Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Transferin hayirli sun canim benimde transferden hemen sonra sag tarafimda kasigimda agri basladi hala daha bile bazen agrir bilmiyorum tutunmayla alakasi var mi, moralini de bozma canim benim sadece 2 tane dollenmisti allahin izniyle tutundu rabbim ol dedikten sonra insallah bebislerin seni hic birakmaz

canim Allah sağlicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin az kalmis senin doguma nasil geciyo hamilelik bizlerede dua et bol bol insallah en kisa zamanda bende annelik duygusunu yasayabilirim hergun dusunmekten kendimi bitiriyorum iki olumsuz denemeden sonra sen hamilelik boyunca hep dikkat ettin mi bu arada dogum normal olabiliyo mu tüp bebekte ?

gecmis olsun canım zaman ne çabuk geçiyo biz seninle ayni gun transfer olmustuk olsaymis benimde 6bitti dimi simdi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin benim 2.denememde olmadi malesef nasip degilmis bi kac ay aradan sonra 3.deneme icin tedaviye baslamayi dusunuyirum bakalim bu arada seninde3.denemede olumlu sonucu alan biri olarak beni cok iyi anlarsin seninde problem es kaynakliydi dimi sizde sayi 5milyonun altimiydi bizde ole oyuzden soruyorum canim sende ne gibi testler istendi acaba son denemende biraz cok soru sordum kusura bakma kizin nasil hareketlerini hissediyosundur artik tatli meleginle mutlu kalin

Allah isteyen herkese nasip etsin canim hamilelikte once panik yapmayan sakin bi doktor bulunmali yani en azindan benim gittigim dr oyle sagolsun hep normal sorun yok 4 haftada bi kontrol dedi beni de panikletmedi o ne dediyse onu yaptim ilk haftalarda calismadim kendi isimiz zaten bi ara zaman zaman gittim daha bi iki haftaya kadar araba kullaniyodum yani normal bi hamilelikten farki yok hatta dr da oyle soylemisti normal bi gebelikte ne kadar risk varsa sende de o kadar diye simdi de iste dogumu bekliyorum cok şükür, dogumuda dr riske atmayalim sezeryan dedi ama bende hic normal olsun diye israr etmedim eminimki istesem normal de olurdu cunku normal dogum yapan tup bebek anneleri var diger topiklerde ama ben bebege bisey olur diye korkuyorum bi de bebegim biraz tombik normal dogumda zorlanmak istemiyorum her duamda bebek sahibi olmak isyeyen herkes var insallah allahim kimseye aratmasin saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim canım sağolsın bizde dua et olurmu bende bilmiyorum neden olduğunu ama hala sancım oluyo ara ara yoksa adetmi yaklaştı diyorum birde şey sorcam canım çamaşırınıza akıntı olmuşmuydu

Beyaz akıntı di mi evet canim oluyodu hala daha oluyo hatta bazen su gibi oluyodu

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için yani ne kadarda yapmasam sitres yapıyorum hala ara ara kasıklarına vuruyor rabim tez zamanda da yavrularını sende kucağına al inşallah

Sagol canim evet 6.ayimiz 2-3gun sonra dolacak insallah.benimde 3.denememde tuttu cok şükür insallah seninde bu sefer tutar ve saglikla kucagina alirsin yavrunu.anlamazmiyim canim hepimiz gectik bu yollardan bizimde nasibimiz boyleymis biraz fazla ugrasiyoruz mutlu sona ulasmak icin ama yinede ne kadar sukretsek az Rabbime bize tedavi olma firsati veriyor bu imkanlari bulamayanlarda var.benim esimde de 5 milyonun altinda sperm var son tedavimde genetik testi ve bazi hormon testleri bide amh testi istedi bizden ve benim heterozigot tasiyici oldugum ortaya cikti kanda pihtilasma yani.ilk 3 ay kan sulandirici igne kullandim.Allaha cok şükür iyiyiz kizimda iyi pit pit tekmeler atiyor onun her tekmesini hissettigimde hep dua ediyorum Allahim isteyen herkese nasip et diye hep aklimda ve dualarimdasiniz insallah bi gun olacak yeterki sabredip dua edelim

Evet canım çıktım hemde baya sesiz buralar dua etmezmiyim herkeze rabim dilediğini versin inşallah amin
canım nasılsın,sürekli girip bakıyorum yazmışmısın diye,telden kk ya giremiyorum,çalıştığım için de çok bilgisayara takılamıyorum,ama aklım ve dualarım seninle bu arada asilseksendört arkadaşımız birden fazla yazdığı için cevap vermek istedim:ben hemen hemen her gün soruyodum,ama az gelmiş anlaşılan,cupcakelove arkadaşımla watsapp tan sürekli görüşüyorum,olsun ben Allah rızası için soruyodum bende yaşadım bunları yabancısı diilim yani,yazmıcaktım ama sorduğum halde sürekli bu dile gelince üzüldüm,neyse canım,istersen özelden de görüşebiliriz,watsapp facebook hangisini istersen.Sende bebişinde Allaha emanet öpüyorum.

Iyim canım sen nasılsın ben bütün hesaplarımı kapatım ama yinede önerdiğin için sağol ben bu siteyi 3 yıl boşuna takip etmişim artık bende yazmıycam artık gerçekten çok üzgünüm

ıyim canım sen nasılsın ben bütün hesaplarımı kapatım ama yinede önerdiğin için sağol ben bu siteyi 3 yıl boşuna takip etmişim artık bende yazmıycam artık gerçekten çok üzgünüm
iyi olmaya çalışıyorum canım,biliyosun bende yaklaşık 10 gün sonra başlıyorum yeni tedaviye,bu normal tedaviler gibi değil,şimdiden çok yoruldum inan,bir kaç defa yani bir kaç ay üstüste yumurta toplanacağını belki de o kadar yumurtadan 1 tanesini bile kullanamayacağımızı söyledi dr açık açık,bende çok yanlızım,defalarca yazdım,kimse cevap vermedi,ama akıllandım artık,bu tedavide girmicem buraya,ama şu anda üzülme sen,bebişi düşün

canım bende de heterozigot var ama ben hala iğne kullanmaya devam ediyorum doktorun neden erken kesti iğneyi ben doğuma kadar kullanacaz diye biliyorum bu arada clexan mı kullanıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…