Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayırlı kandiller canım bebişlerin nasıl?

Cok sukur bebegim de bende iyiyiz canim sagol sen nasilsin ?

Bakiliyo canim e2 degerine ama opudan once mi sonra mi onu hatirlayamadim hatta o zaman bana sonucu beklemenize gerek yok direk dr bey gorecek demislerdi ben sonuc ne cikti onu bile sormamistim

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecede herkesin dualarını kabul etsin biraz geç oldu ama bugün topiğe geç girebildim.canım tedavin hayırlısı olsun ben e2 değerini transfere karar vermek için yapılıyo diye hatırlıyorum opudan sonra yapılıyodu sanırım tedavin güzel ve bebiş sonuçlu olsun.......

:)) bende ilk tedavime basladim yumurtalarim toplandi e2 değerim yüksek cikinca
ikinci adetimi bekliyorum oda 1 temmuz gibi olacak
transferde temmuz ortalarini bulur herhâlde
Allah yavrunu bagislasinn unutursun kotu gunleri yavrunu kucagina aldiginda
isteyen herkese versinnn yaarabbbimmm

Allah razi olsun canim bi kac haftaya dogum yapcam insallah allah isteyen herkese.nasip etsin

Tedaviden olanlara hayırlı sonuçlar,

Bebeklerini bekleyen annelere hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin,

Tedaviye başlayacaklara da güç kuvvet versin...

Bu mübarek cuma saatinde hasta olan herkese şifalar nasip etsin Allahım.

Siteyi şubattan beri okuyorum daha öncede yazmıştım.

çok az kaldı bitmesine.Ard arda alınan olumsuz sonuçlar ve sitedeki birlik beraberliğin kalmaması beni biraz üzdü

açıkçası.

Artık hepinizi tanıyorum.

Dün akşam hepiminize dualar ettik.

Allah kabul etsin.

ya kızlar bişi sorcam bu çikolata kisti nası bişi bilen varmı bende sorun cıkmadı ama ben sorun arıyom kendime galiba nası anlaşılıyo bu gözden kaçmış olabilirmi

ya kızlar bişi sorcam bu çikolata kisti nası bişi bilen varmı bende sorun cıkmadı ama ben sorun arıyom kendime galiba nası anlaşılıyo bu gözden kaçmış olabilirmi

Canım bende var çikolata kisti biraz kasık ağrısı yapıyo 5cm e kadar risk yaratmıyo 5cmden sonrası ameliyat olunuyo o da sakıncalı çünkü ameliyatta bu kist yumurtalara yapıştıysa sağlıklı yumurtalarda kistle beraber gidebiliyo ameliyattan sonra tekrar oluşma ihtimali de büyük değişik bi durum yani sende olsaydı ultrason muayenesinde çıkardı canım merak etme bendeki de 3.5cm sol overde şimdilik takip altındayım tedavi için bi sorun teşkil etmiyomuş ulun bey öle demişti Rabbim mübarek cuma gününde hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah..........

Canım nasılsın seni merak ediyorum konturolün nasıl geçti asında buraya girmeyi düşünmüyorum senin için girdim

Haklisin canim eskiden daha aktif bi topikti o zamanda olumsuz sonuc alanlarimiz oluyodu tabiki ama yine de birbirimize destek olmaya devam ediyoduk simdi tedavi surecinde olan yaziyo sadece istisnasiz hergun bakiyorum buraya birbirimize yardimci olabilirsek ne.mutlu

Merhaba Canım ;

azospermi topiğinden başladı yolculuğum yaklaşık 2 sene önce ve hala orda olmlu olumsuz sonuç alan herkes oraya gelir devam eder.

yaşanılan üzüntüleri anlıyorum.hakta veriyorum amacım kimseyi kırmak değil yanlış anlaşılmasın.
ama şu şubattan nisana kadar olan topiğiniz var yaa öyle güzel ki...öyle güldüğüm zamanlar öyle şeyler öğrendiğim yerler oldu ki...

bekledim ki devamıda böyle olacak...biraz üzüldüm ama olalar yola devam ederiz.

çok az kalmış doğuma Allahım bi avazda kurtarsın ikinizde sağlıklı olun canım.

