• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok senin gibi gerilere had bildirmek
Aynen had bildirmiş oldun bana gelip MAKYAJINI SİL diyerek anca senin gibi kompleksli insanlar bunu dert eder sanki ilkokuldayız bi de anasın he sen kendini yetiştirememişsin daha

Belli oluyor burada atlayıp Hakkımda konuşmandan orada da fondöten yerine bb kullan diyenlere zaten ten makyajı yapmıyorum bb krem kötü demek suç olmuştu. istersem sim sürerim istersem yapmam canım nasıl isterse
Klasik "toksik" koç burcu.
Altı boş özgüven, bilmişlik, agresif kavgacı saldırgan tavırlar, bir de bu saldırganlığı, saygısızlığı özgüven ve dobralık sanmak, haksızlığını asla kabul etmemek, ona buna durduk yere sataşmak vs. Tek konusunu okudum, yorumlarını görüyorum arada, insan sanalda bile nasıl bu kadar belli eder kendini :KK53:
Evlerden ırak gerçekten.

Altı boş özgüven, agresif kavgacı saldırgan tavırlar, bir de bu saldırganlığı, saygısızlığı özgüven ve dobralık sanmak, haksızlığını asla kabul etmemek, ona buna durduk yere sataşmak vs. Tek konusunu okudum, yorumlarını görüyorum arada, insan sanalda bile nasıl bu kadar belli eder kendini :KK53:
Evlerden ırak gerçekten.
İncindim ama haklısın 🤣 neyse yaşlandıkça düzeliyoruz azcık 🤏🏼

Altı boş özgüven, bilmişlik, agresif kavgacı saldırgan tavırlar, bir de bu saldırganlığı, saygısızlığı özgüven ve dobralık sanmak, haksızlığını asla kabul etmemek, ona buna durduk yere sataşmak vs. Tek konusunu okudum, yorumlarını görüyorum arada, insan sanalda bile nasıl bu kadar belli eder kendini :KK53:
Evlerden ırak gerçekten.
Bir ortama girdiğimde birinden gıcık kaparsam o mutlaka koç burcu çıkar, hiç şaşmaz.
@Bibibella biraz saçını yolayım nolur 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X