Umurunda deil, hatrlamad :(

neyse üzme kendini.. yarın tane tane anlatırsın, eğer anlamazsa o zaman sinirlen tamam mı :)

ne deyimki giden adama.bu saatte nereye gitti bilmiyorum.moralim çok bozuk ya off.ben ondan özür dilemeliymişim.benim suçum yokki.hep benmi alttan alacam.en güzel günümün içine etti..

kzııyorum böyle adamlara yaa
ne demek evini terkedip gitmekk
senin sorumluluğun var
evde kadını yalnız bırakmak ne demek

mj attım şimdi.gel demedim direk ama zarf attım,bakalım ne yapacak.bak gene ben alttan alıyorum ya üff.ama mecburum.bukadar kolay bitmemeli.ben alttan almasam biter gider.kolaymı ya.beni kendinden soğutuyo iyice başka bişey değil..

ne demek gecenin bi vakti çekip gitmek? sanki ne yaptın da bu kadar sinirlendi gitti?
saçmalık resmen.. fazla tepki veriyor, daha beter haksız duruma düşüyor haberi yok..

cnm sen moralını ıyı tut bak bebegın warmıs sutun etkılenmesın.. bazen oyle tatsızlıklar olur ama esın tartısma konunuzda haklı bıle olsa bu saatte senı ewde bırakıp cıkmakla tamamen haksız duruma dusurmus kendısını.. ben senın yerınde olsam bu yaptıgından wıcdan azabı duymasını saglardım, bırak o uzulsun..

bence sen alttan almasan bitip gitmez
bitirmek öyle kolaymı evliyken
o bunu alışkanlık yapmış gibi

evde bebeğini eşini bırakıp gitmek de ne oluyor, şimdi haklı bile olsa haksız duruma düştü eşin canım :sinifsinif:

ya dün bebek ağladı,ona sinirlendim,kucağındaydı,uğraşıyodu,sen bakamıyosun dedim elinden aldım.olay bu ya sadece.vallahi başka bişey yok.oda bana sen bakamıyosun dedi.ama küsen o oldu.bak nereye getirdi meseleyi ya..

Evlilik yıldömümnüzü kutlamadı tartıştınız ve eşiniz evi terk edip gittimi yanlış anlamadım değilmi:uhm:
Siz ya fazla üstüne gittiniz yada eşinizin başka bir derdi var. Bazı insanlara tartışmak gergin ortamlar pek yaramıyor helede küsen bir yapısı varsa zor yaa..

normalde çok sinirli değildir ama bazen bişeye taktımı takıyo.bak şimdi 2. mj ı attım hala ses yok.direk çık gel demeyide ben istemiyorum.gelmezse bende üstüne gitmiycem kendi gelsin ya off..

tatlım belki de bebeğe bakamıyorsun lafı babası olarak zoruna gitmiştir eşinin ??

hay allah ya, gelmesini beklemekten başka yapacak şey yok, konuşmadan çözülmezki...

ya ben o lafı bukadar takacağını düşünmedimki.offf ya,bence başka bi derdi var onun.benle ilgili başka bi problemimi var aceba ya..

Back
X