Benim hikayemin başlangıçı çok kötü başladı umut tüp bebek merkezine gelmeden farklı bir merkezde tedavi gördük yapılan tese sonucunda sperm çıkmadı eşime senin çocuğun olmaz diye söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı ve konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmak istersen saygı ile karşılarım demişti o yüzden umut tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşimi ve beni tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor
BEBEĞİM 32 HAFTALIK OLDU
Allah tamamına erdirsin inşl canım .
canım benim ne güzel bi haber bu eşin daha önce tese olmuşmuydu yoksa hiç bakmadan mı çocuğunuz olmaz dediler bizde ekimde umutta başlıyoruz tedaviye inşallah bizimde sonucumuz sizin gibi olur
hadi hayırlısı canım senindemi eşin tese olcak karşılaşırız belki..belgın bened ekımde baslıyacagımmmm
Amin canım
canım eşim tese olmuştu fakat sperm bulunmamıştı ve bulamayan doktor siz artık bu şekilde cocuk sahibi olamazsınız ancak yurt dışında yapılan farklı bir tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti ve dünyamızı başımıza yıkmıştı böğle bir şeyi kabul etmek çok zordu zaten ondan sonra eşim istersen ayrılabiliriz demişti anlayacan belgin çok zor ama çok zor günler gecirdim.......
inşallah canım
kızımı hala kucağıma alamasamda bende umut annelerindenim...ve bende umut tüp bebek merkezini bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum...iyiki oraya gitmişim...
hamile arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli inş evlatlarınızı kucağınıza alırsınız...tedaviye başlayacak arkadaşlar inş sonucunuz pozitif olur ve evlatlarınıza kavuşursunuz...
benimde kızım küvezde inş hayırlısıyla en yakın zmaanda kızım yanımızda olur...
Bu sayfayı açmakla ne güzel yapmışsın medayel
HERKESİ BURAYA BEKLİYORUM
kızımı hala kucağıma alamasamda bende umut annelerindenim...ve bende umut tüp bebek merkezini bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum...iyiki oraya gitmişim...
hamile arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli inş evlatlarınızı kucağınıza alırsınız...tedaviye başlayacak arkadaşlar inş sonucunuz pozitif olur ve evlatlarınıza kavuşursunuz...
benimde kızım küvezde inş hayırlısıyla en yakın zmaanda kızım yanımızda olur...
İNŞALLAH CANIM KIZIN KİME BENZİYOR
hadi hayırlısı canım senindemi eşin tese olcak karşılaşırız belki..
canım tabiki çok zor zamanlar geçirmişindir hepimiz geçiriyoruz benim eşimde 2007de oldu ilk tesesini bizdede gelişmemiş spermatidler bulunmuştu bizim merkezde ikinci için gittiğimizde aynısını söyledi peki canım eşin nerede ne zaman tese olmuştu..allahım sonunda güldürmüş darısı bizlere olsun amin.
AMİN ARKADAŞIM
tolucum ınsalah beraber yasarız canım
sen suan tedavıdemısın
anlatırmsın azıcık kendınden
hılalcımmmmmmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiin
ınsallah evlatlarınızın ıyı gunlerını ahırette ve dunyada hayırlarını gorursunuz canlarım
bızde ınsallah bızde gorururz hayırlsıyla
BENDE BİR UMUT ANNESİ OLARAK HERKESE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNİ VE SÜLEYMAN BEYİ ÖNERİYORUM
FATMAANUR ,HİLALL, VERDAM HAYIRLI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?