Umut tüp bebek merkezinde tedavi gören kızlar bir bakarmıydınız lütfen..

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Kızlar bildiğiniz gibi ilk tedavimi Alman hastanesinde Bahçeci ekibiyle Halit (Fırat Erden) beyle başlamıştım ve de sonuç pozitifti.Malesef 10 haftalık düşükle sonuçlandı.Kızlar şimdi ikinci tedavim için Halit beyi aradım.Alman hastanesinden ayrıldıklarını ve Bahçeci kliniğinde hastalarını muyaene ettiğini söğledi.Orya randevu aldım.Peki opu ve transfer işlemimin nerde olduğunu sorunca Karşıda Umut tüp bebek merkezinde yapılıcak dedi.
Kızlar şimdi kafam karıştı ben evi nerde tutayım acaba..Bahçeciyemi yoksa UMUT amı yakın.Aslında Umuta yakın tutmayı düşünüyorum da transferden sonra ev yakın olsun diye.Şimdi bir şey sorucam bu Umut tüp bebek merkezi kadıköyemi çok yakın yoksa Üsküdaramı yani evi nerde tutmalıyım acaba?

evi umuta yakın tut canım , umut kadıköye çok yakın , koşuyolunda - acıbadem polis merkezini geçtikten sonra validebağ öğretmen evine gelmeden ...
hayırlı olsun şimdiden ..
ben de 4. denemesinde umutta yapıp hamile kalanlardandım , şimdi 4 aylık bir oğlum var Allaha şükür .
inşallah senin de anne olma vaktin gelmiştir ve hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın bu denemenden ..
yazmama gerek var mı , biliyorsundur zten , umut tüp bebek de mustafa bahçecinin kliniklerinden yerimseniben

Günaycım tedavin hayırlı olsun arkadaşım.Ben de umutta hamile kaldım biliyorsun.Bence de koşuyolunda evini tut.Transfer sonrası fazla kımıldamamış olursun ama koşuyolunda evini 1 aylığına kiraya verecek yerler varmıdır bilmiyorum, zira bu tür yerleri taksimde bulmak daha kolaydır diye düşünüyorum.Hakkında inşallah hayırlısı olsun.Evi taksimde tutarsan da çok takılma zira ben transferi koşuyolunda olduktan sonra levente geçmiştim arabayla.Yani vakti zamanı geldiyse çok da önemli olmuyor gittiğin mesafe...

ÇOk teşekkür ederim canlarım.İnşallah bana da uğur getitir Umut tüp bebek.Bu arada internetten araştırdım da koşuyolunda öğle 1 aylık bir ev henüz bulamadım.Kızlar Kadıköy ataşehir Umut tüp bebek merkezine çokmu uzak?Orda 1 daire var da

ataşehirden koşuyoluna gidip gelmek çok zor değil.. arabayla 15-20 dakika sürer..transferden sonra 1 saat yatarsın nasılsa..
ben nişantaşında transfer yaptırıp acıbadem e eve geldim düşün... ataşehirde tutabilirsin bana göre..

günaycım tedavin hayırlı olsun.inşallah sorunsuz sıkıntısız tedavi süreci geçirir ve sonundada evladını sağlıkla alırsın kucağına canım.benim sorunla ilgili hiç bir bilgim yok sana yardımcı olamıyacağım sadece şans dilemek istedim.dualarım seninle.

Allah allahh çok şaşırdım Alman hastanesi diye ben da bı çok guveniyodum lab koşullarına felan ne zaman olmuş bu degisim Gunay im

hayırlısı olsun.ben de tedavimi umutta yaptırdım.ilk tedavimdi.ataşehirde oturuyorum,transferden sonra eve geçtik arabayla.bir sıkıntımız olmadı.ikizlere hamileyim.inşallah senin içinde vakti zamanı gelmiştir.

ben de umutta tedavi oldum..transferden sonra göztpye geçtim. şimdi bebeğimi bekliyorum çok şükür..darısı sana inşallah..tedavin hayırlı olsun...

günay cım sen bence ataşehirdeki 1 aylık imkanları kaçırma tut en ekonomik olanından bir tane :)))

Canım düşünüyorum da ataşehirde tuta bilirim aslında.Ev de buldum 2100 TL ful beyaz eşya mobilyalı.Ama düşünüyorum da müayeneler ataşehirden nişantaşına gidip gelmek zor olucak her halde demi.Doktorum Bahçecide yapıcak takipleri ama transferle opu Umutta olucak

Cnm merhaba madem bu kadar para verıcen otelde kal bence
nereyte gıdceksen orada otel de kalırsın transferden sonra burda kalıcaksan uzun sÜre ev tuatrsın ozaman zaten Şımdı kıŞ mevsımı otelle pazarlıkta yaparsın 2100 Çok para bence bızım bı tanıdıĞımız 1000 tl bulmuŞtu rabbım bu yolda hepımıızn yardımcısı olsun ınŞallah...

Oteller çok pahalı be canım.Gecesi 100-150 TL arası değişiyor.Hem burada bütün beyaz eşya var.Yemeğini yap çamaşırını yıka.Aşiri masaf olmasın.Hem bu dediğim dairede temizlik de dahil.Haftada 2 sefer.Hem yurt dışından geldiğim için evlere internetten bakmak zorunda kalıyorum.Buradan baktığım evleer de 2000TL den başlıyor .Evet 1200- 1300 falan da var ama onlar kısa süreli kiralanmıyo diyor..

Canım neden illa Bahçeci hast doktorlarından istiyorsun Enver Beyde çok iyi bir dr, ama senin tıbbi geçmişini Halit bey biliyorsa haklısın. Yalnız şöyle bir şey bahçeciden drlar oraya geliyor sabahları opu için. Eğer seninde dr unda oraya geliyorsa bahçeciye nişantaşına gelmek ozrunda kalmadan umuta gider drunu görebilirsin orda hayatım.

Bence de Bahçeçidekilere fazla takma kafayı. Umuttan başarı daha çok. 2100 eşyalı çok pahalı eşim tuttu nişantaşında full eşyalı 1 ytl ama 1 ay için değildi 6 ay içindi kadın 1500 dolar depozitoyu da geri vermedi hiç hasarsız bıraktık halbuki Ama yine de 2100 pahalı arkadaşım başka bi çözüm bul ne bileyim civar semtlerden bi başka . güneş alması vs sorun değil Hiç mi tanıdık yok o kadar da yorulmayack mesafelerde üsküdar kadıköyde filan arkadaşım

Canim Bahçeci Umut ne fark ederki ekipleri aynı zaten.Hem benim ilk doktorum Halit bey olmuş.Yine onunla devam etmek istiyorum..
Evet canım 6 aylık daireleri ucuza kiralamak mümkün.Ama 1 aylık fiyatlar aşağı yukarı 1800-2000 arası deyişiyor canım.Yine de tanrım yardımcımız olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…