Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Gördüğüne duyduguna şüphem yok ama işte sınav heralde daha cok sevio bizi büyük bişile sınava tutyo çnkü bnm eltim bn doktra gidiom die aynı ay spiralini çıkarttı geldi bide bana bnde cocuk yapcam cıkarttım dedi o ayı hamile kaldı bnde biyıla yakındr bbek için ugrasıyodm işte duydum ağladım sızladım düşük yaptı sonra ertesi ay yine hamile kaldı şimdi bir yaşında bide ondört şubatta dgdu üçüncü bu arada en büyüğü 11 yaşında cockları var hala dio bitane daha mı yapsam bunun peşi erkek bilmem ne falan ödü koptu ondan önce gebe kalcam die şimdide 46 yaşında ablası 5.ciye hamlmiş onuda gecen öğrenmiş ilaç yazdırırken içinde bişi kıpırdıo demiş adamda usg yazmş bi bakmşlar 6 aylık gebe işte böle hayat bi tuhaf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim sınavımız boyleymis Rabbim ol der insallah en kısa zamanda ne diycem ne yapcam bilmiyorum hepimizin kaderi aynı uğraş dur olmayınca yıkılıyoruz mahvoluyoruz Rabbim insallah duamızı kabul etsin en kısa zamanda

Bizim sınavımız boyleymis Rabbim ol der insallah en kısa zamanda ne diycem ne yapcam bilmiyorum hepimizin kaderi aynı uğraş dur olmayınca yıkılıyoruz mahvoluyoruz Rabbim insallah duamızı kabul etsin en kısa zamanda

Amin ben artık istyene versn demiorum arayana olmayana versn inşllah

İnşallah canım. Hep bu niyetlerle başlıyoruz tedavilere tabi nasip kısmet. Rabbim OL DER inşallah bu sefer hepimize de. Benim daha önce bi histeroskopi var mayıs-haziran gibi sonra deniycez bakalım hayırlısıyla.

Amin canım. Hepimiz seninle aynıyız canım. O yüzden birbirimize çok yakın geliyoruz zaten. Hepimiz bebek kıyafetlerine bakamıyoruz, Yavaş yavaş sosyal ortamlardan koptuk ,"eeee sizin bebek yok mu" sorularından bıktık, gece başımızı yastığa koyduğumuzda kederle uyuyoruz artık.

Allah hepimize sabır versin inşallah. Gerçekten çok üzücü yorucu bir süreç bu. İnsanı acıtan, yoran. Bazen benimki gibi yıllarca da devam ediyo. :((

Hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve bu yollardan geçerkende çeşitli cahil kendini bilmez insanlar çocuğumuzun olmayışını sanki bi kusurmuş ve bizim elimizdeymiş gibi eşeleyip duruyorlar bizi en çok yaralayan bu. onlar böyle bişey yaşamadı ve bilemedikleri için ben Allaha havale edip bu durumda sürekli gereksiz sorularıyla bizi rahatsız eden insanlara Rabbim uğraşcak başka dert versin diyorum boş insan çok ne yazıkki arkadaşlar , oyüzden bende kendimi böyle kişilerin olduğu ortamdan soyutladım sınavımız zor Rabbim hepimizin yanında olsun ve inşallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu yaşayalım bizi bizden başka kimse anlamaz seviyorum sizleri canlar:)))

Hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve bu yollardan geçerkende çeşitli cahil kendini bilmez insanlar çocuğumuzun olmayışını sanki bi kusurmuş ve bizim elimizdeymiş gibi eşeleyip duruyorlar bizi en çok yaralayan bu. onlar böyle bişey yaşamadı ve bilemedikleri için ben Allaha havale edip bu durumda sürekli gereksiz sorularıyla bizi rahatsız eden insanlara Rabbim uğraşcak başka dert versin diyorum boş insan çok ne yazıkki arkadaşlar , oyüzden bende kendimi böyle kişilerin olduğu ortamdan soyutladım sınavımız zor Rabbim hepimizin yanında olsun ve inşallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu yaşayalım bizi bizden başka kimse anlamaz seviyorum sizleri canlar:)))

İnsanlarımızın çoğu piskopat başkalarının üzüntüsüyle mutlu oluyorlar o yüzden ben en güzelini yapıyorum kimseye söylemedim tüp bebek tedavisi olduğumu :1:

Bencede en iyisi kafam rahat bana akıl veren yok mis valla :1:

Bende aileler dışında kimseye söylemedim ama annem de saklamak yanlış diyo ne biliyim hangisi doğru şaşırdım bende bu arada az önce bi arkadaşın haberini aldım canlar geçen sene oda tup bebek denemişti onlarda da sizdeki gibi biproblem yoktu ve şimdi normal yoldan hamile kalmış umudunu hiç kaybetme canım Allah büyük sorun olmayınca normal yoldan hamile kalınabiliyo demekki Allah hepimizin yardımcısı olsun şans bizimle olsun:)))

