umursamıyorum dediğim anda

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/668796-canim-yaniyor.html

tam umursamıyorum diyorum mesaj atmıyorum burnunu sokuyor yine hayatıma. gündüz hç mesaj atmadım canım sıkkındı zaten birazda nezle idim umursamadım onu nasılsın diye bir mesaj atmış bnde iyiyim sen nasılsın dedim yatıyorum neredesin dedi evdeym nerde olcğm başka dedim bnm ufaklık snnle tanşmk istyr dedi ufaklık? diye mesaj attım kardeşim işte çıkamazmısın dedi. babam evdydi çıkamayacğm için aynen belirttim peki dedi ndn tanışmk istiyor dedim br şey demedi ki kardeşinin benden haberi oldugunu bile bilmiyordum ayrıldık bitti gitti tanışmanın ne gereği varsa artık. üstelik kendiside bu akşam istanbula gidiyor artık temelli

tam umursamıyorum diyorum mesaj atmıyorum burnunu sokuyor yine hayatıma. gündüz hç mesaj atmadım canım sıkkındı zaten birazda nezle idim umursamadım onu nasılsın diye bir mesaj atmış bnde iyiyim sen nasılsın dedim yatıyorum neredesin dedi evdeym nerde olcğm başka dedim bnm ufaklık snnle tanşmk istyr dedi ufaklık? diye mesaj attım kardeşim işte çıkamazmısın dedi. babam evdydi çıkamayacğm için aynen belirttim peki dedi ndn tanışmk istiyor dedim br şey demedi ki kardeşinin benden haberi oldugunu bile bilmiyordum ayrıldık bitti gitti tanışmanın ne gereği varsa artık. üstelik kendiside bu akşam istanbula gidiyor artık temelli

Adam uçmuş bildiğin ne yaptığı belli değil, anlamsız

Cevap vermemelisin artık hiçbir mesajına.:51::51:

canı sıkıldıysa köpeklerine sarsın bna değil dengemi alt üst ediyor herifçinin oğlu

kafası mı güzel anlayamadım

Kafasi guzel ama seninki ondan güzel, ne diye cevap verirsin be güzel kardesm .. bazen dayanamiyoruz işte ama bidaha cevap verme tut kendini

bence sadece karaktersiz ve önemsiz bir insan

gereksiz

mersi tatlım
sende ömür boyu gül inşallah:))

amin canım cümlemiz :)

Cevap vermemelisin artık hiçbir mesajına.:51::51:

bazen mecburiyetten cevap veriyorum aynı ekipteniz ortak çalışmalar üstelik giderken bir kaç işi bana kalacak yerine ben geçeceğim ister istemez muhatap olacağım

Kafasi guzel ama seninki ondan güzel, ne diye cevap verirsin be güzel kardesm .. bazen dayanamiyoruz işte ama bidaha cevap verme tut kendini

aynı ekipteniz ortak çalışmalar üstelik giderken bir kaç işi bana kalacak yerine ben geçeceğim ister istemez muhatap olacağım

Suç sende hala karşılık veriyorsun adamın mesajlarına.

ister istemez br süre daha muhatap olacağım eski sevgilim ama aynı zamanda ekip arkadaşım ortak işler vs.

ay kafaya takmaya bile değmez boşver ne mesajı sen bekle ben bi gideyim karımla anlaşmazsam senle mi devam ederim mesajı olmuş resmen

"Kedinin fareyle oynadığı gibi" diye bir tabir vardır ya..İşte bu o hesap..Hattını değiştir..

hattımı değiştiremem aileme ne diyeceğim ndn derlerse üstelik tüm bağlantılarım bu hat üzerine

ay kafaya takmaya bile değmez boşver ne mesajı sen bekle ben bi gideyim karımla anlaşmazsam senle mi devam ederim mesajı olmuş resmen

karısına da ona da....

seninle tanışmak isteyen ufaklığın
kardeşi olmadığını bu forumdaki tüm evli bayanlar anlamıştır:9:
gitmeden senin bir tadına bakayım içimde kalmasın diyor

randevulaşıp gitmesene
beklesin beklesin çıldırsın
oyun nasıl oynanır görsün

Bir laf dinle artık kes irtibatı şu adamla!!!

seninle tanışmak isteyen ufaklığın
kardeşi olmadığını bu forumdaki tüm evli bayanlar anlamıştır:9:
gitmeden senin bir tadına bakayım içimde kalmasın diyor

randevulaşıp gitmesene
beklesin beklesin çıldırsın
oyun nasıl oynanır görsün

Bir laf dinle artık kes irtibatı şu adamla!!!

ne demek istediğinizi anladım aklıma gelmemişti ama birde şu var dışarda dedi ama evine çağırmadı zaten evine girmeme izin vermeyeceğini kendisi söyledi dul bir adamım evime gelmeni istemem diye irtibat konusunda da aynı ekipteniz ortak çalışmalar üstelik giderken bir kaç işi bana kalacak yerine ben geçeceğim ister istemez muhatap olacağım

ne demek istediğinizi anladım aklıma gelmemişti ama birde şu var dışarda dedi ama evine çağırmadı zaten evine girmeme izin vermeyeceğini kendisi söyledi dul bir adamım evime gelmeni istemem diye irtibat konusunda da aynı ekipteniz ortak çalışmalar üstelik giderken bir kaç işi bana kalacak yerine ben geçeceğim ister istemez muhatap olacağım

Pess doğrusu hala saf saf ne diyorsunuz ya!!!!
tüm konularınızı biliyorum baştan sona en son bu adamla ilişkinizi ayrıldığınızı ilişki içerisindeyken adamın size hareketlerini vs hepsini okudum biliyorum ve siz hala evine çağırmadı izin vermez diyorsunuz o mesajda ufaklıktan kastı belli amacı belli hemde basından beri belli...

Back
X