Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

meldayel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
239
2
96
İstanbul
Benim hikayemin başlangıçı çok kötü başladı umut tüp bebek merkezine gelmeden farklı bir merkezde tedavi gördük yapılan tese sonucunda sperm çıkmadı eşime senin çocuğun olmaz diye söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı ve konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmak istersen saygı ile karşılarım demişti o yüzden umut tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşimi ve beni tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor

BEBEĞİM 32 HAFTALIK OLDU

Son düzenleme:

canım benim ne güzel bi haber bu eşin daha önce tese olmuşmuydu yoksa hiç bakmadan mı çocuğunuz olmaz dediler bizde ekimde umutta başlıyoruz tedaviye inşallah bizimde sonucumuz sizin gibi olur

Allah tamamına erdirsin inşl canım .

Amin canım

canım benim ne güzel bi haber bu eşin daha önce tese olmuşmuydu yoksa hiç bakmadan mı çocuğunuz olmaz dediler bizde ekimde umutta başlıyoruz tedaviye inşallah bizimde sonucumuz sizin gibi olur

canım eşim tese olmuştu fakat sperm bulunmamıştı ve bulamayan doktor siz artık bu şekilde cocuk sahibi olamazsınız ancak yurt dışında yapılan farklı bir tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti ve dünyamızı başımıza yıkmıştı böğle bir şeyi kabul etmek çok zordu zaten ondan sonra eşim istersen ayrılabiliriz demişti anlayacan belgin çok zor ama çok zor günler gecirdim.......

inşallah canım

Bu sayfayı açmakla ne güzel yapmışsın medayel

2 kez kadıköy şifada 1 kezde acıbadem hastanesinde denedim sonuçlar hep kocaman ((((000000))))))

En son doğru yeri bularak umutta geldim :Saruboceq:allahıma şükürler olsun hamileyim

kızımı hala kucağıma alamasamda bende umut annelerindenim...ve bende umut tüp bebek merkezini bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum...iyiki oraya gitmişim...
hamile arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli inş evlatlarınızı kucağınıza alırsınız...tedaviye başlayacak arkadaşlar inş sonucunuz pozitif olur ve evlatlarınıza kavuşursunuz...
benimde kızım küvezde inş hayırlısıyla en yakın zmaanda kızım yanımızda olur...

belgın bened ekımde baslıyacagımmmm
hadi hayırlısı canım senindemi eşin tese olcak karşılaşırız belki..

canım tabiki çok zor zamanlar geçirmişindir hepimiz geçiriyoruz benim eşimde 2007de oldu ilk tesesini bizdede gelişmemiş spermatidler bulunmuştu bizim merkezde ikinci için gittiğimizde aynısını söyledi peki canım eşin nerede ne zaman tese olmuştu..allahım sonunda güldürmüş darısı bizlere olsun amin.

allah en kısa zamanda kavuştursun ve bir daha ayırmasın sizi AMİN

umut annelerı merhaba
bende 2defa umutta denedım
doktorum ulun bey
bızdede sıddetlı erkek ınfertılıtılesı var
adetle spermlerımız tabıkı yınede hamdolsun dıyorıum
ılkdenemem negatıftı
2,denememde kanamam vardı ve testı 8,gunu yaptırmıstım ve hamıstım
ama degerlerım 14,gunden sonra dusmeye basladı ve suan kanamam devam edıyor
yınede hamdolsun dıyorum hamıle olduugmu duymam bıle benı sevındırdı tabı devam etse daha guzel olucaktı ama nasıp degılmıs demek
sımdı adetımden sonra doktorla gorusmeye gıdıcem
ınsallah hepınız yavrunuza sag salım kavusursunuz
bızede dua edın bızde ınsallah kavsuruz
sızce 3,denememı yıne umuttamı yapsam kafam karısk ama doktorumdan memnunum

meldayel canım kızım daha çok küçük...ben eşimede benzetiyorum ama videoda görenler bana benzetiyor...
ama hemşireler çok seviyor bu kız çok güzel deyippp ...bu durumda bana benzemesi gerekiyor:)))))))
şaka bir yana kime benziyeceği çokda önemli değil..yeterki kızım sağlıklı,sıhhatli,iyi bir şekilde hastaneden çıksın....rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı,hayırlı,huzurlu, mutlu,uzun gün uzun ömür versin inşşş...seninde oğlun olucaktı yanlış hatırlamıyorsam sağlıklı oğlunu kucağına alırsın inşş...

tolucum ınsalah beraber yasarız canım
sen suan tedavıdemısın
anlatırmsın azıcık kendınden

hılalcımmmmmmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiin
ınsallah evlatlarınızın ıyı gunlerını ahırette ve dunyada hayırlarını gorursunuz canlarım
bızde ınsallah bızde gorururz hayırlsıyla

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BENDE BİR UMUT ANNESİ OLARAK HERKESE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNİ VE SÜLEYMAN BEYİ ÖNERİYORUM

FATMAANUR ,HİLALL, VERDAM HAYIRLI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…