Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım doğaldır daha yeni acın zaman her şeyim ilacı

canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin değerine bakılırsa ikize benziyo :46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21:

Cumartesi görüşmeye gtcem bakalm blki heycan başlar yeniden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de yarın merkezde olucam belki karşılaşırız :61:
bugün adet oldum yarın kontrole gidicem bi sorun çıkmazsa tedaviye başlarım :16:

Canim hadi hayirlisi olsun nasipse baslama vakti desene bende cuma adet olurum herhalde heyecan var bollbol bende sen ne durumdasin benimde dondurulmus embriyo seninde bize simsiki tutunsunlar bebislerimiz cok istiyorum hayirlisi olsun

canım inan şu 11 yıla neler sığdırdım . 2 aşılama 3 tüp bebek nice arkdaşalrım evlendi 2.hatta 3 .çocukalrını bile yaptılar benim çocukluklarını bildiğim kuzenlerim evlendi çocuklarını doğurdu inan insan alışıyor. bunların yanında insanların acıma duyguları bana belli etmeseler bile arkamdan konuşmaları inan insanı çok yoruyo birde üstüne olumsuz sonuclar insan hepten yıkılıyo ben biliyorum rabbim bizleride güzel annelik duygusuyla müjdeliycek.unutma rabbim nasip etmiyceği bir şey için hayal kurdurmazmış bende hayal kurmaya devam ediyorum hayırlı ve sağlıklı evlatlar için

Rabbim insallah artik bizi sevindirir kimse acimaz bizede kucagimiz dolar cok zirmus imtihanimiz gercekten benim ailemde bebek sahibi olamayan hic kimse yok dusuk yapan bir iki kisi var herkes saglikli benimde herseyim tamam temiz ama nasip olmadi mi olmuyo bunun aciklamasi yok rabbimin ol demesini bekliyoruz insallah sende cektigin bu sikintilarin mukafatini alicaksin

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.

Canim ne guzel hamileligin hayirlisi olsun her guzel haber beni daha mutlu ediyo:))canim bisey sorabilirmiyim sizde problem neydi senin ilk denemen mi benim ilk transferim olumsuz oldu nasipse bu ay 2. Denemeyi yaptirmak istiyorum transferden sonra nelere dikkat ettin ve ne gibi belirtiler oldu bende ilaclar kabizlik yapti da oyuzden hamile kalanlarin uyguladiklarini merak ediyorum taze annecik seni soru yagmuruna tuttum kusura bakma

Canim hadi hayirlisi olsun nasipse baslama vakti desene bende cuma adet olurum herhalde heyecan var bollbol bende sen ne durumdasin benimde dondurulmus embriyo seninde bize simsiki tutunsunlar bebislerimiz cok istiyorum hayirlisi olsun

Bendeki heyecanda çook :52:
Yarın gidicem gelişmeleri yazarım cnmm seninde az kalmış adet olmana arka arkaya bebiş haberleri veririz inşallahhh:16:

Bende Perşembeye randevu aldım merak ediyorum ne denilecek ve nasıl bir yol izleyeceğiz...

allah hayırlısını versin hepimize sağlıklı bebelerimiz olsun benm şimdiki teleşım 3 dondurulmşumada bişi olmasın sağlıkla çözülsünler iki tane transfer olsun en az

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Nası desem napsam dokuz dgurdum sen gelene kadar bunu beklemiodum Allahım hakkımzda hayırlsını kolaylıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda anne olalım bugünleri unutalım kendini üzme sen bizim en azimli en pozitif olanımzsn seni kocaman öpüom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne desek cidden boş. Tez zamanda mutlu haberler alırsın inşallah. Napalım bu tüp işi kader kısmet. Bazısı 1. de bazsısı 5.6. da. Bizimde sınavımız bu. Allah sabır versin hepimize.

Rabbim sabir versin ne diyeyim senin gibi guzel teselli sozcukleri bulamiyorum bogazim dugumlendi suan cok istiyodum senin pozitif sonuc almani ama rabbimin takdiri elimizden hic bisey gelmiyo duan nasil bi boslukta oldugunu inan hissediyorum rabbim yardimcin olsun insallah

Ben sana mesaj yazarken sen kötü haberi yazmışsın bile :50:
Böyle durmlarda yazacak bişi ben bulamıyorum gönlümden tek geçen en kısa zamanda mucizene kavuşman cnm :59:

Back
X