• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut...(içimi dökmek istedim uzun olduysa k.bakmayn

Allah hayırlısını nasıp etsın.. Stres yapmayın zamanına bırakın.. Saglıkla kucağınıza alırsınız İnşallah..

Bende sizin gibi cok kafama takiyordum neden olmuyor diye dr gittim tahliller yapildi hormonlarda sıkınti vardi dr senin normal sekilde hamile kalman zor dedi ve asilama falanda tutmaya bilir dedi aglaya aglaya ciktim odadan esim kapida bekliyordu ne oldu dedi normal sekilde hamile kalamazmisim dedim kendimi cok ama coook kotu hissettim esim baska bir dr gidelim dedi oda ilk dr un dedigine benzer seyler soyledi yaz mevsimine giriyoruz bekle dedi yazi eylulde baslarsin tup bebege peki dedim icim buruk sekilde kafam rahatlamisti artik eylulde tup bebege baslayacaktim dr gittikden 1 ay sonra ben hamile kaldim suan kizim 1 yasina girmwk uzere bu kadar uzun niye yazdim kafanizi rahatlatin takmayin unutmayon ki herseyin bir vakti saati var buna cani gönülden inanin

Her ikinizde sorun yok ise bırakın akışına,
Nasip olacağı gün güneş zaten doğacak,
Hassas bir zamandasınız havadan nem kapıp eşinize yüklenmeyin ,yıpratmayın birbirinizi,
Elbet hakkınızda hayırlı olan bir gün tabi olacaktır,sadece sabır ve dua inşallah....
Umudunuzu kaybetmeyin ,rabbim tüm bebek isteyenlerin hakkında hayırlı ise kucağını doldursun...
AMİN.....

Biz böyle çılgınlar gibi yumurtlama takip ediyoruz ya millet yumurtlama zamanıyla alakasız 1 kere ilişkide bile hamile kalıyor.bende bunu anlamıyorum.
Bkz: Etrafımdaki herkes & büyük ihtimalle evlenince ben.
İstemeyenlerin oluyor işte, sadece bebek değil her şeyde geçerli. Şaka gibi.

Besbucuk senedir bekleyen isteyen biri olarak cok iyi anliyorum sizi.tup bebekle hamile kaldim agustosta malesef 2 aylikken bos gebelik oldugunu ogrendik.dusuk yaptim.bu ay belirtilere takilip binbir hayal hevesle kan idrar yaptim negatif.kendime soz verdim artik hicbi belirtiye takilmiycam.insallah rabbim bizlere tum isteyenlere hayirlisiyla bebek sahibi olmayi nasip eder.

Belirtiler insani cok yipratiyor. Bende bundan sonra adetim gecikse baska bi hastaliga yoracam... allah aşkımızı meyvesiz bırakmasınnn

toplam 1.5 senedir evli değilsinizdir sanırım. çünkü o kadar süredir evliyseniz çok erken telaşlanıyorsunuz.. Durumuzunu detaylı bilmiyoruz, anlattıklarınıza göre tıbbı gereklilik var ki ondan yaptırıyorsunuz bunları. Yazdıklarınızdan aklıma 2 şey geldi, bunlardan birisi siz evlisiniz ama çocuk istiyorsunuz, nice kadın ve erkek var ki daha doğru düzgün biriyle karşılaşmış bile değil.. Mesela ben öyle evleneyim diyen biri değilim ama öyle düzgün biri çıkmıyor.. Şöyle diyorum, eğer Allah bana bunu vermediyse, vermiyorsa bunun mutlaka bir nedeni vardır.. Belki de benim iyiliğim için vermiyordur.. Bunu diyorum artık.

Insan sevmese dogru insan demese evlenirmi evlenmez peki ya eşini sevmese çocuk istermi tabiki de istemez.
Benim her ay duzenli yumurtlamam ve reglim var mantar tup tikanikligi hicbirsey yok. Klomeni de sansimi arttirmasi icin veriyolar.

