Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

rabbim isteyen herkesi sevindirsin dualarım sizlerle her an aklımdasınız inanın bu sıkıntıyı yaşadığım için acısını çok iyi biliyorum rabbim sizlerede tattısın bu eşsiz duyguyu....

katılıyorum sana allahım isteyen hekese bu duygulyu tattırsın inşallah

günaydın kızlar
bende umutta hamile kaldım 6+4 haftalık bugün şükürler olsun.
bişey sorucam şimdi ben elevit,prognex iğne,coraspin,alttan progestan fitil ve estrofeme devam ediyorum.geçen hafta keseyi görmeye gitmiştim.tel aradım hemşireyi ulun bey devam et demiş(şuan başka şehirde yaşıyorumda)
acaba kalp atışı duyulana kadarmı devam edicem benimle aynı olayı yaşayan varmı acaba?karnımda çok gaz var sancım oluyo sanırım ilaçlardan.

o hiç belli olmuyor ben 3 aylık olana kadar kullandım yavaş yavaş bebegin durumuna göre teker teker kesiliyor ilaçlar canım kucagınada alırsın inşallah

amin canım sağol.
bazılarını eksiltti dün doktorum canım.
dün kalp atışını duydum çok şükür.
umut anneleri burda daha çok buluşalım.
nasıl gidiyor hamilelik.

günaydın canım
ne güzel
kaçıncı haftalardasınız?
neler başınızdan geçiyo anlatalım.merak ettiklerimizi paylaşalım

vayyy gerçekten bayağı büyümüşüzzz darısı isteyen tüm hrkesin başına inşş...
yorgun canım nasılsın neler yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor??

amin hilalciğim inşallah bende umut annesi olcam yakın bi zamanda inşallahhhhhhhhh

sedasem merhaba hatırlarsın belki daha önce konuşmuştuk. öncelikle inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. bende nasipse bu ayki adetimde başlıyorum umut tüp te . merak ettiğim şu an çalışıyor musun hamileliğin nasıl geçiyor ben kararsızım da iş konusunda ..

canım emineceğim
hatırladım senin sağol .amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.,
çalışmıyorum.gerçekten çalışıyorken yapamazmışım zaten.olur diye düşünmüştüm.ama iyiki ayrılmışım
herkezin farklı ama ben riske etmek istemedim canım hep yattım ben ağrılarımda oldu.hala 8.haftamdayım çok dikkat ediyorum.hep evdeyim dinleniyorum.
çünkü bziim normal hamilelik değil.bende biliyorum arkadaşım normal yoldan hamile ne güzel çalışıyo.iznleri oluyo tekrar işe gidiyo.
ama biz rahat değiliz birkere.tedavi o kadar zahmetl, ve zorki.
bebişin olursa inşallah sonra yine girersin işe canım.ben öyle yapıcam.
çalışmak çok güzel.ne için çalışıyoruz kendimiz doğacak olan çocuklarımız için
bunları düşün kararını ver

bende duruma göre karar vericem. hamile kalırsam inşallah en ufak riski bile göze almayacağım . sonuçta önceliğim bebek tabiki .. inşallah hepimiz anne oluruz birgün:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…