Evet canim bugun kimseler yok bende bugun hep disardaydim kafa dagittim alisveris fln baya gezdim yoruldum ama iyi geldi ara ara girdim topige de kimseler yoktu
kızlar nerdesiniz kayboldunuz sessiz kalmış topiğimiz bugün
Kızlar soğan suyu içmeye karar verdim bakalım faydası olcakmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarın 9 da umuttayım bakalım yumişler ne alemde
E bugün görev çağırdı herkesi. Malum kendimiz kadar memleketle de ilgilenmemiz lazım. Bir de günlerden pazar olunca sakin oluyor buralar.
Ben de yarın sabah 09:00' da sağlık ocağındayım. Bakalım tuz tanem ne alemde...
Bol yumişli, güzel, rahat, bebekli bitsin tedavin
canım iyi yaptın inan evde olunca kendini daha çok dinleniyor insan .inşallah cuma günü hayırlı haberler alırsın dua ediyorum sana
Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.
Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum
Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor43: 43:
pko var bnde sorun bu eger gözden kçan bişi yoksa glıfor kullanıyotum
yarın 9 da umuttayım bakalım yumişler ne alemde
Sagol canim bana coraspiri vermisti ama dunden beri kullanmiyorum.gunduz kanama olmuyo geceleri oluyo nedense anlamadim
Insallah cok guzl haberle gelirsin...bu ara hep uzulduk birb irimize umut olalim seni cok seviyoruz hadi sevindir bizi....
Anammmm yarın büyük gün desene
Sen o kadar pozitif bi insanki allahın izniyle pozitifliğin sonucada yansıcak
Yarın artık bugündür
Kanımızı verdik geldik. Ama sonucu yarın sabah al dedi. Yolacaktım kızı
Akşamüstü uğra ama gelmemiş olabilir sonuç dedi. Şimdi arkamdan gelen 3,5 sesi eşliğinde beklemedeyim. :18:
Yarın artık bugündür
Kanımızı verdik geldik. Ama sonucu yarın sabah al dedi. Yolacaktım kızı
Akşamüstü uğra ama gelmemiş olabilir sonuç dedi. Şimdi arkamdan gelen 3,5 sesi eşliğinde beklemedeyim. :18:
Niye sağlık ocağına gittin fıstık çatlarım ben meraktan ben çatlıyorsam kim bilir sen ne olursun
Hadi hayırşı ve mutlu haberlerini alırız inşallah, test günü yarın değilmiydi. Benimki ile aynı biliyorum benim bugün 11. gün
Aslında salı test günüm. Yarını ben istemiştim, komiklik tarihi, espri olur diye. Ama yaşadığımız yerdeki sağlık ocağı haftada iki gün test alıyor. Ya 10. gün yaptıracaktım, ya 13. gün. Çarşamba merkeze bilgi verebilmem için bugün yaptırmam gerekti. Edirne' ye gidip yaptırmayı da düşündüm ama hafta sonu gittik geldik, yorucu oldu. Bir de o stresi yalnız yaşamak istemedim. Eşim de götüremeyecek, belediye otobüsüyle git gel, hepten helak olacağım. Böyle de çatlıyorum meraktan... Heyecandan da konuştukça konuşurum bugün. Kedilerimle dışarı çıkayım bari. Bitmez bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?