Kendini dinleme...fikri aklindan sil..ben bunu yaptigim 6 ci ayda bi kere yumurtlama zamanim bile olmayan tarihte gebe kaldim:anneadayı:herseyin vakyi saati vardir

Ay insallah valla bu başa bela. Ama sanirim planli hamilelik olmasini istedigim icin bu hallerdeyim akısına bırakmak istemiyodum ondan da bu stres

bende 13 aydır hamile kalamıyorum..3 sefer kimyasal gebelik geçirdim..rahim filmi çekildi geçen ay sağ tüpüm tıkalı çıktı..ama tek tüplede hamile kalınırmış..birde fsh oranım 10.99 çıktı..biraz yüksekmiş..bugün yine gidicem doktora fsh değerine bakacak..dün hastalandım..inancım kuvvetli çok şükür vardır bir hayır diyorum ama içim içimi yiyor...birda hamile haberi aldım arkadaşımdan çok sevindim oda uzun zamandır bekliyordu..kıskanma değilde başka bir duygu oluştu içimde..onun için dua ettim kendimin olmuş gibi sevindim..sonra dua ettim Allah ım ne olur banada nasip et..sağlıklı ve hayırlı evlatlarım olsun...

Bizim cevremizde 10 ciftten 8 inin cocugu olmuyordu... bizden daha once evlenenlerde vardi. Sonra herkes 1 er ay arayla hamile kaldi şaşirdim şuan tek biz kaldik yani sira bizde. Birde olmadigini biliyorlar ya bazilari cocuklariyla geliyorlar sevemiyorum cocuklarini acaba kiskandigimi dusunurler diye kucagima bile alamiyorum. Keske kimseye duyurmadan esimle aramizda kalsaydi dedigim cok oluyor. Sizde uzmeyin sıra sizde...!

Ablamın eltisi 3 yıldır neler neler yapmadı Bebek için. Ne kürler,ne macunlar,ne ilaçlar,gün takipleri vesaire. Hatta bildiğim tüp bebek denemesi bile var. En son tamam dediler biz artık tedaviyi bıraktık olmuyorsa bu bit imtihandır kabuk edelim dediler 2. Ayda çocukları oldu. :) stres bitti minik bebiş geldi :)

Ay keşke :)

Bence de akışına bırakın zamana bırakın. İnanın zamanı gelmeden gerçekten olmuyor. Sadece stres yapmayın ve bebek fikrini kafanızdan atın ve mümkün olduğunca acaba bu ay olacakmı gibi şeyleri unutun. Düşünmeyin. Bir arkadaşımın eşinde de kendinde de hiçbir problem olmamasına karşın tam 8 sene bebeği olmadı. Ve en son gittiği doktor Psikolojik kısırlık demiş. Yani Hiçbir problem olmamasına karşın psikolojik olarak kendi kısırlığına yok açıyormuş gibi birşey anlatmıştı. Doktoru eğer Bebek fikrini kafasından atarsa ancak bebeği olabileceğini söylemişti. Eğer yüreğinize su serpilecek ise Şuan 6 aylık ikiz bebekleri var. Merak etmeyin Rabbim Vakti zamanı geldiğinde sizede nasip edecektir hayırlısıyla. Dileğim İsteyen Dileyen herkeze evlat nasip etsin.

Bende çok denedim.. Tüp hariç herşeyi, eşim de tedavi gördü, ikimizde ''0'' hasar :KK45: olmuyor.. Napiim.. Öliyimmi kahrimdan dedim kendime.. Bi ara tüp denerim, olursa olur.. Olmazsa nasip.. Vardır Allahın bildiği..

Eğer doktor kontrolleriniz de bişey çıkmadı ise uzmeyin kendinizi zamanı vardır. Benimde 1 buçuk yıl bebeğim olmadı kontrolleri yaptırdık eşimin Sperm i ile ilgili ikinci test istediler. Canlı hücre sayısı az diye. Onun için ikinci bir tarih aldık 2 ay sonrasına gün verdiler. Bizde demekki bir sorun var tedavi gerekecek tedavi yi öğrenene kadar bir beklenti içine duşmeyelim dedik. Eee nasılsa tedavi olmadan çocuk ta olmayacak diyerek korunmadık. Eşimin 2. Testi için 1 hafta süre kalmış ken hamile oldugumu öğrendim.

Bir tanıdığım 10 yıl boyunca aşılama tüp bebek denedi defalarca olmadı bebeği. Sonra artık kaderimiz diyip cekildiler kenara ve kendiliğinden bebekleri oldu hatta yine kendiliğinden ikinci bebekleri bile oldu.

