arkadaşlar umut özbebit ve Ahmet tuna eren arasında kararsız kaldım sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yardım edin bana lütfen hatta bu doktorlara burun estetiği olan arkadaşlar resim gönderirlerse çok memnun olurum...
arkadaşlar umut özbebit ve Ahmet tuna eren arasında kararsız kaldım sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yardım edin bana lütfen hatta bu doktorlara burun estetiği olan arkadaşlar resim gönderirlerse çok memnun olurum...
Doktorum Umut Beydi,burnum hiç de büyük değil
yüz ölçülerime uygun,doğal duruyor,neden böyle bilip bilmeden karalar ki insanlar,genelleme yapar,bu tarz yorumların inanılır olmadığı çok açık,soyut çünkü..
merhabalar ben de burun estetiği düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. ahmet tuna eren, umut özbebit ve saffet örs ün yaptığı burunlarla ilgili az çok fikrim var ama teoman eskitaşçıoğlunun yaptığı burunlarla ilgili bi şeye rastlayamadım pek. bu forumda da yeni olduğum için fotolarınızı göremiyorm. yardım lütfen...
tamam canım bulabildim fotolarını çok sağol paylaştığın için. ayrıca burnunu da çok beğendim, çok güzel ve doğal olmuş yani tam istediğim gibi. güle güle kullannnnbenim resimlerime bak istersen canım açtığım konulardan doktorum teoman bey
teoman bey meliyat öncesi burnunun nasıl olacağı ile ilgili tasarım yapıyor mu????benim resimlerime bak istersen canım açtığım konulardan doktorum teoman bey
teoman bey meliyat öncesi burnunun nasıl olacağı ile ilgili tasarım yapıyor mu????
tamam canım bulabildim fotolarını çok sağol paylaştığın için. ayrıca burnunu da çok beğendim, çok güzel ve doğal olmuş yani tam istediğim gibi. güle güle kullannnn
Ben 2 senedir arastiriyorum istanbuldada görüstüğüm dr oldu ama en son kayseride umut beye ameliyat oldum 2 gün sonra 1 ayim dolacak. Basindan bu ana kadar umut beyi tercih ettigim icin hic pisman olmadim. Burnumda harika oldu :) Bunu bütün çevrem söylüyor beni gören herkes doğal ve güzel olduğunu söylüyor. Bende aynadaki yeni halimden çok memnunum. Umut bey büyük burun yapiyor diyen olmus kesinlikle katılmıyorum benim burnum yüzüme uygun şekilde ve küçük, şişlerim olmasina rağmen çok iyi. Ayrica umut bey pozitif ve ilgili bir dr buda ameliyat surecinde bence cok onemli bir konu. Gercekten çok memnunum))
fotoğraflarını eklesen de görsek. çünkü ben de doktor araştırıyorum ve o kadar kararsızım ki... bana bu konuda fotoğrafların yardımcı olacağını düşünüyorum.....
ben de bu formda yeni olduğum için bilmiyorummmm. ama öğrenirseniz lütfen yükleyinnn.Fotoğraf nasıl ekleniyor bulamadım
ben de bu formda yeni olduğum için bilmiyorummmm. ama öğrenirseniz lütfen yükleyinnn.
Doktorum Umut Beydi,burnum hiç de büyük değil
yüz ölçülerime uygun,doğal duruyor,neden böyle bilip bilmeden karalar ki insanlar,genelleme yapar,bu tarz yorumların inanılır olmadığı çok açık,soyut çünkü..
Ben 2 senedir arastiriyorum istanbuldada görüstüğüm dr oldu ama en son kayseride umut beye ameliyat oldum 2 gün sonra 1 ayim dolacak. Basindan bu ana kadar umut beyi tercih ettigim icin hic pisman olmadim. Burnumda harika oldu :) Bunu bütün çevrem söylüyor beni gören herkes doğal ve güzel olduğunu söylüyor. Bende aynadaki yeni halimden çok memnunum. Umut bey büyük burun yapiyor diyen olmus kesinlikle katılmıyorum benim burnum yüzüme uygun şekilde ve küçük, şişlerim olmasina rağmen çok iyi. Ayrica umut bey pozitif ve ilgili bir dr buda ameliyat surecinde bence cok onemli bir konu. Gercekten çok memnunum))
aynen katılıyorum. bende umut özbebite ameliyat oldum. daha önce başka doktora iki kez ameliyat olmuştum. nefes alamıyordum burun ucum düşmüştü. lastik gibi oldu. ama umut bey düzeltti. çok şükür çok memnunum. bir çok insan umut beyi önerdi. yaptığı burunları da gördüm karar verdim . iyiki de ona ameliyat olmuşum. hem ilgi alakası hem de işinin ehli olması beni memnun etti. şiddetle tavsiye ederimDoktorum Umut Beydi,burnum hiç de büyük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?