umut olsun size bu anlattiklarim

amin cumlemizin inşallah canim...surekli uyku istegi ve yemek yeme istegim vardi adet gunlerimdede ayni adet olacakmisim gibiydi göğüs hassasiyet bel agrisi gjbi..inşallah RABBİM gonlunuze gore versin inşallah. ..
Ben bel agrimdan uyuyamaz oldum maalesef.bende heran adet olacak gibiyim tesekurler canim amin

ne güzel tevekkül etmişsin,Allah zamanı geldimi veriyor sabretmek lazım inşaallah sağlıkla kucağına alırsın,

tamam canım hatırladım şimdi..:) nasılsın iyimisin?
İyiyim canım sende iyisindir inşaallah...sana bişey sorucam bu arada tahmini doğumda aynıymış hemen hemen :)) ama burdaki takvim biraz önden gidiyor benim 6+2 olması lazım,geçen hafta doktora gittimde 2 hafta sonra çağırdı kese gözüktü sadece sende durum nasıl ne zaman çağırdı doktor

Ayy ne güzel yazmışsın allah tamamina erdirsin inşallah tüm isteyen herkese versin Rabbim Tez zamanda aminnnn

evet canim ya onden gidiyor biraz burasi benimde 6+2 bugün ben 10 da gittim dok keseyi gordu kalp atisi icin 24 unde cagirdi beni seni erken cagirmis son bat ne zman senin?

evet canim ya onden gidiyor biraz burasi benimde 6+2 bugün ben 10 da gittim dok keseyi gordu kalp atisi icin 24 unde cagirdi beni seni erken cagirmis son bat ne zman senin?
benim gitme zamanıda 24 üne denk geliyor :) bulantın varmı,benim 3 4 gündür bulanmaya başladı hiç iştahım yok,canım enteresan şeyler istiyor turşu ekşi falan

benim gitme zamanıda 24 üne denk geliyor :) bulantın varmı,benim 3 4 gündür bulanmaya başladı hiç iştahım yok,canım enteresan şeyler istiyor turşu ekşi falan
sende mayıs annesi olacaksın o zamn canım inşllah..bi kaç günden beri var benimde..tatlıya bayılırım ama şimdi gözüm gömek istemiyor daha çok ekşi turşu dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…