Bizimle 1 gün ara ile evlenen bir çift 7 yıl bebekleri olmadı aşılama vs denediler olmadı. Şimdi onunda yine kendiliğinden tedavisiz bebekleri oldu.

Psikoloji çok önemli. Eğer testlerde bir sorun yoksa her ay takvim tutmayı yumurtlama dönemini bekleyip buna göre birlikte olmayı vs kesmelisiniz.

Bende test süresinde eşime çok sinirlendim. Çünkü 1. Testi yaptırdı 2. Test için bir kere gittik ve örnek veremeden çıktı tekrar tarih aldık. Bisürü laf söyledim. Benim testlerim için haftalar boyu tahlil yaptırmak gerekti kollarim kan vermekten morardi sen bir testi veremedin diye. Ama şimdi düşününce Onların ki de gerçekten zor canım. Öyle ha deyince gelmiyor o örnek. Kapalı bir oda dışarıda senden beklenen belli. Kapıdan içeri bile eşim çok utana rak girdi.

Korunma yı bırakın ve akışına bırakın.

Yani söyle diyorsunuz :) bugune kadaar hamile kalmak ile ilgili butun bildiklerimi unutayim ( yumurtlama gunu , pozisyon , yarim saat yat , yastik koy ) ve normal iliskinin tadini cikarayim olacagi varsa 1 damla kacinca da olur dimiii :) yanlis anlamadim boyle yapmaliyim

evli değilim ama etraftan gördüğüm kim bu işi akışına bırakıyor,sallamıyor ya da istemiyorsa o hamile kalıyor.
çok ilginç bir durum

ben hamile kalmaya çok hevesli değildim ama bir ay ben de senin hissettiğin gibi bütün hamilelik belirtilerini hissettim. doktora gittim çünkü hamile olmadığıma emindim. bazı kadınlarda vücut kendini böyle bir hazırlık sürecine sokuyor hazırlık aslında hamilelik öncesi dönemdir ve bir habercidir dedi istersen hiç erteleme dedi (başka sorunlarım vardı myom ray vs..) hemen hamile kalmaya müsaitsin dedi. aklıma yattı 45 gün sonra hamileydim..

Ya işte benimde oyle oldu. Ben cocuklari hic sevmem yani severim ama 5 dk sabrım yoktur hicte istemedim nisanliyken dugun tarihini kararlastiriken esime dedim 5 sene cocuk yok ona gore yoksa evlenme tamam dedi ama cok istiyordu
Sonralari ilk ay korunabildik sadece. Sonra bi bakmisim hamileymisim o kadar istemisim ki onu anlatamam. Sabah onun icin uyanir gece elimi koyar yatar oldum zaten gec ogrendim erken bitti hayirlisi buymus...

ya daha 23 yaşındasın derdin ne canım, kocanla gez toz, hayatın kafana göre takılmanın tadını çıkar.
çocuktan sonra çook uzun bir süre kafana göre takılamayacaksın malum.
ve çocuk için yapma, canın istediği için cinselliği yaşa.
yok günü kaçırcammış bilmem neymiş düşünme.

bu konuda yaşadığım acıları anlatıp sizleri sıkmak istemiyorum kısaca özet geçeyim
bende kan pıhtılaşması yüzünden bebeğimi kaybettim. sonraki hayatım acı doluydu
çocuğu olan eşim dostum akrabam kimseyle görüşemiyordum, misafirliğe gidemiyordum
yolda çocuklu bir kadın görsem oturup ağlıyordum her anım her saniyem bebek düşüncesiyle geçiyordu.
bu süreç uzadı uzadı gelmedi bebeğim.
Sonra doktorum evvela bu düşüncelerden kurtulmamı rahat olmamı asla bebek konusunu düşünmememi önerdi.
zor olsada bunu başardım kurslara gittim hobiler buldum kendime hiç boş zaman bırakmadım kafamı boşalttım
unutmuştum bu acımı birgün hamile kaldım.. zor bir gebelik geçirdim her an bebekleri kaybetme riskim vardı ,benim ölümüm bile olabilirdi, ama hep rahat olmaya kendimi üzmemeye çalıştım
şimdi 1 erkek 2 kız üçüzlerim var
allahım her kadına evlat nasip etsin
sanada dua edecem bugün canım ,
bu konuda gerçekten rahat ol alsa bebeğim olmayacak fikrine kapılma umudunu asla tüketme bu çok önemli

birde unuttum söylemeyi ,ben bu takvim vs gibi bilgilere asla inanmayın derim.
benim döllenmem bu takvim olayının tamamen dışında gerçekleşmiş .

