Umurunda deil, hatrlamad :(

caycan

İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
933
6
96
41
Ankara
burada yazıılan sorunları okuyunca benimki küçük gelebilir ama içimde tutmak istemedim,sadece paylaşmak istedim.bugün bizim evlilik yıldönümümüz.dün eşimle ufak bi tartışma yaşamıştık konuyla alakasız.ama büyüttü galiba.dakka başı arayan adam bugün aramadı,eve geldi konuşmadı.bugünle alakalı hiçbişey yapmadığı gibi yüzüme bile bakmadı.o öyle yapınca bende onla konuşmadım.ben neler bekliyodum ne oldu.canım çok sıkkın..bu kez ben alttan almak istemiyorum,yeter artık.birazda o düşünsün bişeyleri..

aman hatırlamadıysa hatırlamasın canım boşverzemuszemussen hatırlat,karı koca arasında olur böle şeyleryerimsenibengüzel bi sofra kur,tatsızlık bitsin,takma kafana..evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:içelim:

canım sofra kurmuştum ama yüzüne bile bakmadı.bende kaldırdım.yemek yemedik ikimizde..

hala bıtmıs degıl gun ..

bence gıt sarıl .. bugunu kotu hatırlama

böyle herşeyi takam canım,olabiliyor.başlarda bende çok takardım.ama alıştım.ben boşverince kendisi hatırlamaya başladıopuyorumnanaktan

canım ben de çok öenmsiyorum böyle özel günleri o yüzden anlıyorum seni
ama daha gün bitmedi ki belki yapar bişeyler
hem asonun da dediği gibi o yapmıyosa sen yap böyle özel bi günü tatsız geçirmeyin :teselli:

bu arada nice mutlu yıllara canımopuyorumnanaktan

bana ters ters bakıyo.bulunduğu odaya gidiyom başka yere gidiyo.ben yokmuşum gibi davranıyo.kendimi belli etmeye çalışıyom ama adamın umrunda değil.oysa ben neler hayal etmiştim.çok kızgınım..

senede bıgun ozel bıgun bence buseferde sen barıs cubugnu uzatsan:)..

ben o kadar uğraştım bişeyler yaptım,süslendim püslendim.umursamadı.eskiden böyle ufak şeyleri bu kadar büyütmezdi.beni artık sevmiyo olabilirmi aceba.ne bileyim belki kendi kendimi dertlendiriyom ama yeni doğum yaptım çok kilo aldım.erkekler için önemlidir böyle şeyler..offf

Öncelikle nice mutlu yıllara.
Bu tür sorunlar evliliklerde olur, kafanıza takmayın. Ama her zaman taviz veren taraf sizseniz biraz tavizkarlıktan vazgeçin derim. Yoksa bunun sonu olmuyor malesef.

ilk yıldönümü yazık tatsız geçirmeyin.. sen git yanına, ne güzel hazırlıklar yaptığını, bütün gün akşam olmasını iple çektiğini filan söyle (ki zaten eminim öyledir).. o kadar da katı davranmaz herhalde, o da kendi kafasındakilerden bahseder kesin.. ama bir sonrakinde bu kadar yumuşak davranamayabileceğinizi de satır arasında belirtin ki hamlelerin hep sizden gelmesine alışmasın..

bu sene 3 yılımız bitti.v e beyfendi şimdi uyumaya gitti.daha ne uğraşayımki.soğutuyo insanı kendinden.insan kinleniyo bi yerde..

hmm ben ilk evlilik yıldönümünüz zannetmiştim... e 3. yılda birtakım şeyleri öğrenmiş olması lazım aslında..

demekki öğrenememiş.günün bitmesine 10 dk kaldı.hala bişey yapmazsa,gidip uyandıracam ve içimdekileri kusacam.yoksa uyuyamam.şimdiye kadar küs uyumamıştık ama beyfendi gitti yattı ya kafayı yiyecem..

canım yıldönümünüz kutlu olsun, yeni doğum yaptım kilo aldım diye üzüleceğine, yeni doğum yaptım bebeğimiz var bizim diye sevinmelisin, konuşunca telafi edecektir eminim a.s.

canım yıldönümünüz kutlu olsun, yeni doğum yaptım kilo aldım diye üzüleceğine, yeni doğum yaptım bebeğimiz var bizim diye sevinmelisin, konuşunca telafi edecektir eminim a.s.

bebeğim olduğuna elbette seviniyorum ama insan bi yerdede düşünüyo.çünkü eşim doğumdan öncede doğumdan sonra zayıflarsın merak etme falan derdi.hala öyle diyo.ben seni böyle beğeniyorum demiyo.senin sağlığın için zayıflaman lazım falan diyo.

boşver ya.. şimdi uyandırsan iyi bi şekilde noktalanmayacağını biliyoruz.. kesin kavga çıkacak.. yarın olsun sakin sakin söylersin..
(ben de iyice yumuşak bişey olup çıkmışım ya yazarken farkediyorum..)

tatlım demek iyiliğin için söylüyor, şu an kızgın ve kırgınsın ama bak yarın konuşup halledersiniz, gereksiz yere büyümüş zaten...

Eşinizle birlikte mutlu nice senelere, demekki eşiniz kırılmış sizde çok üstüne gitmeyin, daha sonra telafi edersiniz. Erkekler bazem bizim kadar ince düşünemiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…