Merhaba arkadaşlar, benim maceram 2018 temmuz ayında başladı. Evlendigimden beri hiç korunmadim, ilk 1 sene normal denildiği için bekledim ve doktora 16. ayımda gitme kararı aldım. Tahliller, filmler derken kimi pco dedi kimisi hiçbir sorun yok dedi. En son pco denildi ve önce 3 kez hap daha sonra 3 kez aşılama denedik tabi ki hep negatif sonuç aldık. Bir kez olsun kimyasal dahi gorememistik. Bu arada eş faktöründen yana da hiçbir sorun yoktu. Yumurtalar gelişiyor çatlıyor spermler kaliteli ama tutmuyordu
Sonunda devletin şartlarını yerine getirince tüp bebeğe geçiş yaptık, evraklar hazırlıklar 3 ay sürdü. İlk denememdi çok heyecanliydim, 30 yumurta toplanmıştı fakat ohss sendromuna yakalandım 10 gün kadar hastahanede yattıktan sonra doktorum 2 ay ara verdi toparlanmam için. Ben onu 3 aya çıkardım cokda iyi oldu. 8 embriyo gelişmişti 5. Gün embriyosu donduruldu. Bu sefer de transfer hazırlığına başladım ve o gün geldi çattı transfer gerçekleşti
Çok şükür ilk deneme de tuttu
. O kadar umutsuzdum ki daha transferin 3. Günü resmen regl sancılarım oluyordu. Olmadı kesin adet olcak diye beklerken dayanamadım 7. Günü gittim kan verdim
sonuç pozitif olunca dünyalar benim oldu 

değer artışını takip ettik şuan için iyi gidiyor. Rabbim benim gibi isteyen, bekleyen, çabalayan, dualar eden bütünnnnn kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
Her zaman dualarımda olacaksınız, inanın zamanı gelmeden yaprak gerçekten kıpırdamıyormus. Daha öncelerden tedavi gören çocuk isteyenlerin profillerine baktığımda çoğunun geçte olsa hamile kalıp hatta doğumunu bile yaptığını görüp mutlu oluyordum. 
Ve işte o kernavana bende katıldım. Gün gelecek arkadaşım sende bu kervana dahil olacaksın ve senden sonrakiler de seni görüp umudunu tazeleyecek. Yeter ki inanmaktan ve uğruna mücadele etmekten asla vazgeçme. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizinle