Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doğaldır daha yeni acın zaman her şeyim ilacı
canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin değerine bakılırsa ikize benziyo![]()
Ben de yarın merkezde olucam belki karşılaşırız
bugün adet oldum yarın kontrole gidicem bi sorun çıkmazsa tedaviye başlarım![]()
canım inan şu 11 yıla neler sığdırdım . 2 aşılama 3 tüp bebek nice arkdaşalrım evlendi 2.hatta 3 .çocukalrını bile yaptılar benim çocukluklarını bildiğim kuzenlerim evlendi çocuklarını doğurdu inan insan alışıyor. bunların yanında insanların acıma duyguları bana belli etmeseler bile arkamdan konuşmaları inan insanı çok yoruyo birde üstüne olumsuz sonuclar insan hepten yıkılıyo ben biliyorum rabbim bizleride güzel annelik duygusuyla müjdeliycek.unutma rabbim nasip etmiyceği bir şey için hayal kurdurmazmış bende hayal kurmaya devam ediyorum hayırlı ve sağlıklı evlatlar için
Cumartesi görüşmeye gtcem bakalm blki heycan başlar yeniden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
inşallah canım hayırlısı ile inşallah
canım inşallah bu sefer rabbim gönlünün meleğini sana gönderir
Canim hadi hayirlisi olsun nasipse baslama vakti desene bende cuma adet olurum herhalde heyecan var bollbol bende sen ne durumdasin benimde dondurulmus embriyo seninde bize simsiki tutunsunlar bebislerimiz cok istiyorum hayirlisi olsun
Canim nasilsin az kaldi ben cok heyecanliyim bu sefer insallah hersey guzel olur ulun bey bana coraspirin crinon jel folibol ac plus selenyum elevit prednol monodoks 5 gun de progestan verdi
kızlar umuttaydım bugün çarşamaba yumişler toplanıyo 10 da merkezdeyim hayırlısı ile inşallah
nerdesin arkadaşım kayıplara karıştın inşallah önemli bir şeyin yoktur?
Yumişlerin bol ve en önemlisi kaliteli olurlar inşallah fıstık![]()
Bende Perşembeye randevu aldım merak ediyorum ne denilecek ve nasıl bir yol izleyeceğiz...
Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.
Sonuç almaya gidiyorum. Gelmek isteyen var mı?![]()
Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.