- Emoji Skoru
- 26.436
- Puanlar
- 498
Hala eski mesajlarına bakmıyorum diyo hahzhshzhshs TAMAM bakır teliBilmem ben kimsenin eski mesajlarına bakmıyorum ne değiştirmiş diye hahahHh bazı salaklar gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala eski mesajlarına bakmıyorum diyo hahzhshzhshs TAMAM bakır teliBilmem ben kimsenin eski mesajlarına bakmıyorum ne değiştirmiş diye hahahHh bazı salaklar gibi
Yok senin gibi gerilere had bildirmek7 /24 kk forumunda kim ne yazdı takip etmek mi
Aynen had bildirmiş oldun bana gelip MAKYAJINI SİL diyerek anca senin gibi kompleksli insanlar bunu dert eder sanki ilkokuldayız bi de anasın he sen kendini yetiştirememişsin dahaYok senin gibi gerilere had bildirmek
Hahhahxhshzhahx ağlaAynen had bildirmiş oldun bana gelip MAKYAJINI SİL diyerek anca senin gibi kompleksli insanlar bunu dert eder sanki ilkokuldayız bi de anasın he sen kendini yetiştirememişsin daha
Hocam inşallah işin olur bir günKız salak mısın alıntılıyorum ya hani Ordan görünüyor hahshahzhahs
Yok gülüyorum amaçsızlığına djdjdjdjdjHahhahxhshzhahx ağla
Hadi iyisin yüzünü güldürdük deseneYok gülüyorum amaçsızlığına djdjdjdjdj
İnşallah cnm yaaHocam inşallah işin olur bir gün![]()
Şuna sevabına ingiliççe öğret bi ara Türkçe anlama konusunda arası pek iyi değil belki ingilizcesi düzgün olurİnşallah cnm yaa![]()
Ay evlerden ırak ne diyosun hahxhshxŞuna sevabına ingiliççe öğret bi ara Türkçe anlama konusunda arası pek iyi değil belki ingilizcesi düzgün olur![]()
Yok dil tazminatı alacak seviyedeyim hahahahaha senin eğitim nerelerdeydiŞuna sevabına ingiliççe öğret bi ara Türkçe anlama konusunda arası pek iyi değil belki ingilizcesi düzgün olur![]()
Klasik "toksik" koç burcu.Belli oluyor burada atlayıp Hakkımda konuşmandan orada da fondöten yerine bb kullan diyenlere zaten ten makyajı yapmıyorum bb krem kötü demek suç olmuştu. istersem sim sürerim istersem yapmam canım nasıl isterse
İncindim ama haklısınKlasik "toksik" koç burcu.
Altı boş özgüven, agresif kavgacı saldırgan tavırlar, bir de bu saldırganlığı, saygısızlığı özgüven ve dobralık sanmak, haksızlığını asla kabul etmemek, ona buna durduk yere sataşmak vs. Tek konusunu okudum, yorumlarını görüyorum arada, insan sanalda bile nasıl bu kadar belli eder kendini
Evlerden ırak gerçekten.
Toksik diye özellikle belirttim, böyle olmayanlar da vardır belki (inşallahİncindim ama haklısınneyse yaşlandıkça düzeliyoruz azcık
![]()
En koç benim biliyorsunToksik diye özellikle belirttim, böyle olmayanlar da vardır belki (inşallah), buradaki tüm koçların gazabını üstüme çekmek istemem
![]()
Bir ortama girdiğimde birinden gıcık kaparsam o mutlaka koç burcu çıkar, hiç şaşmaz.Klasik "toksik" koç burcu.
Altı boş özgüven, bilmişlik, agresif kavgacı saldırgan tavırlar, bir de bu saldırganlığı, saygısızlığı özgüven ve dobralık sanmak, haksızlığını asla kabul etmemek, ona buna durduk yere sataşmak vs. Tek konusunu okudum, yorumlarını görüyorum arada, insan sanalda bile nasıl bu kadar belli eder kendini
Evlerden ırak gerçekten.
Bu özellikleri zamanında taşıdığını kabul etmek büyük meziyet bu arada, cidden olgunlaşan koçlar da varmış, ümitlendimEn koç benim biliyorsun![]()
Ay yok bu "ben öyleyim noolmuşkinee" modu.Bu özellikleri zamanında taşıdığını kabul etmek büyük meziyet bu arada, cidden olgunlaşan koçlar da varmış, ümitlendim![]()
Yol bi sen kaldınBir ortama girdiğimde birinden gıcık kaparsam o mutlaka koç burcu çıkar, hiç şaşmaz.
@Bibibella biraz saçını yolayım nolur![]()