• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak yavrum sen onu bunu geç 26 yaşında her boku biliyormuş gibi herkese artis artis cevaplar verme burda daha çok rezil olursun
İstediğim gibi cevap yazarım her yazdığıma polis gibi dikilip zuhahhah sen de makyajsız gezmiyorsun mu yazacaksın yaptırmadığın estetik var mı

Birde benim kedim var ve sürekli cama vurup kesime sesleniyor yüksek ses olduğu için kedim koltuğun arkasına saklanıyor annelerine kaç kere kedim korkuyor dedim
Direkt çocukları uyarın o zaman yapacak birşey yok

Yo amacını anlamıyorum sadece
Hadi seni 1 dakikalık ciddiye alıp cevap vereceğim. Ama sadece 1 dklık. Bir problemim yok ama herkese dik dik konuşman çok sinir bozucu çocukların camına çamurlu oyuncak bırakmasından rahatsız olan birine eee ona göre ev tutacaksın demek çok irite edici bir yorum.

Konu sahibinin gayet normal bir sorununu okurken bir ara Feriha'yi gordum ya la ahshd

Konu sahibi rahatsizliginizda gayet haklisiniz. Birinci katta oturmaniz caminiza vurulmasını hakli cikarmaz. Ailelerindrn dogru duzgun davranis ogrenseler zaten bunu yapmazlardi, dolayisiyla ailelerle konusarak cozebileceginizi dusunmuyorum.

Cocuklarin cama vurabilecegi bir yukseklikte oturuyorsaniz camlarinizda demir vardir. Sinek teli cekerek cama ulasmalarini onleyebilirsiniz. Tel olduğu icin pervaza erisip camur da yapamazlar.

Hadi seni 1 dakikalık ciddiye alıp cevap vereceğim. Ama sadece 1 dklık. Bir problemim yok ama herkese dik dik konuşman çok sinir bozucu çocukların camına çamurlu oyuncak bırakmasından rahatsız olan birine eee ona göre ev tutacaksın demek çok irite edici bir yorum.
Sana mı kaldı bunun yargısını yapmak peki? Beni değil kendi iticiliğini dert edin bence. Ben seni 1 dakika bike ciddiye almıyorum gülüm

Sana mı kaldı bunun yargısını yapmak peki? Beni değil kendi iticiliğini dert edin bence
İticilik demedim irite edici dedim. Bunu da okuyarak anlayamadın :) ayrıca burası açık platform rahatsızsan yorum yapma

İticilik demedim irite edici dedim. Bunu da okuyarak anlayamadın :) ayrıca burası açık platform rahatsızsan yorum yapma
İstediğim yorumu yaparım sana ne sen gelip benim yorumuma sinir olup saçma sapan konuşuyorsun ama? Senin radarından mı geçecek yorumlar işsizlikten 7/24 sitede kalıp kendini site polisi sanıyorsun. Anlıyorum geçecek bi hayat edildiğinde her şey

Sana mı kaldı bunun yargısını yapmak peki? Beni değil kendi iticiliğini dert edin bence. Ben seni 1 dakika bike ciddiye almıyorum gülüm
Almadığın için düzenleyip düzenleyip yorum atıyosun. Ve hala tartışıyosun hmmm peki

İstediğim yorumu yaparım sana ne sen gelip benim yorumuma sinir olup saçma sapan konuşuyorsun ama? Senin radarından mı geçecek yorumlar işsizlikten 7/24 sitede kalıp kendini site polisi sanıyorsun. Anlıyorum geçecek bi hayat edildiğinde her şey
İşte benim yorumumdan da sanane :) ahhh asla anlaşamıyoruz kitap oku biraz. Diyet listesi hazırlamaktan beynin patates olmuş.

İşte benim yorumumumdan da sanane :) ahhh asla anlaşamıyoruz kitap oku biraz. Diyet listesi hazırlamaktan beynin patates olmuş.
Bana yorum yaparsan ne demek sana ne? İmşallah sende yakın zamanda kendşne bi iş edinirsin güveniyorum sana geçecek hepsi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X