Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağolasın cnm benim içimi rahatlattın
kuzum benim göğüsler ne şişti nede acıdı ama 10.günden sonra arada adet acısı çektim :26:

Sağolasın cnm benim içimi rahatlattın
kuzum benim göğüsler ne şişti nede acıdı ama 10.günden sonra arada adet acısı çektim :26:

Bende de bi belirti yok ya oyüzden sana soruyorum canım sen şimdi bi rahatla biliyosun topikte çoğu kişide bunlar oldu bunlari da atlatıcaksın Allahın izniyle hem yarın kandil bak ne güzel bi zamanda hamile haberini aldın bol bol dua ecicez insallah hersey hepimizin gönlüne göre olur tatlım:))

Cok şükür canim jeli yürüyüşü birakman icin kesmistir kanaman dursun diye.progestan Ignenin senin pihti sorununla alakasi yok jelden alman gereken hormonu igneden alacaksin.ulun beyin cep numarasi yokmu sende canim disarda olursa daha iyi ulasabilirsin ben pazar sabahi bile aramistim

Rahatsız etmek istemedim 9 mayısa randevu aldım o zaman sorarım :26:
zaten önleminide alıyorum iğneyi kullanınca inşallahhh lekelenme olmayacak allahın izniyle
sadece kafama takılan günde 2 tane iğne verdi inşallahh bi zararı olmaz:26:

Doğru diyorsun cnm bol bol dua edelim bizim en iyi ilacımız duaaaa

Canim benim Cok iyi anlıyorum seni endişeni korkunu ama lütfen uzme kendini ben üzüldüm kendime ettim Rabbim ne dilemisse o olucak sen daha iyi biliyosunki burdaki herkes yaşadı o lekeleri lütfen sakin ol bebeğim iki igne jel sabah aksam olduğu için ikisini birden vurduysam dimi benimkiler öyleydi 15 20 gun o sekilde kullandım ulun bey artık aciyodu kalçanda yer kalmadı dimi diyodu :) biraz ağrın olur tecrübeli birine yaptir yavaş yavaş enjekte etsin bir iki saat sonrada kolonya koy bolca Pamukla biseycikler olmaz Rabbim ne istediyse o olcak gönlünü ferah tut yeter bebisini uzme

Kizlar ben ulun beye mail attım bir haftadır cevap vermesi acaba mail mi yanlış oldu mail adresini bilen varsa yazarsa sevinirim teyit ediyim doğru mu

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhhj hep dualarımda olacaksınız

Maşallah, tebrik ederim canım, şükür dualarımız kabul olmuş. Rabbim sağlıcakla devamını da nasip etsin, meleklerin hep seninle olsun.

kızlar emre bakırcıoğlu hakkında ne düşünürsunuz
tanıyanınız varmı eşim tedaviye başlayacak ulun bey ona yönlendirdi ama çok kararsızım
bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum

tanıyanınız varmı eşim tedaviye başlayacak ulun bey ona yönlendirdi ama çok kararsızım

Canım benim eşim onun hastası biz çok memnunuz. Başka yerlerde sperm testi yaptırmıştık çıkmamıştı ama Emre hoca ben bide burda bi daha bakmak istiyorum dedi be testte sperm çıktı inanamadık ve ilaç tedavisiyle sayı çoğaldı ve donduruldu . Bizim çocuk sahibi olma gibi bi umudumuz bitmişti Emre hocaya geldiğimizde oyüzden emin ellerdesiniz rahat olun:)

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhhj hep dualarımda olacaksınız

hayirli olsun canim cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini degerinde cok güzel katlanmasi da ayrı bi guzel igneler cok acitiyo ama rabbim sabrini veriyo merak etme 60 tane yaptirdim sona dogru aci bile hissetmiyodum yeterki bebek iyi olsun

Kuzumm verdiğin numara iyi oldu aradım hemen Allah sizden razı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sanadamı günde 2 tane iğne vermişti ona rağmen kanaman niye olmuştu ki ne kadar önlem alsakda boş kadaremizde ne varda onu yaşıyoruz.

Bizde Mart ayında olumsuz sonuç aldık daha öncede iki negatif sonucumuz var bizide Emre beye yönlendirdi gayet olumlu biri ben ilk görüşmede gitmedim ikincisinde eşimle gittim ve internetten çok araştırdım okuduğum şeyler umut oldu bana

Sağolasın cnm benim
Çok şükür şimdilik acı yok cnm günde 2 tane vuruluyorum Sonlarına doğru acı olabilir ama dediğin gibi bebek iyi olsunda ben günde 10 iğne bile yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…