- 16 Eylül 2015
- 773
- 518
- 103
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Amin inşAllahİİnşallah n kısa sürede rabbim dualarınızı kabul eder...tedavi çok zor bir süreç allah yardımcınız olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşAllahİİnşallah n kısa sürede rabbim dualarınızı kabul eder...tedavi çok zor bir süreç allah yardımcınız olsunnn
@loveangell seni cok iyi anliyorum bende 4 yillik evliyim ve 3 yildir bebek istiyorduk olmadi doktora gittim yumurtaliklarima bakti rahim filmi cekti hic bi sorunun yok dedi.esimdede hic bi sorun yok sukur. Bana folik asit ve serophene die bi hap verdi ve iliski takvimi belirledi. Ve o ay hamile kaldim ama dusuk yaptim. Tekrar 4 ay sonra hamile kaldim yine dusuk yaptim. Bu ay tekrar serophene kullandim su an bekliyorum. Hayirli olsun herseyin stres yapmamaya calis zamani vardir ins bizlerinde kucaklari dolar hayirlisiyla
Ne güzel :) böyle şeyler içimi rahatlatıyor. ama benim sorunum olmaması canımı sıkıyor hemde çok. Yumurtaları erimiş kadın evlendilten 3 ay sonra hamile kalabiliyor ise , hormonları düşük bir kadın dogum kontrol hapı kullandıktan sonraki ay hamile kalabiliyor ise. Sperm kalitesi kötü olan erkegin bir ilaçla karısı hamile kalabiliyor ise bizde sorun olmaması çok kötü bir durum. Tedavi yok çnkü hastalık yokk.
Allah "OL" demedikce ruh kendini hazir hisetmez, cenin de -ruh- rahme dusmez. Sabir ve inanciniz sizin sinaviniz. Lutfen bir an bile yasadiklarinizi sorgulayip kendinizi boyle uzmeyiniz. Saglikli, guzel bir bebegi kucaginiza alacaginizi ve de cok iyi bir anne olacaginizi dusunuyorum. :)
içmde koskoca bir soru işareti var... Bizim neden bebegimiz olmuyor . 1.5 senedir her ay başladıgımız yolculuktan neden hayal kırıklıgıyla başa dönüyorum... İnsanın her istedigi hemen olsaydı değeri bilinmezdi.. Bu da öyle birşey.. Bu ay iki yumurtam oluştu o günleride değerlendirdik.. Normalde olmayan bütün belirtiler bu ay oldu. Hayır psikolojik degildi kesinlikle değildi. Nedenini bilmedigim günlük hayatımı felç eden bel agrıları ,gögüslerimin balon gibi şişip kramp gerilme tarzı agrıları , aşırı koku hassasiyeti ayagımı uzatınca başlayan kasık agrıları , kabızlık ,ruh hali degişimleri , üşümüyordum sıcak basıyordu ve bunun gibi herşeyy. Kist falan yok herşey temiz rahimde hiçbir problem yok süt hormonlarım normal ve yumurtlama gününden sonra başladı
Bugün kan tahlili yaptırdım bat doğan güneş ama bana güneş dogmadı. Eşimden gizli yapıyorum bütün tahlilleriii... Hep süpriz yaparak söylicem diyorum. Olmadı bu ay da olmadı. Umut bu ayda yok oldu... Ögrendigimden beri içimde tutuyorum konuşursam aglıcam biliyorum.. Eşim bebeklerle ilgili konuşunca bagırdım. O da anladı ve bana aşılama yaptıralım artık dedi. bende artık çabalamayacagımı söyledim sen çabala dedim... Ben yapacagımı yaptım semen analizi yaptırdım ya dedi. Ne yanii? o kadar zoruma gitti ki ağladım ağladım ağladım... Gerçektende öyle... Bizde milyonlarca sebep araştırılır ilaç kullandırılır ultrason, ışın ,tüp bebek aşılama varken onlar sadece sperm veriyolar... Sadece bir damla sperm... ve bunu yaptıkları için de bende sorun yok deyip ( yani kürler araştırmalar beslenme düzeni vs şeyleri hiç yapmadıgı için. Hevesleniyor sonra sallamıyor...) kestirip atmasına inanamadım. Sonra özür diledi varsa söyle yaptırım başka tahlil varmı sorun bendemi dedi gerçekten de başka hiçbir yaptıracagı tahlil yok... En iyisi bütün tedavi , yumurta kontolleri araştırmaları bırakıp hayatın akışına ve evliligimin tadını çıkarmaya bakmak... Zamanı gelicek... Zamanı geldigi zaman olacak... Benimde artık umudum yok , kalmadı. Kendimi kendi halime bırakıyorum bu inferlite için son veryansınım ve son belirti arayışım... Okuyanlara teşekkür ederim...
