- 16 Temmuz 2015
- 3
- 0
- 1
- 55
Ben 2 kere ameliyat oldumperişan oldum . Umut beyi çok duydum yaptığı burunlarıda gördüm fakat fiyat yüksek geldiği için yaptırmadım. Ama çok pişman oldum daha çok para ve emek harcadım rezil oldum. 3. Kez umut beye ameliyat oldum. Hayatımı kurtardı resmen . Şimdi çok mutluyum. Ama halen diğer kötü ameliyatın etkisinden kurtulamadım hep aynı rüyayı görüyorum Onun için doktor seçimini iyi yapın lütfen . Çevremede herkese de umut beyden başkasına gitmeyin diyorum
Burda söylemeyim o da kötü olmasını istemezdi eminim . Kötü olsun diye kimse yapmaz. Çok üzüldüm ama şimdu mutluyum. Umut beyi gönül rahatlığı ile tavsiye ederimilk iki ameliyatınızı kimler yapmıştı?
Burda söylemeyim o da kötü olmasını istemezdi eminim . Kötü olsun diye kimse yapmaz. Çok üzüldüm ama şimdu mutluyum. Umut beyi gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
Nefes problemi nedeniyle mi oldunuz yoksa şeklini mi beğenmediniz? Benim 53. günüm şeklini beğenmiyorum ama onu da geçtim artık eskisi gibi nefes alamıyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye.
Her ikisi de . En çok rahatsîz edende nefes alamıyordum . Geceleri özellikle boğulacak gibi uyanıyordum . Sanki genizden konuşuyor gibiydim . Sesim bile netleşti sanki. Sen kime amliyat oldun ?Nefes problemi nedeniyle mi oldunuz yoksa şeklini mi beğenmediniz? Benim 53. günüm şeklini beğenmiyorum ama onu da geçtim artık eskisi gibi nefes alamıyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye.
Doktorun iyiyse ameliyatında zor olmuyor merak etme . Zaten umut beye ameliyat olacakmışsın . Hele o zaman hiç korkma . Sen herşeyi oba bırak o en iyisini yaparBende umut hocaya ameliyat oldum . Ama ben silikon ameliyatı oldum . Çok memnunum. Adam gibi adam . Burnumdan da ameliyat olacağım . Hocaya güvenim sonsuz ama burun ameliyatı Zor diyorlar korkuyorum
Bende silikon ameliyatı çok zormuş diye duydumBende umut hocaya ameliyat oldum . Ama ben silikon ameliyatı oldum . Çok memnunum. Adam gibi adam . Burnumdan da ameliyat olacağım . Hocaya güvenim sonsuz ama burun ameliyatı Zor diyorlar korkuyorum
Bence en iyi seçim ahmet tuna eren hoca. Ben ona ameliyat oldum canim , şuan 25. Gunumdeyim ve cok memnunum çok doğal oldu burnumdan takintili olduğum arkadaslarim bile farketmedi degisimi buda cok iyi bisey.kavis vardı be burun ucum biraz düşüktü simdi gayet dagal ve guzel bir burnum var hic düşünmene gerek yok bnce ahmet hoca en iyin seçimBende olucam ama çok kararsizim ahmet tuna erenle görüştüm ama onun yaptığı burunları görmedim sadece hakkında iyi bahsediliyor napcam bilmiyorum kızlar korkuyrm :/
Bide benim burnumda öyle senin tarif ettiğin gibi suan şekil olarak aynı korkuyrm ya ://Bence en iyi seçim ahmet tuna eren hoca. Ben ona ameliyat oldum canim , şuan 25. Gunumdeyim ve cok memnunum çok doğal oldu burnumdan takintili olduğum arkadaslarim bile farketmedi degisimi buda cok iyi bisey.kavis vardı be burun ucum biraz düşüktü simdi gayet dagal ve guzel bir burnum var hic düşünmene gerek yok bnce ahmet hoca en iyin seçim
Eskisinide koydum canim . burda tam 10.gunBide benim burnumda öyle senin tarif ettiğin gibi suan şekil olarak aynı korkuyrm ya ://
Çok güzel olmuş canım yaa çok çok teşekkür ederim çok zamndr araştırıyorum bende amelyant olunca ilk sana gostercem durumumuu ^-^Eki Görüntüle 1650220 Eki Görüntüle 1650221 Eki Görüntüle 1650222
Eskisinide koydum canim . burda tam 10.gun
Bende tesekkur ederim. ☺Ne demek tatlim yardimci olduysam ne mutlu bana inş. Seninkide istediğin gibi olur bekliyor olacagim fotolarini ☺Çok güzel olmuş canım yaa çok çok teşekkür ederim çok zamndr araştırıyorum bende amelyant olunca ilk sana gostercem durumumuu ^-^
Amelyant sonrası rahat geçtimi nefes almanda bi rahatlama oldumuu ?sana Simulator de gösterdiği gibimi oldu ???Çok güzel olmuş canım yaa çok çok teşekkür ederim çok zamndr araştırıyorum bende amelyant olunca ilk sana gostercem durumumuu ^-^
Sadece agrisi dis etlerime vurdu onun haricinde hiç sknti yoktu. bir hafta alcili duruyor rahat rahat hareket edebiliyorsun tabi birazda uykuda zorlandim bir iki hafta sirtustu yatiosun buda benim hiç sevmedigim bisey. Nefes aliyordum ama boyle bogulacak gibi oluyordum o da burnun icine koyduklari slikon tamponlardan kaynaklaniyormus 7.gunun sonunda doktor cikardiginda cok rahatladim .suan tam iyilesmedi hafif sisliler var ama bana gosterdigi gibi oldu sorun yok yani ☺Amelyant sonrası rahat geçtimi nefes almanda bi rahatlama oldumuu ?sana Simulator de gösterdiği gibimi oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?