Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ASİLSEKSENDÖRT:CANIM PEK GİREMİYORUM BURDAN KK YA,AMA CUPCAKELOVE DAN HABERLERİNİ ALIYORUM,ONUNLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜĞÜM İÇİN RAHAT OLUYOR,DUALARIM SENİNLE,KENDİNİ YALNIZ HİSSETME NE OLUR(KENDİ ADIMA) BENDE O DÖNEMLERDE YANLIZ HİSSETMİŞTİM,BU YÜZDEN YAZMA GEREĞİ DUYDUM,HER NAMAZ SONRASINDA DUA EDİYORUM İKİNİZE DE,SAĞ SALİM ALIN BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA, ALLAHIM N OLURRRRRR. CUPCAKELOVE:CANIM BENİMMMM, SENİ SIKMAMAK İÇİN YAZMIYORUM,İKİ GÜNDE BİR YOKLİİM DİYORUM,AMA SEN BURDA CİRİT ATIYOSUN OHHHHH,BUNDAN SONRA BENDEN SANA RAHAT YOKŞAKA Bİ YANA HALAYA 2 GÜN KALDI,HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN,KENDİNE ÇOK AMA ÇOK DİKKAT ET

Aminn cnm inşallahhh hepimiz güzel haberler veririzz
Cnm nerelerdesin sen bizler iyiyiz asıl sen nasılsın

canım haklısın ama işler çok yoğun eve gel yemek yap evi bile haftadda 1 kere süpürüyorum. gece saat 2 kadar çalışıyorum .haziranda sergimiz var ona iş yetiştiriyorum.bu arada tebrikler çift çizgi çıkması çok güzel 30 nisanda burda halay çekicez inşallah halay başı ben olabilirmiyim .en yakın zamanda darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallah bende bayramdan sonrayı bekliyorum transfer için

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhhj hep dualarımda olacaksınız

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir

Canım cok şükür allah tamamına erdirsin cok sevindim ya gözün aydın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hadi hayırlısı olsun çooooooooooooooooooooooooook sevindim halay çekme vakti senin için bayram yeri heryer şimdi :))))nasıl değerin kaç çıktı?teyzesi dualarını bizden eksik etme bende de heyecan ve stres bi arada tatlım sen transferden sonra neler yaptın?

Canım bizi yalnız bırakmayıp dualarından bizi eksik etmeyip destek oldugun için Allah Razı olsun iyiki varsın cupcakelove arkadaşımız bebişin hayırlısıyla haberini aldı Rabbim yazdıysa inşallah bende güzel bi sonuç alırım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olması temennisiyle

Canim benim çok sevindim ben sana demiştim bu sefer olacak diye Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

sende iyi ki varsın canım,evet biliyorum o güzel haberi ilk ben aldım sanırsam ona da dedim hiç şaşırmadım diye,içime olacağı doğuyodu zatensağ salim kucağına alsın inşdarısı da sana ,bana ,isteyen diğer kardeşlerime.bu arada bakıyorum halay çekilmemiş hiç cupcakelove için CUPCAKELOVEEEEEEEEEE

Şuaan o kadar çook başım ağrıyorki eve gelir gelmez yattım kafam zonkluyor 9 ay boyuncada zonklasın ben razıyım yeterki bebek veye bebeklerim benimle olsun sizler hep benim dualarımda olacaksınız cnmm lütfen bütün gün yatma büyük bi ihtimal ulun bey sanada günde 2 tane jel vermiştir ben her sabah ve akşam 45 dakka yürüdüm evde yemeklerimi hep kendim yaptım ağır kaldırmadım eğilmedim sağlıklı beslendim sütümü ev yapımı yoğurdumu yedim 1 hafta boyunca ananas ,fındık ,ceviz,badem yedim kahve hiç içmedim çayıda sadece 2,3 kere açık içtim
sonucum cnm 116.8 çıktı bugün 10.gün

Hahahah evett kuzummm ilk sana dedim
Sen pozitif haber aldığında bak ben sana ve kuzuna neler neler yapıyorımm sen benim resmen kardeşimsinnnn seni iyiki tanımışım can dostummmmmmm benimmmmm

canım inan o kadar sevindim ki rabbim tamamına erdirsin değerinde 10.güne göre çok güzel maşallah darısı tüm isteyenlere inşallah :18::18::18::18::18::18::18::18:

canım darısı senin başına inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz .topiğimiz neşelensin hamile haberleriyle

Canım o kadar çok sevindim ki. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…