Canım hamile kalan arkadaşımla aynı gün evlenmiştik yani yaklaşık 5 yıl oldu evleneli onlar evlendiklerinden beri korunmuyolardı nasip bu zamanaymış demekki bizimkilerde Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak insallah sende problem yok ya o yüzden rahat ol diye yazıyorum sana bunları sen nasılsın heyecan var mı bebişleri almana az kaldı:))))topik sessiz bugün de ben başlatayım dedim konuyu hamile arkadaşlar da yok olsalardı dua isterdik onlardan transfer öncesi hamilenin duası kabul olurmuş ya onlar da bizim gibi yollardan geçtiği için bizi en iyi anlayan onlar olur diye düşünüyorum.
İyi kalpli arkadaşım benim inan rahatlattın beni

Canımcım ben bugün annemlere abimlere gittim kısacası hep dışardaydım
yarın kendimi fazla yormadan temizlik yaparım sonra akşama doğruda kayınvalidemlere giderim transferden sonra gidemem aradan çıksın diyorum

Şimdilik bi heyecan yok

Evet buaralar topik çok sessiz herkezin sıkıntısı var bişide demek istemiyorum ama arada da olsa yazsalar çok iyi olur ben olabildiğince hergün yazmaya çalışıyorum negatif sonuç aldığımdada burayı terk etmedim 3 ay tedaviye ara verdim yinede arkadaşlarımı yalnız bırakmadım diye düşünüyorum:26: ikimizde ne yalan söylim yalnız kaldık:85: