Aminn cnm inşallahhh hepimiz güzel haberler veririzz
Cnm nerelerdesin sen bizler iyiyiz asıl sen nasılsın
Cnm çok şükür iyiyim hiç bi belirtim yok dün biraz kan gördüm ama moralimi bozmadım hatta idrar testi yaptım çok silik ikinci cizgi gördüm ama tabiii asıl önemli gün çarşamba günü
Kuzum göbkten yapılan iğnemi zor geldi :26:
Buarada senin keyfin nasıl lütfen olabildiğince pozitif olmaya çalış ben inan öyle yapıyorum sadece 7.gün bi patlama yaşadım ama hemen kendimi toparladım kek çırparak
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhhj hep dualarımda olacaksınız
Canım cok şükür allah tamamına erdirsin cok sevindim ya gözün aydın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahh razı olsun cnm sizlerdende güzel haberler alıcaz inşallahhhh
Canım hadi hayırlısı olsun çooooooooooooooooooooooooook sevindim halay çekme vakti senin için bayram yeri heryer şimdi :))))nasıl değerin kaç çıktı?teyzesi dualarını bizden eksik etme bende de heyecan ve stres bi arada tatlım sen transferden sonra neler yaptın?Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
Canım bizi yalnız bırakmayıp dualarından bizi eksik etmeyip destek oldugun için Allah Razı olsun iyiki varsın cupcakelove arkadaşımız bebişin hayırlısıyla haberini aldı Rabbim yazdıysa inşallah bende güzel bi sonuç alırım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olması temennisiyleASİLSEKSENDÖRT:CANIM PEK GİREMİYORUM BURDAN KK YA,AMA CUPCAKELOVE DAN HABERLERİNİ ALIYORUM,ONUNLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜĞÜM İÇİN RAHAT OLUYOR,DUALARIM SENİNLE,KENDİNİ YALNIZ HİSSETME NE OLUR(KENDİ ADIMA) BENDE O DÖNEMLERDE YANLIZ HİSSETMİŞTİM,BU YÜZDEN YAZMA GEREĞİ DUYDUM,HER NAMAZ SONRASINDA DUA EDİYORUM İKİNİZE DE,SAĞ SALİM ALIN BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA,ALLAHIM N OLURRRRRR. CUPCAKELOVE:CANIM BENİMMMM, SENİ SIKMAMAK İÇİN YAZMIYORUM,İKİ GÜNDE BİR YOKLİİM DİYORUM,AMA SEN BURDA CİRİT ATIYOSUN OHHHHH,BUNDAN SONRA BENDEN SANA RAHAT YOK ŞAKA Bİ YANA HALAYA 2 GÜN KALDI,HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN,KENDİNE ÇOK AMA ÇOK DİKKAT ET
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
sende iyi ki varsın canım,evet biliyorum o güzel haberi ilk ben aldım sanırsamCanım bizi yalnız bırakmayıp dualarından bizi eksik etmeyip destek oldugun için Allah Razı olsun iyiki varsın cupcakelove arkadaşımız bebişin hayırlısıyla haberini aldı Rabbim yazdıysa inşallah bende güzel bi sonuç alırım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olması temennisiyle
Canım hadi hayırlısı olsun çooooooooooooooooooooooooook sevindim halay çekme vakti senin için bayram yeri heryer şimdi :))))nasıl değerin kaç çıktı?teyzesi dualarını bizden eksik etme bende de heyecan ve stres bi arada tatlım sen transferden sonra neler yaptın?
Canim benim çok sevindim ben sana demiştim bu sefer olacak diye Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
sende iyi ki varsın canım,evet biliyorum o güzel haberi ilk ben aldım sanırsamona da dedim hiç şaşırmadım diye,içime olacağı doğuyodu zaten sağ salim kucağına alsın inş darısı da sana ,bana ,isteyen diğer kardeşlerime.bu arada bakıyorum halay çekilmemiş hiç cupcakelove için CUPCAKELOVEEEEEEEEEE
Ayyyyy canımm benim çokkkk sevindim maşallahhhhh 41 kere:)))sonucun kaç çıktı ikizmi yoksa?
Sağolasın cnm benimmm
Bilmiyorumki cnm bugün 10.gün sonucum 116.8 sence ikiz olabilirmi :26:
TAtlım hayırlı ugurlu olsun bebisin Cok sevindim inan gözünaydin saglicakla kucagina alabilmeyi de nasip etsin Rabbim bizlerede dua et insallah
Şuaan o kadar çook başım ağrıyorki eve gelir gelmez yattım kafam zonkluyor 9 ay boyuncada zonklasın ben razıyım yeterki bebek veye bebeklerim benimle olsun sizler hep benim dualarımda olacaksınız cnmm lütfen bütün gün yatma büyük bi ihtimal ulun bey sanada günde 2 tane jel vermiştir ben her sabah ve akşam 45 dakka yürüdüm evde yemeklerimi hep kendim yaptım ağır kaldırmadım eğilmedim sağlıklı beslendim sütümü ev yapımı yoğurdumu yedim 1 hafta boyunca ananas ,fındık ,ceviz,badem yedim kahve hiç içmedim çayıda sadece 2,3 kere açık içtim
sonucum cnm 116.8 çıktı bugün 10.gün
Şuaan o kadar çook başım ağrıyorki eve gelir gelmez yattım kafam zonkluyor 9 ay boyuncada zonklasın ben razıyım yeterki bebek veye bebeklerim benimle olsun sizler hep benim dualarımda olacaksınız cnmm lütfen bütün gün yatma büyük bi ihtimal ulun bey sanada günde 2 tane jel vermiştir ben her sabah ve akşam 45 dakka yürüdüm evde yemeklerimi hep kendim yaptım ağır kaldırmadım eğilmedim sağlıklı beslendim sütümü ev yapımı yoğurdumu yedim 1 hafta boyunca ananas ,fındık ,ceviz,badem yedim kahve hiç içmedim çayıda sadece 2,3 kere açık içtim
sonucum cnm 116.8 çıktı bugün 10.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?