Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

serpil02507,şeker-leblebi,cimcimes53+,tben+,nihalla+,blue+,seldayavuzguray,

İŞTE BU SESSİZLİĞE AKŞAM REHAVETİ DENİYO.....

:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

yeni gelen arkadaşlar

blucummmmmmmmmm buda sana

eee..tanışalım.......
Bugün tuğba bu topiği yeni açtı da.....
Yeni gelen bir sürü arkadaş var.....
Sen de umutla yola koyulanlardansın yaniiii

Merhaba kızlar,ben aslında mart topiğinden geliyorum,orda hamile olduğumu öğrenmiştim fakat öğrendikten tam 1 hafta sonra kanamam başladı,doktora gittim ve düşük yaptığımı öğrendim,yani 5 haftalıkken düştü bebeğim:-(( Zor günler geçiriyorum aslında,ismim neşeli ama ben bu sıralar çok neşesizim,ama toplıycam kendimi tabi,ben güçlü bir bayanım çünkü Ama şunu da söylemek isterimki şu son senelerde eski gücüm yoook

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk be ne sesizliğii hçç bizm kızlar sesiz kalırmı hahhahahhahahah msn de geyik modundadalar ondan hahahahhahaha

herkese iyi akşamlar arkadaşlar çok kötü bigün gün boyu öldum ağrıdan gıcık gıcık sinir oldum yarın sabaha kalmadan gelecek galiba benimkiler tabi beraberindede keçilerr

benimde şubata kaybettim bebeğimi 9 haftalıkken minnacık kalbi durdu zoe toparlanmak ama sağlıklı bir bebek sahibi olabilmek için güçlü olup çabuk toparlanmak gerek umarım çok bekletmeden sağlıklı bir bebek sasibi olursun

zaman herşeyi ilacı gülüm

geçmiş olsun canım....çok zor bi durum..çoğumuz yaşadık bunu..insanı sarsan bir durum....düşüğün yakın zamanda olmuş...çok üzüldüm.......canım tekrar hamile kalırsın...biraz kendini toparlayacaksın o kadar....burda biraz olsun dağıtırsın...senin gibi neşeli bi topik burası ve yolun yarısına gelip hamile kalamamış arkadaşlar..........................diye bi topik var...bi de orası.......oraya da bekleriz.....

dedğin gibi zor günler ama geçmeyecek günler değil geçecek ve eski neşeli kız geri gelecek......

Kızlar bankaay gitmiştim ondan sessiz kalmış durun hemen bir konu bulalım canlansın topik diyecem ama saat geliyor akşama ne yemek var ne yapacaksınız

Kızlar bankaay gitmiştim ondan sessiz kalmış durun hemen bir konu bulalım canlansın topik diyecem ama saat geliyor akşama ne yemek var ne yapacaksınız

hamilesin ama yazyım kaşındın sen

dünden kalan boll dereotlu baklam var

karnıyarık ve plav yapmayı düşünüyorum kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…