Her işi tek başımıza sorunsuz hallettiğimiz gibi keşke çocuk işini de tek başımıza halledebilsek diye de bir serzenişte bulunayımm :)
Eee bir kez olduysa demek olabiliyor. Üzülme stres yapma. Sadece bebek düşüncesiyle birlikte olma...Öyle yapıcam çünkü sorunumun ne oldugunu bilmiyorum... Ve daha önce hiç beklemedigim bi anda hamile oldugumu ögrendim tabi hamilelik sonlandı... Tek ilişkiydi... Ve hala o gün ne yaptıkta oldu bilmiyorum :)
Eğer doktor kontrolleriniz de bişey çıkmadı ise uzmeyin kendinizi zamanı vardır. Benimde 1 buçuk yıl bebeğim olmadı kontrolleri yaptırdık eşimin Sperm i ile ilgili ikinci test istediler. Canlı hücre sayısı az diye. Onun için ikinci bir tarih aldık 2 ay sonrasına gün verdiler. Bizde demekki bir sorun var tedavi gerekecek tedavi yi öğrenene kadar bir beklenti içine duşmeyelim dedik. Eee nasılsa tedavi olmadan çocuk ta olmayacak diyerek korunmadık. Eşimin 2. Testi için 1 hafta süre kalmış ken hamile oldugumu öğrendim.içmde koskoca bir soru işareti var... Bizim neden bebegimiz olmuyor . 1.5 senedir her ay başladıgımız yolculuktan neden hayal kırıklıgıyla başa dönüyorum... İnsanın her istedigi hemen olsaydı değeri bilinmezdi.. Bu da öyle birşey.. Bu ay iki yumurtam oluştu o günleride değerlendirdik.. Normalde olmayan bütün belirtiler bu ay oldu. Hayır psikolojik degildi kesinlikle değildi. Nedenini bilmedigim günlük hayatımı felç eden bel agrıları ,gögüslerimin balon gibi şişip kramp gerilme tarzı agrıları , aşırı koku hassasiyeti ayagımı uzatınca başlayan kasık agrıları , kabızlık ,ruh hali degişimleri , üşümüyordum sıcak basıyordu ve bunun gibi herşeyy. Kist falan yok herşey temiz rahimde hiçbir problem yok süt hormonlarım normal ve yumurtlama gününden sonra başladı
Bugün kan tahlili yaptırdım bat doğan güneş ama bana güneş dogmadı. Eşimden gizli yapıyorum bütün tahlilleriii... Hep süpriz yaparak söylicem diyorum. Olmadı bu ay da olmadı. Umut bu ayda yok oldu... Ögrendigimden beri içimde tutuyorum konuşursam aglıcam biliyorum.. Eşim bebeklerle ilgili konuşunca bagırdım. O da anladı ve bana aşılama yaptıralım artık dedi. bende artık çabalamayacagımı söyledim sen çabala dedim... Ben yapacagımı yaptım semen analizi yaptırdım ya dedi. Ne yanii? o kadar zoruma gitti ki ağladım ağladım ağladım... Gerçektende öyle... Bizde milyonlarca sebep araştırılır ilaç kullandırılır ultrason, ışın ,tüp bebek aşılama varken onlar sadece sperm veriyolar... Sadece bir damla sperm... ve bunu yaptıkları için de bende sorun yok deyip ( yani kürler araştırmalar beslenme düzeni vs şeyleri hiç yapmadıgı için. Hevesleniyor sonra sallamıyor...) kestirip atmasına inanamadım. Sonra özür diledi varsa söyle yaptırım başka tahlil varmı sorun bendemi dedi gerçekten de başka hiçbir yaptıracagı tahlil yok... En iyisi bütün tedavi , yumurta kontolleri araştırmaları bırakıp hayatın akışına ve evliligimin tadını çıkarmaya bakmak... Zamanı gelicek... Zamanı geldigi zaman olacak... Benimde artık umudum yok , kalmadı. Kendimi kendi halime bırakıyorum bu inferlite için son veryansınım ve son belirti arayışım... Okuyanlara teşekkür ederim...
