Anti tpo yüksekliği için bi ilaç yok diyolar ya biz ne yapıcaz o zaman hep stres hep stres(
Gördüm gördüm hatta çok neşeli bi kız demiştim içimden maşallah cnm çok tatlı güzel bi bayansın
Ewet banada yok dedi kadın aman ya zaten gebede değiliz ki artık sallamıom olursa olur ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende endokronıloji gidiyim diyodum boşuna gitmiyim ozaman. Sadece selenyum iyi geliyo diye duymuştum onuda ulun bey verdi zaten 1 aydır içiyorum bakalım hayırlısı
Ne demek canim istedigini sor bizde burda baska arkadaslardan sorup ogrendik herseyi simdi yardimci olma sirasi bizde elimden geldigince cevap vermeye calisirim stres ve panik yapma sakin sakin dinlen
canım nasılsın bakalım,nasıl gidiyor?heyecanın ne alemde:18:Ya bugün niye kimse yok
canım nasılsın bakalım,nasıl gidiyor?heyecanın ne alemde:18:
canım nasılsın bakalım,nasıl gidiyor?heyecanın ne alemde:18:
Canım kasıklarımda yukarıya doğru gerilme var neden acaba birde kalbim çok hızlı atıyor :26:
Canım nasıl oldun merak ettim seni ulun bey ne dedi sana neden böyle bi durum olduna dair bi yorum yapıldı mı?ben olumsuz sonuçtan sonra merkeze gitmedim genetik test sonucumu alıp öle gidicem ben tedaviye fazla beklemeden başlamayı düşünüyorum eylül gibi falan ama ginede kısmet bakalım duruma göre hareket edicem beklesem diyorum ama sürekli ne olucak derken daha da yıpranıyorum dediğim gibi tek korkum ohss olmak bende yaklaşık bi hafta hastanede yattım en sonunda ulun bey benden alt taraftan karına doğru tel gibi uzun bişeyle girip 25 tüp sıvı aldı çok kötüydü çok Rabbim bi daha yaşatmasın kimseye de yaşatmasın......
Bilmiyorumki cnm benim hiç ağrım olmamıştı
Buarada cnm kusura bakma ben fazla bakamıyorum buraya biraz uzak kalsam benim için iyi olacak :85:
Yok estağfurulah canım ne demek hala kasıklarım ağırıyor csnım sen. Banyoyu ne yaptın
Ben hemen banyo yapmadım 4,5 gün sonra banyo yaptım cnm
Bol bol su içiyorsun dimi
Ben hemen banyo yapmadım 4,5 gün sonra banyo yaptım cnm
Bol bol su içiyorsun dimi
Canım bu ananası aç karnınamı yiyorsun yoksa tok karnınamı
Kuzum ben öğleleri ananas yiyordum birde hergün kocaman bi kase yoğurt yiyordum süt alma şansın varsa kendine doğal yoğurt yap cnm birde doğal süt içersen süper olur Yada imkânın yoksa günlük süt iç her sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?