Umut Özbebit ve Ahmet Tuna Eren burun estetiğiyle ilgili yorumlarınıza ihtiyacim var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi exx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

exx

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
25
1
6
35
Kayseri
arkadaşlar umut özbebit ve Ahmet tuna eren arasında kararsız kaldım sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yardım edin bana lütfen hatta bu doktorlara burun estetiği olan arkadaşlar resim gönderirlerse çok memnun olurum...

Reactions: ria

canımm bnde kayserideyim burun estetiği konusunda epey bi araştrmada bulundum.. estetik cerrahi düşünüyorsan ahmet tuna eren bence!..umut hocaya ameliyt olan birçok arkadaşm vr hiçbiri memnun değil bnce büyük yapıyor o adam burunları bütün hastaları büyük olmasındn yakınıyo..bn kulak burun boğaz doktoruna ameliyt oldum ayhan gültekin sevgi hastaesnde kemik büyümesi sorunum vrdı sağlık sorunuyla brlkte birazda düzeltti ama şimdi revizyon olacağım şekil verecek burnuma

Doktorum Umut Beydi,burnum hiç de büyük değil
yüz ölçülerime uygun,doğal duruyor,neden böyle bilip bilmeden karalar ki insanlar,genelleme yapar,bu tarz yorumların inanılır olmadığı çok açık,soyut çünkü..

canım bende çok araştırmıştım saffet örs Ahmet tuna eren umut özbebit galip hoca teoman eskitaşçıoğlu derken teoman hocaya ameliyat oldu çok memnunum geçmiş konularıma bakarsan resimlerim var:)

İstisnasın sen demekki Benm gördüğüm 3 kişinin burnuda büyktü karalamak ne demek lütfen düzgün konuşun çok ayıp oluyor sanırım sinirleriniz bozuk sizin.Ayrıca sitede geçmişi olan biriyim sen siz kim olarak bana bu şekilde konuşuyorsunuz anlamış değilim

Reactions: ria
merhabalar ben de burun estetiği düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. ahmet tuna eren, umut özbebit ve saffet örs ün yaptığı burunlarla ilgili az çok fikrim var ama teoman eskitaşçıoğlunun yaptığı burunlarla ilgili bi şeye rastlayamadım pek. bu forumda da yeni olduğum için fotolarınızı göremiyorm. yardım lütfen...

benim resimlerime bak istersen canım açtığım konulardan doktorum teoman bey

benim resimlerime bak istersen canım açtığım konulardan doktorum teoman bey
tamam canım bulabildim fotolarını çok sağol paylaştığın için. ayrıca burnunu da çok beğendim, çok güzel ve doğal olmuş yani tam istediğim gibi. güle güle kullannnn

teoman bey meliyat öncesi burnunun nasıl olacağı ile ilgili tasarım yapıyor mu????

bana yapmadı canım istemedimde zaten istesem yapardı

tamam canım bulabildim fotolarını çok sağol paylaştığın için. ayrıca burnunu da çok beğendim, çok güzel ve doğal olmuş yani tam istediğim gibi. güle güle kullannnn

teşekkür ederim canım:)

Ben 2 senedir arastiriyorum istanbuldada görüstüğüm dr oldu ama en son kayseride umut beye ameliyat oldum 2 gün sonra 1 ayim dolacak. Basindan bu ana kadar umut beyi tercih ettigim icin hic pisman olmadim. Burnumda harika oldu :) Bunu bütün çevrem söylüyor beni gören herkes doğal ve güzel olduğunu söylüyor. Bende aynadaki yeni halimden çok memnunum. Umut bey büyük burun yapiyor diyen olmus kesinlikle katılmıyorum benim burnum yüzüme uygun şekilde ve küçük, şişlerim olmasina rağmen çok iyi. Ayrica umut bey pozitif ve ilgili bir dr buda ameliyat surecinde bence cok onemli bir konu. Gercekten çok memnunum ))

fotoğraflarını eklesen de görsek. çünkü ben de doktor araştırıyorum ve o kadar kararsızım ki... bana bu konuda fotoğrafların yardımcı olacağını düşünüyorum.....

canım bende umut beyi düşünüyorum acaba bir resmin varmı yeni burnunla?

ne kadar oldu yaptıralı canım?

Merhaba arkadaşlar ben Burun ve kulagımdan memmun degilim.Kayseri'de Ahmet tuna eren'i duydum acaba bu doktora ameliyat olan var mı?Memmunmusunuz?Veya başka tavsiyesi olan?

aynen katılıyorum. bende umut özbebite ameliyat oldum. daha önce başka doktora iki kez ameliyat olmuştum. nefes alamıyordum burun ucum düşmüştü. lastik gibi oldu. ama umut bey düzeltti. çok şükür çok memnunum. bir çok insan umut beyi önerdi. yaptığı burunları da gördüm karar verdim . iyiki de ona ameliyat olmuşum. hem ilgi alakası hem de işinin ehli olması beni memnun etti. şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…