Her işi tek başımıza sorunsuz hallettiğimiz gibi keşke çocuk işini de tek başımıza halledebilsek diye de bir serzenişte bulunayımm :)
İşte bu hesap kitap yapılınca olmuyor asıl. Ben netten takvim çıkarıyirdum resmen. Ama yok yok yok. Ama takvimi attım bir kenara ve bebek geldi.Bırakırım rahim filminden sonra 6 ay akışına bıraktım, klomenden sonra 2 ay akışına bıraktım ama hiç takmıyordum e siz takmayıncca eşinizde yumurtlama gününüzü flan bilmiyo o yumurtlamalar hep ilişkisiz geçiyo... yani ters bi zamanda yumurtluyorum ya da olmuyo of...
Canım valla yazdıklarını okuyunca, "bunu ben mi yazdım" acaba falan dedimiçmde koskoca bir soru işareti var... Bizim neden bebegimiz olmuyor . 1.5 senedir her ay başladıgımız yolculuktan neden hayal kırıklıgıyla başa dönüyorum... İnsanın her istedigi hemen olsaydı değeri bilinmezdi.. Bu da öyle birşey.. Bu ay iki yumurtam oluştu o günleride değerlendirdik.. Normalde olmayan bütün belirtiler bu ay oldu. Hayır psikolojik degildi kesinlikle değildi. Nedenini bilmedigim günlük hayatımı felç eden bel agrıları ,gögüslerimin balon gibi şişip kramp gerilme tarzı agrıları , aşırı koku hassasiyeti ayagımı uzatınca başlayan kasık agrıları , kabızlık ,ruh hali degişimleri , üşümüyordum sıcak basıyordu ve bunun gibi herşeyy. Kist falan yok herşey temiz rahimde hiçbir problem yok süt hormonlarım normal ve yumurtlama gününden sonra başladı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-takilin-pesime.871579/page-435#post-43942036 biz bu topiclerde birbirimizin benzer dertleriyle ilgileniyoruz.. eğer uğramak istersen aramıza bekleriziçmde koskoca bir soru işareti var... Bizim neden bebegimiz olmuyor . 1.5 senedir her ay başladıgımız yolculuktan neden hayal kırıklıgıyla başa dönüyorum... İnsanın her istedigi hemen olsaydı değeri bilinmezdi.. Bu da öyle birşey.. Bu ay iki yumurtam oluştu o günleride değerlendirdik.. Normalde olmayan bütün belirtiler bu ay oldu. Hayır psikolojik degildi kesinlikle değildi. Nedenini bilmedigim günlük hayatımı felç eden bel agrıları ,gögüslerimin balon gibi şişip kramp gerilme tarzı agrıları , aşırı koku hassasiyeti ayagımı uzatınca başlayan kasık agrıları , kabızlık ,ruh hali degişimleri , üşümüyordum sıcak basıyordu ve bunun gibi herşeyy. Kist falan yok herşey temiz rahimde hiçbir problem yok süt hormonlarım normal ve yumurtlama gününden sonra başladı