UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ BAHÇECİ

İyi akşamlar ben siteye yeni katıldım sizlerin tecrübelerinizden bilgi almak istiyorum.ben almanyada yaşıyorum burada tüp bebek tedavisine başladım iğneleri vuruldum ilk denememde yumurtalarım çatlamadı bir tane vardı ikinci ay tekrar ipnelere başladım tekrar aynısı oldu yumurtalarım çatlamıyo türkiyeye gelmek istiyorum bahsettiğiniz cem bey anadolu yakasındamı c
Evet Anadolu yakasında Üsküdar capitol karşısında umut bahçeçi tüp bebek merkezi

6500 ücret+ilaclar(1500-2000 civarı)
Dondurma olursa 2000 civarıda ona alıyorlar
Çok ilgili bi merkez dediğim gibi gelmeden once arayıp görüş cem beyle yurt dısından gelicem dr beyle gorusmem mumkun mu de
Dondurulmuş embriyo için ben 1300 ödedim bu ay

Sgk anlaşmalı fiyatını sormak istemişsiniz heralde. 3080 tl sgk lı fiyat. +doktor muayene ücreti 1 sefer. O 3080 lirayı da tedaviye başladığınızda 1100 ödüyorsunuz. Yumurta toplama günü de geri kalanını.

Peki ilaçlar nasıl oluyor ? Sgk danmı acaba

Peki ilaçlar nasıl oluyor ? Sgk danmı acaba
Sgk belli bi kısmını karşılıyor ben 700 lira fark ödedim ama değişebiliyor bu miktar. + süreçte başka ilaçlar da alınıyor 500-600 civarı tutuyor onlarda minimum. Merkezde satıyorlar ama isterseniz dışarıdan da alabilirsiniz

O kadar cok tup bebek merkezi varki insanin kafasi karisiyor.Umut tup bebek merkezi gerçekten iyi mi..sizlerin tercih sebebi nedir? Teşekkür ederim. ..

Embriyoloji lab. Çok iyi ve başarı oranı yüksek. Genelde bu sebeplerden öyürü tercih ediliyor
O kadar cok tup bebek merkezi varki insanin kafasi karisiyor.Umut tup bebek merkezi gerçekten iyi mi..sizlerin tercih sebebi nedir? Teşekkür ederim. ..

Bene orda tedavi oldum şimdi oğlumuz 3.5 aylık. Lab ve dr ları çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim

Bende umut tüp bebekte tedavi oldum selen hanımdı doktorum simi 1 yaşına ikiz bebeklerim var. Çok zorlu bir süreç geçirdik esim azospermiydi buna rağmen ikiz kızlarım oldu. Allah selen hanımdan da merkezde çalışanlardan da razı olsun. Bende hepsinin yeri başka

Benimde esimde hareketli 500 tane sperm cikti...morfolojisi duzgun...hic hareketli yok... sizin durum nasildi...insan endise ediyor

Merhaba Arkadaşlar,
Bende buraya gitmeyi düşünüyorum ancak çok endişeliyim hiçbir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor.
Bir aşılama ve bir Tüp Bebek deneyimimiz oldu ne yazık ki negatif sonuçlandı, onun için çok tedirgin ve umutsuzum
Allah herkesin yardımcısı olsun...

Bende umut tüp bebekte tedavi oldum selen hanımdı doktorum simi 1 yaşına ikiz bebeklerim var. Çok zorlu bir süreç geçirdik esim azospermiydi buna rağmen ikiz kızlarım oldu. Allah selen hanımdan da merkezde çalışanlardan da razı olsun. Bende hepsinin yeri başka
merhaba, ilk denemenizde mi oldu?

Back
X