Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ewet banada yok dedi kadın aman ya zaten gebede değiliz ki artık sallamıom olursa olur ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende endokronıloji gidiyim diyodum boşuna gitmiyim ozaman. Sadece selenyum iyi geliyo diye duymuştum onuda ulun bey verdi zaten 1 aydır içiyorum bakalım hayırlısı

Bende endokronıloji gidiyim diyodum boşuna gitmiyim ozaman. Sadece selenyum iyi geliyo diye duymuştum onuda ulun bey verdi zaten 1 aydır içiyorum bakalım hayırlısı

Yinede gt boşwer aklında kalmasın cnkü farklı tahlillerde yapıo bide selenyumu bn denemeden üç ay içtim ama tutmadı şuan agzıma tek bi ilaç koymuyorum

Ne demek canim istedigini sor bizde burda baska arkadaslardan sorup ogrendik herseyi simdi yardimci olma sirasi bizde elimden geldigince cevap vermeye calisirim stres ve panik yapma sakin sakin dinlen

Günaydın canım sana küçük birşey sorabilirmiyim dün kalbim çok hızlı çarpıntım oldu birde kasıklarımda yukarıya doğru gerilme çok korkuyorum neden acaba olabilir bu günde kasıklarım ağırlıyor acaba adetmi olcam:18::18:

Kuzum ulun bey bilmiyorum dedi o bilmiyorum dedikce ben sinirlendim hatta odasından baya kızgın çıktım yarın kürtaj olucam inşallahh son olır allahım kimseye yaşatmasın
ben biraz kafama dinlicem cnm arada sizlere bakarım ama eskisi kadar gelmem :85:

Canım bu ananası aç karnınamı yiyorsun yoksa tok karnınamı

Kuzum ben öğleleri ananas yiyordum birde hergün kocaman bi kase yoğurt yiyordum süt alma şansın varsa kendine doğal yoğurt yap cnm birde doğal süt içersen süper olur Yada imkânın yoksa günlük süt iç her sabah

Canım yoğurt yiyorumda süt içemiyorum bağdan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…