Bende 3.gün hasta oldum ama ilk gün ağrılı geçti haftaya görüşmeye gideceğim sen gidecek misin? Tedaviye dair birşey dedi
Ben hiç görüşmedim ulun beyle sonucu öğrendiğimde cumartesiydi eşim konuştu hemşireyle siz söyler misiniz biz tekrar arayalım mı demişler hasta olduktan sonra gelin hem muayene olun hemde ulun bey yüz yüze görüşmek ister demişler bende merak ediyorum. Sen şanslıymışsın ne güzel dondurulmuşların var bende 20 tane yumurta toplandı 16 sı döllendi ama malesef dondurulacak kalitede kalmadı yaza tekrar düşünüyorum ve 4. olacak
Önce hemşirelerle konştm ertesini gnü ulun bey aradı hiç beklemiodm senden bı sonıcı neden olmadı falan dedi bnm ilk denememdi 24 tane yumrta toplandı 9 tane donduruld 6 çözüldü 1transfer oldu çözülenlerden kalanları haber vercklerdi kimse bişi demedi üç tanedaha var işte bnde ara vermk istiyorm yoruldm çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anlıyorum canım benim 3. Denememdi yazın okullar tatil olunca tekrar düşünüyorum rapor izin falan uğraşmak istemiyorum birde vakit kaybetmek beklemek istemiyorum inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder bizede annelik duygusunu yaşatır
İnşallah bna ulun bey on gün içinde dedi bn iki gün snra oldum ve cok rahst oldum o deliresi sancılarım yok zaten nezamn ilaçlı tedavm olsa cok raht oluyo bndan snra biraz sakin yaşmk istyorum baharda gldi bu arada sana cok dua ediyorum inş olsun çok istiyorum Allahım sewindrsn seni inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin kuzum, inşallah. Senin için de en hayırlısını, en kısa zamanda versin Rabbim...
Paylaşırsanız sevinirim
.11. günümde toplanmış. Ama kaç günde bir adet gördüğün, yumurtaların gelişimi, uygulanan protokolün uzunluğu - kısalığı gibi bir sürü etken varken kendini kıyaslama. 23 günde bir adet görüyorum ve 7 gün sürüyor. Siklusu tamamlamam bir çok kişiden erken ama temizlenmem zor. Anlamını sormadım ama tedavinin ilerleyişini etkiliyor...
Canlar hepinizden Allah razi olsun insallah hic biriniz benim yasadiklarimi yasamazsiniz cok zor bi surecmis olmamasi bu kadar koymamisti suan gercekten cok karmakarisigim kurtajin adi bile urkutuyo benim artik hic umudumda kalmadi rabbim bu kadar nasip etti demekki
Kusura bakma seninki her şeye hazırlıklı olmak değil. Sabah git aldır, rahatla madem. Ne o öyle? Adam bekle dedi değil mi? O bahsettiğin kalp atışı duyulmayan kız muhtemelen benim bahsettiğim arkadaş. Doktoru Ulun Bey değil. Kalp atışını duyamayan da devlet hastanesi doktoru. Önemli olan olayın şekli... Belki Ulun Bey' in kulağı tıkalıydı? Belki makinede arıza vardı? Belki bebeğinin kalbi henüz yerleşimini tamamlamadığı için atmaya başlamadı. Belki... bildiğimiz, bilmediğimiz yüzlerce sebep olabilir. Sen en kötüsünü diline doladın. Bu stresle, bu negatiflikle kaçar senden çocuk. Deli deli konuşturdun beni gece yarısı.
Kizlar kan verdim,5-10 dk ya ararlar,çok heyecanlıyım. . . Telefon elimde bekliyorum :18::18::18:
Ah keske biseyler yolunda gitseydi bende umidimi kaybetmeseydim pzartesi umutsuz gittim ulun bey beni umutlandirdi sevindim bebegim duruyo dedim dun bakti kese buyumus ama icinde bebek yok zaten bebek olussa ilk kalbi olusuyo yine gorsem bebegi kalbi atar diye beklerdim ama o da yok ulun beyde bekle demekten baska bisey demedi ne yasadigimi ne cektigimi o gordu bir senedir art arda kac tedavi sonunda olusan hamilelik ve sonu bebeksiz(( o kadar ugrasmama karsilik bir hafta daha bekleyelim bisey degismiycek ama bir hafta olan bana olcak gozler sis sanki bu hayatta degilim kaynanam benle perisan oldu yanima gelip uzulme dedim o da evde yasiyo acisini bizim hatamiz cok umitlendik oldu dedik ama verende allah alanda allah rabbim insallah nasip eder ama hic cesaretim kalmadi
Kizlar kan verdim,5-10 dk ya ararlar,çok heyecanlıyım. . . Telefon elimde bekliyorum :18::18::18:
Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.
Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum
Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor43: 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?