Kızlar bildiğiniz gibi ilk tedavimi Alman hastanesinde Bahçeci ekibiyle Halit (Fırat Erden) beyle başlamıştım ve de sonuç pozitifti.Malesef 10 haftalık düşükle sonuçlandı.Kızlar şimdi ikinci tedavim için Halit beyi aradım.Alman hastanesinden ayrıldıklarını ve Bahçeci kliniğinde hastalarını muyaene ettiğini söğledi.Orya randevu aldım.Peki opu ve transfer işlemimin nerde olduğunu sorunca Karşıda Umut tüp bebek merkezinde yapılıcak dedi.
Kızlar şimdi kafam karıştı ben evi nerde tutayım acaba..Bahçeciyemi yoksa UMUT amı yakın.Aslında Umuta yakın tutmayı düşünüyorum da transferden sonra ev yakın olsun diye.Şimdi bir şey sorucam bu Umut tüp bebek merkezi kadıköyemi çok yakın yoksa Üsküdaramı yani evi nerde tutmalıyım acaba?
Kızlar şimdi kafam karıştı ben evi nerde tutayım acaba..Bahçeciyemi yoksa UMUT amı yakın.Aslında Umuta yakın tutmayı düşünüyorum da transferden sonra ev yakın olsun diye.Şimdi bir şey sorucam bu Umut tüp bebek merkezi kadıköyemi çok yakın yoksa Üsküdaramı yani evi nerde tutmalıyım acaba?