Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

canlarım merhaba bende katılmak istedim sohbetinize bende umutta umudunu arayıp bulanlardanım
bebeğim 24günlük oldu
bende anne olabilecekmiyim diyen arkadaşlar zamanında bende bu soruyu çokça sorup kendimi heder edenlerdendim hamile görmeye dayanamıyodum kıskandığımdan istemediğimden değil kendimi eksik hissediyordum sizleri çok iyi anlaıyorum ama dua edin ve umudunuzu yitirmeyin rabbim herkese veriyor gönlündekini benden bi parça canınımı esirgeyecek dedim yola cıktım ilk başlarda eşim pek yanaşmadı gittim geldim tahliller felan zeynep kamilde aşılama çapa fakültede aşılama ve tüp bebek denedik olmadı internet vasıtasıyla alman hastanesine ulaştım imkanımız yok ssk geçiyomu diye mail yazdım şimdi umutta olan neslihan hanım ordaydı bahçeci daha ordan ayrılmamıştı bize randevu ayarladıklarını eşim ve benim muayenemden ücret talep etmeyeceklerini söylediler gittik halit fırat erdene eşim emre beye muayene olduk burda ssk geçmiyo dediler sizi umuta yönlendirelim orda geçiyor dediler ulun bey umuta yeni başlamıştı ozaman enver bey gitmişti ilk başta pek içime sinmedi ama anlayacağım tarzda konuşmaya başlayınca işte budur dedim doğru yerdeyim içten yaklaşımı ve bize verdiği güven sayesinde tedavimiz sonuç verdi rabbim ondan razı olsun en zor zamanında ummmadığı yerden çıkış kapıları açsın ona....
hep duacıyız ulun beye ...diyeceğim o ki:umudunuzu kaybetmeyin nerden nereye ben bahçeci pahalı diye vazgeçseydim şimdi oğlum odasında uyuyor olmayacaktı ben onun cennet kokusundan mahrum olacaktım
hep şöyle dua ettim rabbim bana evlat vereceksen en kısa zamanda en hayırl sonuç alacağım yere yönlendir bizi eğer kaderimize evlat sahibi olmayı yazmadıysan genişliğini sabrınıda ver....
oğlumuza giden yolda umutu ve ulun beyi vesile kıldı rabbim ona binlerce kez şükürler olsun...

canım ne güzel şeyler yazmışsın
bende hamileyim daha çok yeni 5 hafta olacak.pazartesi keseyi görmeye gidicem.
inşallah allah bana da kucağıma almayı nasip eder.:ecrin_bebek:
bebeğinle size uzun ömürler sağlık diliyohaoldumsmileorum.

amin canım

tebrik ediyorum canım rabbim inş. sonuna kadar sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdürmeni hayırlısıyla kucağna alıp büyütmeni nasip etsin
ben hamileliği çok sevmiştim şimdi senin heyecanını bende yaşıyorum sanki seninle beraber ne güzel duygulardı onlar
bebeğim biraz büyüsün tekrar yaşamak istiyorum bu tarifsiz güzelliği ulun beyde 1,5 yaşına gelsin dondurulmuşlarla bir deneme yaparız dedi
hamileliğinin tadını çıkar canım

herkese tavsiye ederim umut tübebek merkezini bende yavruma onların sayesin de kavuştum şu andada 2 aylık oldu adını bile umut can koydum allah bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın

rabbim isteyen herkesi sevindirsin dualarım sizlerle her an aklımdasınız inanın bu sıkıntıyı yaşadığım için acısını çok iyi biliyorum rabbim sizlerede tattısın bu eşsiz duyguyu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…