Bende aileler dışında kimseye söylemedim ama annem de saklamak yanlış diyo ne biliyim hangisi doğru şaşırdım bende bu arada az önce bi arkadaşın haberini aldım canlar geçen sene oda tup bebek denemişti onlarda da sizdeki gibi biproblem yoktu ve şimdi normal yoldan hamile kalmış umudunu hiç kaybetme canım Allah büyük sorun olmayınca normal yoldan hamile kalınabiliyo demekki Allah hepimizin yardımcısı olsun şans bizimle olsun:)))

Çok sevindim cnm arkadaşının adına :16:
Allahımm bizlerde hamile kalırız inşallahhhh

Doğru cnm her ilişki bi umut ben o umutu 4 sene boyunca her ay yaşadım acaba hamilemiyim diyip durdum kendi kendime hep umutlandım ama sonuç hep negatif :1:
Ağlanacak halime gülüyorum iyimi :))))

Bnde 3bucuk yıldr aynı moddayım kan testleri idrar testleri ağlmk daha cok ağlamk derkn zamn gcti hlada yok 😔

bu kadar stres yapma cnm ya tahminen 7 bini gecer canım zaten 6650 merkez ve ilaçlar hersey yapılmışsa tahlil cok isticeni sanmıyorum üçüncü günü ben başladım iğne vurunmaya muaynede 250 tl zaten sen elinde nekadar tahlil varsa eşinin senın yanında bulundurki göz ardı olmasın

saol canım benım fıyatı bılmek ıyı oldu ya ben günlük hayatımdada cok streslıyım hele bu durumda cok fena oldum metın olmaya çalışıyorum korkuyorum bunca borç h arç bıde olmazsa dıyorum ıns cok tahlıl ıstemez yaptırdım sonuçta saol cevap verdıgın ıcın

saol canım benım fıyatı bılmek ıyı oldu ya ben günlük hayatımdada cok streslıyım hele bu durumda cok fena oldum metın olmaya çalışıyorum korkuyorum bunca borç h arç bıde olmazsa dıyorum ıns cok tahlıl ıstemez yaptırdım sonuçta saol cevap verdıgın ıcın

Bnce sorun etme hersey olana varıo bnde stres yaptım telaş ettim ama snuç negtf bnce tahlil isterse gt devlette yada uygn yapan özel biyerde yaptr orası biraz tuzlu oluo

canım amh testi yaptır istersen amh sonucun 1.5 altı çıkarsa Süleymaniye Devlet Hastanesi yumurta rezerv azlığından hemen tüp raporu veriyor.. çapa rapor konusunda çok oyalayıcı Süleymaniye Devlet Hastanesinin sistemi çok güzel oturmuş ben 3 haftada 3 defa giderek ilk raporumu aldım.. ikinci raporumuda 3 günde aldım.. benim eşiminde sperm sayısı 2 milyonla 10 milyon arasıydı hareketlilik %30 du benim amh sayımıda dikkate alıp raporu verdiler..

capada hıc konu oraya gelemedı maalesef tutturdu dr aşılamada asılama okadar dıl doktuk hıc oralı olmadı ne var sankı bır ımza atıcaksın neyse gene sukredıyorum en azında asılamalık bır pozısyonumuz var ama sonuç canımı sıktı yınede paranın gozu çıksın ne dıyeyım randevumu aldım ayın 7 sınde ulun beye gıdıcem cok heyecanlıyım ıns hayırlı olur oyuzden sımdı artık daha gıdemıycem başka bıyere cok tesekkurederım onerın ıcın saol canım

Bnce sorun etme hersey olana varıo bnde stres yaptım telaş ettim ama snuç negtf bnce tahlil isterse gt devlette yada uygn yapan özel biyerde yaptr orası biraz tuzlu oluo

yaparım canım saol negatıf kelımesıne ben cevap bulamıyorum kendım yasamıs kadaruzuluyorum cunku herkesın su hayatta cekıcegı bır sıkıntısı varıllakı bızımde sıkıntımız ve ımtıhanımız bu bunu bılıyorum hıc kımse su hayatı dört dörtlük yasamıyor benım apartmanda bunların ornegı oyle cokkı bakıyorum bır hanenın bebegı var esı kotu dıgerının ısı kotu huzuru yok ama bebegı var dıgerı ıstedı hemen hamıle kaldı ama aıle huzursuzluğu var benımde herseyım var evım var aılem destek ancak bebegım yok oyuzden yıne etrafımdakılerı görünce derdım bu olsun dıyorum ne yapıyım

arkadaşlar benım bu tıroıt hormonun 4.10 cıktı sınır 4 olması gerekiyor bıraz yüksek tup bebek ıcın 2 5 olması ıyı dıyoruz dedı capadakı dr tup bebekte sorun olurmu bılen varmı bebek ıcın onemlı dıye duymuştum ıbrahım saracoglu her ogunden once dereotu yemeyı onerıyor onu yıyorum bende

Back
X