Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

nihalcim,adetinin 8.günü mü.......son kalan atıklardır....kokusuna bi bak..kötüyse enfeksiyondur tatlım....

yok canım kokmuyo çamaşırım vernel kokuyo :)

bi şeyin kokusuna bakmamıştık ona da bak nihall

hahahahahahah..
Tadına bak demedim kız....
Kokusunu kokla dedim...........

ayyyyy tadına mı allahım yaaa

ayyyy kesin gitti kızlar ben birşey itiraf edeyim benim öyle olduğunda eşim koklar benim normalde de hep midem çok hassastır

inanmıyorummmmm nasıl kokluyo kız çamaşırımı kukuyu mu

cimcim ne o kız yeni gelin gibi süzülüp duruyosun yabancı gibi el gidi duruyosun orda bakımmmm heeee yazmadan okuyon kaçıyon el misin heee söyle

oyyyy lkuşum olurmu ben topiğin baş sahibelerindenim canım benim :))))))))) valla sölemesi ayıp 1 de kalkınca ortalığı topla falan anca kahvaltı yaptım :)))))))))))))))

akşamada misafirim var

1- gizem
2-nimren
3-venhar
4-honey
5-nihalla

dualarımızı tamamlayalım nihalin anneciği umreye gitcek az zaaman kaldı

yok canım kokmuyo çamaşırım vernel kokuyo :)

ayyyyy tadına mı allahım yaaa

inanmıyorummmmm nasıl kokluyo kız çamaşırımı kukuyu mu

muhabbet dağları tepeleri aşmış yanii. hahahahahahahahahahah
hele yukardaki son cümle olayı bitimiş,
......"nasıl kokluyo kız, .....kukuyu mu.......................

oyyyy lkuşum olurmu ben topiğin baş sahibelerindenim canım benim :))))))))) valla sölemesi ayıp 1 de kalkınca ortalığı topla falan anca kahvaltı yaptım :)))))))))))))))

akşamada misafirim var

kız tabıkı baş sahip sensin Söylemsi ayıp diyon söylüyon şaka kız şaka yaz diye diyorum yawww

TABİ İŞİN ZOR KALK KAHVLATI HAZIRLA TEMİZLİK KOLAYMI HİHİ:) AH AH ÇOK ZOR HEHEHEHE :)

Son düzenleme:
seldayavuzgüray canım meryemleri okuyorsun demi benimm

canım annem benim için 6 tane meryem süresi okutuyordu dedim şimdilik onları durdur dedim niyet değişti yarın senin meryemler okunuyor malum kuran kursunda öğrenci çok annemin arkadaşı yarın tamamlanacak inşallah haber vercem sana

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,sema75,melek2828,nhlkpr+,tben+,fatosozel,seldayavuzguray,şeker-leblebi,hayatkavunici,nuray0606+,blue+,

yenii turrr yeni şansssssssss yeni topiccc yeni bebbeişlerr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar allah sizi bildiği gibi yapsın benim kocamda koklamaz öle ıyyyy iğrenç bende koklayamam ...

ay aklıma ne geldi ben düşük yaptığımda pedime parça gelmiş dra gittiğimde dr parçayı alıp koklamıştı nedense ıyyyyyyyyyyyyyyy çok iğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…