Evet canım iki taraftada var inşallah cCanım hepimiz istediğimiZe kavuşuruz canım bir şey sorcam ama çok olmuyorum inşallah benim 12 tane embriyom vardı hepsini çözmüşler sendede ve kala kala iki tane kalmış seninkiler nasıl olmuştu morelim bozuldu
Transferin hayirli sun canim benimde transferden hemen sonra sag tarafimda kasigimda agri basladi hala daha bile bazen agrir bilmiyorum tutunmayla alakasi var mi, moralini de bozma canim benim sadece 2 tane dollenmisti allahin izniyle tutundu rabbim ol dedikten sonra insallah bebislerin seni hic birakmaz
Kusura bakma canim ancak gördüm ayak bilegim incindi onla ugrasiyodum agri yapıyor biraz.ilaclari kullanirken adet olmazsin canim onu aklindan cikar bi kere kasik agrilari normaldir yapilan islemden dolayi olabilir benden tavsiye kendini fazla dinleme baska seylerle ugrasmaya calis biliyorum zor bi bekleyis ama stresin sana hic bi faydasi yok suanda.kuran okumayi biliyorsan bol bol meryem suresini oku ya mubdiu esmasini oku elini karnina koyup insallah cabucak gecer gunlr ve pozitif sonucu verirsin bizlere
canim Allah sağlicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin az kalmis senin doguma nasil geciyo hamilelik bizlerede dua et bol bol insallah en kisa zamanda bende annelik duygusunu yasayabilirim hergun dusunmekten kendimi bitiriyorum iki olumsuz denemeden sonra sen hamilelik boyunca hep dikkat ettin mi bu arada dogum normal olabiliyo mu tüp bebekte ?
Transferin hayirli sun canim benimde transferden hemen sonra sag tarafimda kasigimda agri basladi hala daha bile bazen agrir bilmiyorum tutunmayla alakasi var mi, moralini de bozma canim benim sadece 2 tane dollenmisti allahin izniyle tutundu rabbim ol dedikten sonra insallah bebislerin seni hic birakmaz
Teşekkür ederim canım sağolsın bizde dua et olurmu bende bilmiyorum neden olduğunu ama hala sancım oluyo ara ara yoksa adetmi yaklaştı diyorum birde şey sorcam canım çamaşırınıza akıntı olmuşmuydu
Beyaz akıntı di mi evet canim oluyodu hala daha oluyo hatta bazen su gibi oluyodu
canım ben de de bu belirtiler olmuştu hem çarpıntım olmuştu hemde ayaklarımı hep ateş bastı ve transferin 3. gününde sol kasıktan bacağıma doğru kasılma sancı gibi bir ağrı olmuştu 2-3 gün sürmüştü....umarım senin de sonucun benım ki gibi olumlu olacak sen yeterki stres yapma heyecan yap ama stres yapma olumlu düşün.....
gecmis olsun canım zaman ne çabuk geçiyo biz seninle ayni gun transfer olmustuk olsaymis benimde 6bitti dimi simdi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin benim 2.denememde olmadi malesef nasip degilmisbi kac ay aradan sonra 3.deneme icin tedaviye baslamayi dusunuyirum bakalim bu arada seninde3.denemede olumlu sonucu alan biri olarak beni cok iyi anlarsin seninde problem es kaynakliydi dimi sizde sayi 5milyonun altimiydi bizde ole oyuzden soruyorum canim sende ne gibi testler istendi acaba son denemende biraz cok soru sordum kusura bakma kizin nasil hareketlerini hissediyosundur artik tatli meleginle mutlu kalin
canım nasılsın,sürekli girip bakıyorum yazmışmısın diye,telden kk ya giremiyorum,çalıştığım için de çok bilgisayara takılamıyorum,ama aklım ve dualarım seninleEvet canım çıktım hemde baya sesiz buralar dua etmezmiyim herkeze rabim dilediğini versin inşallah amin
canım nasılsın,sürekli girip bakıyorum yazmışmısın diye,telden kk ya giremiyorum,çalıştığım için de çok bilgisayara takılamıyorum,ama aklım ve dualarım seninlebu arada asilseksendört arkadaşımız birden fazla yazdığı için cevap vermek istedim:ben hemen hemen her gün soruyodum,ama az gelmiş anlaşılan,cupcakelove arkadaşımla watsapp tan sürekli görüşüyorum,olsun ben Allah rızası için soruyodum bende yaşadım bunları yabancısı diilim yani,yazmıcaktım ama sorduğum halde sürekli bu dile gelince üzüldüm,neyse canım,istersen özelden de görüşebiliriz,watsapp facebook hangisini istersen.Sende bebişinde Allaha emanet öpüyorum.
Nerdesiniz hamişlerrr,özledik valla sizi
iyi olmaya çalışıyorum canım,biliyosun bende yaklaşık 10 gün sonra başlıyorum yeni tedaviye,bu normal tedaviler gibi değil,şimdiden çok yoruldum inan,bir kaç defa yani bir kaç ay üstüste yumurta toplanacağını belki de o kadar yumurtadan 1 tanesini bile kullanamayacağımızı söyledi dr açık açık,bende çok yanlızım,defalarca yazdım,kimse cevap vermedi,ama akıllandım artık,bu tedavide girmicem buraya,ama şu anda üzülme sen,bebişi düşünıyim canım sen nasılsın ben bütün hesaplarımı kapatım ama yinede önerdiğin için sağol ben bu siteyi 3 yıl boşuna takip etmişim artık bende yazmıycam artık gerçekten çok üzgünüm
EVET,MALESEF BİRİ BİTMEDEN BİRİ ÇIKIYOR,ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN NE YAPALIMBen burdayiimokuyorum ara ara sizdede kromozom bozuklugu cikmis yanlis hatirlamiyosambiraz zor ve uzun süreç demistin Allah yardimcin olsun canim dualarim sizinle
EVET,MALESEF BİRİ BİTMEDEN BİRİ ÇIKIYOR,ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN NE YAPALIMAMİN CANIM,BEBİŞ NASIL?
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için yani ne kadarda yapmasam sitres yapıyorum hala ara ara kasıklarına vuruyor rabim tez zamanda da yavrularını sende kucağına al inşallah
canım bende de heterozigot var ama ben hala iğne kullanmaya devam ediyorum doktorun neden erken kesti iğneyi ben doğuma kadar kullanacaz diye biliyorum bu arada clexan mı kullanıyorsun...Sagol canim evet 6.ayimiz 2-3gun sonra dolacak insallah.benimde 3.denememde tuttu cok şükür insallah seninde bu sefer tutar ve saglikla kucagina alirsin yavrunu.anlamazmiyim canim hepimiz gectik bu yollardan bizimde nasibimiz boyleymis biraz fazla ugrasiyoruz mutlu sona ulasmak icin ama yinede ne kadar sukretsek az Rabbime bize tedavi olma firsati veriyor bu imkanlari bulamayanlarda var.benim esimde de 5 milyonun altinda sperm var son tedavimde genetik testi ve bazi hormon testleri bide amh testi istedi bizden ve benim heterozigot tasiyici oldugum ortaya cikti kanda pihtilasma yani.ilk 3 ay kan sulandirici igne kullandim.Allaha cok şükür iyiyiz kizimda iyi pit pit tekmeler atiyor onun her tekmesini hissettigimde hep dua ediyorum Allahim isteyen herkese nasip et diye hep aklimda ve dualarimdasiniz insallah bi gun olacak yeterki sabredip dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?