı bi şekilde oradan ayrıldık gitmedik.kız resmen biz kavga edelim diye yaptı.şimdi ben kv lere gitmek istemiyorum soğudum napmalıyım