6 yıldır çok sevdim karşılık bulamadım çok acı çektim o kadar umursamaz bir insandı ki sevgimi umursamadı bile ne beni sevdi ne de sevgimi ciddiye aldı çok ağladım üzüldüm çokta sevdim artık bırak kendini üzme sevme diyen oldu ama ben hiçbirini ciddiye almadım çünkü bir iş kalpte bitmeyince kimseyi duymuyorsun bile anlamıyorsun sevmek acı çekmekmiş onu öğrendim şimdi ise yaralı kanayan parmağı oldu yerden kestim ve içimdeki sevgisini bitirdim unutmaya karar verdim artık çünkü beni umursamayan bir insanı içimde yaşatmak çok zor !
çok bile beklemişsin..insan zamanla öğreniyor değer görmediği insandan uzaklaşmayı..sana değer vermeyen insan, zerre sevgini de hak etmiyor bence..ben 2 yıl öyle birini çekmiştim ama nereye kadar diyorsun işte:113:
Çok bile beklemişsin.. Karşıdaki kişi seni üzüyosa, ona verdiğin değer kadar ondan göremiyosan, verdiklerinin karşılığını alamıyosan, ve hani uzadım uzadı sorunlara gerek yok, seni sıkça incitebiliyosa bu yanlış bi karardır.. Kimse senin gülümsemeni ele geçirecek kadar hakimiyet kurmamalı, senden önemli değil..
çok bile beklemişsin..insan zamanla öğreniyor değer görmediği insandan uzaklaşmayı..sana değer vermeyen insan, zerre sevgini de hak etmiyor bence..ben 2 yıl öyle birini çekmiştim ama nereye kadar diyorsun işte:113:
sağol canım aynen öyle çok haklısın kararımdan artık dönmem merak etme çünkü artık üzülmenin mantığı yok ben mutlu olmak istiyorum ama onunla değil çünkü o beni hakeden bir insan değil olmayacakta hiçbir zaman
aynen canım 6 yıldan bahsediyoruz dike kolay koskoca 6 yıl :) inşallah canım herşeyin güzel gitmesi yönünde benim de temennim bu yön de artık mutlu olmalıyım
Çok bile beklemişsin.. Karşıdaki kişi seni üzüyosa, ona verdiğin değer kadar ondan göremiyosan, verdiklerinin karşılığını alamıyosan, ve hani uzadım uzadı sorunlara gerek yok, seni sıkça incitebiliyosa bu yanlış bi karardır.. Kimse senin gülümsemeni ele geçirecek kadar hakimiyet kurmamalı, senden önemli değil..
aynen öyle canım çok güzel söylemişsin gerçekten yani beni üzenler benden uzak dursun çok sevdim ama artık unuttum daha da çok unutacağım ve yoluma bu şekilde devam edeceğim artık olması gereken de bu çünkü