Çok teşekkur ederim elimde degil ilac kullandigim ay kendimi.cok yipratiyorum sizin icin hem gecmis olsun hemde hayirli olsun. Bende biliyorum ilerde bugunleri gulerek hatirlayacagim.. ama elimde degildi ama artik kendimi yipratip uzmemeye karar verdim belirtiler takvimler yok... gercekten o takvimden farkli gerceklesmesine sasirdim yani 2 yumurtami gordum dr catlatacagim gunu bile soyledi ama sanirim bunlara artik gerek yok... hatta kesinlikle gerek yok olursa olur olmassa olmaz. Kendimi kasmamaya karar verdim cok sagolun dualariniz icin. Kendimi cok ii hissediyorum :)

bu konuda yaşadığım acıları anlatıp sizleri sıkmak istemiyorum kısaca özet geçeyim
bende kan pıhtılaşması yüzünden bebeğimi kaybettim. sonraki hayatım acı doluydu
çocuğu olan eşim dostum akrabam kimseyle görüşemiyordum, misafirliğe gidemiyordum
yolda çocuklu bir kadın görsem oturup ağlıyordum her anım her saniyem bebek düşüncesiyle geçiyordu.
bu süreç uzadı uzadı gelmedi bebeğim.
Sonra doktorum evvela bu düşüncelerden kurtulmamı rahat olmamı asla bebek konusunu düşünmememi önerdi.
zor olsada bunu başardım kurslara gittim hobiler buldum kendime hiç boş zaman bırakmadım kafamı boşalttım
unutmuştum bu acımı birgün hamile kaldım.. zor bir gebelik geçirdim her an bebekleri kaybetme riskim vardı ,benim ölümüm bile olabilirdi, ama hep rahat olmaya kendimi üzmemeye çalıştım
şimdi 1 erkek 2 kız üçüzlerim var
allahım her kadına evlat nasip etsin
sanada dua edecem bugün canım ,
bu konuda gerçekten rahat ol alsa bebeğim olmayacak fikrine kapılma umudunu asla tüketme bu çok önemli

birde unuttum söylemeyi ,ben bu takvim vs gibi bilgilere asla inanmayın derim.
benim döllenmem bu takvim olayının tamamen dışında gerçekleşmiş .

Çok teşekkur ederim elimde degil ilac kullandigim ay kendimi.cok yipratiyorum sizin icin hem gecmis olsun hemde hayirli olsun. Bende biliyorum ilerde bugunleri gulerek hatirlayacagim.. ama elimde degildi ama artik kendimi yipratip uzmemeye karar verdim belirtiler takvimler yok... gercekten o takvimden farkli gerceklesmesine sasirdim yani 2 yumurtami gordum dr catlatacagim gunu bile soyledi ama sanirim bunlara artik gerek yok... hatta kesinlikle gerek yok olursa olur olmassa olmaz. Kendimi kasmamaya karar verdim cok sagolun dualariniz icin. Kendimi cok ii hissediyorum :)
Bizde 1.5 senelik evliyiz 6 aylık evliyken bir düşüğüm oldu daha da hamile kalamadım bu aydan umutluydum adetimin bitmesinden 1 hafta sonra gögüslerim aşırı şişti çok belirti vardı adete 1 gün kala test yaptım negatifti. adetimin geçmesini bekleyim dedim 2 gün gecikmeyle dün gece adet oldum sabah işe ağlayarak geldim yoruldum artık etrafımdakilerin bebek yok mu demesinden. Ailelerimizin bebek beklemesinden. Strese girmekten. Bir yere gidip avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum. Doya doya ağlamak istiyorum. Kimse sen ne istiyorsun demiyor, sen ne düşünüyorsun demiyor varsa yoksa bebek var mı?

Bir yerde olmuyor demek guzel kimse sormuyor artik baski yok. Ama bazen bazi insanlar cok dusuncesiz olabiliyor. Bu cok yiprariyo sizde herkese cevabinizi verin. Kimse sormasin yeter artik diye

Back
X