Sagol canim allah razi olsun bizde de sperm sorunu vardi azospermi denmedi ama 5 milyonun altindaydi sayi senin ilk denemen mi bilmiyorum ama insallah tedavin hayırlarla sonuclansin senindr bebis haberlerini alalim sen her istediginde yaz canim ben telefondan giriyorum onun icin zirt pirt girip cikiyorum

Canım nasılsın seni merak ediyorum konturolün nasıl geçti asında buraya girmeyi düşünmüyorum senin için girdim

Kontrolüm çok şükür iyi gecti cnm kürtaja gerek kalmadı
Bende senin gibi buraya fazla girmeyi düşünmüyorum tadı tuzu kalmadı buranın
Sen nasıl oldun dicem saçma olacak inşallahh en en kısa zamanda keyfin yerine gelir bebişinde doğal yollardan olur inşallahhhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım Allah razı olsun senden.

evet ilk denemem olcak.ama tam zamanı belli değil.eylülden sonraya kalabilirim gibi.belki denk gelmiştir.
benim annem meme kanseri oldu bakabilcek yakında tek ben varım onla ilgileniyorum hala devam ediyor tedavi süreci..
keza babamda öyle hasta kalp ve ciğerleri kötü oda yardımcı olamıyor tam.
ama çok şükür hayattalar ve hala benleler binlerce kez şükürler olsun...

Ulun bey e bir görünmüştüm şubat başında...
çikolata kistim vardı ilk defa orda öğrendim yaşadığım yerde de sayısızca doktora gitmeme rağmen.eşim daha 3 aylık varikosel ameliyat olmuş durumdaydı.amh değerime bakıldı.1,3 çıktı yaşım 35 eşim 36 yaşında.

rahim filmi istedi.eşimin son bir sperm testini istedi.rahmi filmi çekildim.
son sperm testi hala yapılmadı.
6 ay oldu amliyat olalı eşim şimdi geçti hatta.

annem bu kadar ciddi bir durumda olunca koşamadım bunların peşine anca anca kendimize geliyoruz.
inşh bakalım gene uzun yazdım ya bir yazınca durmıyorum ben

Olsun canim yaz tabiki bizde ilk haziranda gitmistik 3 ay bana folbiol beneksol esime de balik yagi hapi ve coenzin bi hapini verdi esimde de varis var ama ameliyat olsanda degisen bisey olmaz onunla alakali degil demis urolog sonra tam basliyacagimiz ay benim adetim gelmek bilmedi 28 gunluk döngü 40 gun sürdü neyse adet oldum umuta gittik bu seferde yumurtlardan biri catlamamis kiste donusmus sende polikistik over var ama iyi huylu demişti doktor bu sefer bir ay dogum kontrol hapi kullandim cok komikti dusun bebek sahibi olabilmek icin dogum kontrol hapi iciyorum sonra hap bitip de adet olunca basladik iste eylulun 24 unde adet olmustum seninde o zamanlara denk gelecek heralde hadi sanada eylul ekim ugurlu gelsin bol bol dua edelim tabi fetih suresi okuyodum surekli bi de moral tabiki sadece 2 embriyom olmustu ama nasip dedik olursa iki taneciklede olur dedik ilk umuttan aradiklarinda pazar sabahi esimle kahvalti yapiyoduk o uzulmesin diye uzulemedim bile simdi yazarken bile gozlerim dolu dolu oluyo 2 tane embriyo oldugunu haber vermek icin aramislardi.

Allah annenede babana da sifa versin canim daha önce okumustum yazmistin rahatsiz olduklarini rabbim hakkimizda hayirlisini versin hep boyle soyluyorum

Cok zor surecler tedavi asamalari beklemek.umut etmek ne olacağını bilememek baskalarinin deli gibi korunurken hamile.kaldiklarini ogrenmek cok zor ama bizim de sinavimiz buymus ve sonrasinda da hep kaybetme.korkusu oof of valla kimse anlayamaz diyoruz ya bazen cok dogru yasamayan bilemez

yaşasın benim kadar uzun yazmışsın
rahat rahat uzun yazabilirim artık...

canım gerçekten okumuştum az çok ama ne aşamalardan geçmişsin en komiği doğum kontrol hapı kullanmak
bende hiç kullanmadım şimdiye kadar anlamamda nasıl kullanılır.

yaşım 35 olduğu için ve ahm değerim 1,3 çıktığı için benimde en fazla 2-3 yumurta oluşacak biliyorum.
buna alıştırdım kendimi.ama seni çok iyi anlıyorum o anda durumun gözümün önüne geldi benimde gözler nemlendi azcık.

çok aşamalı bir süreç o bitiyor o başlıyor.Allahım hepsinden geçmemizi nasip etsin inşh.

Yavrun sağlıkla gelsin bizede umut olsun.2 yumurtanda da geliyormuş diyelim di mi

amin inşallah yoktur yani dimi ya anlamıyom bazen hiçbişi yoksa gözden kaçan bişi varmıdır die bıktım ya vallahi görümcem martın 23 evlendi hemen yaptı bana da kinaye ettiler ne laflar ne sözler 30 mayısta duydumki aslında bebek yokmuş boş kese olmuş eşim bile dediki gönlün kalbin nası düşünerek dua edio bana ah etme senden korkuyorum dedi bende ah etmedim ben Allaha havale ettim dedim Allahım ölesinden de korusun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dün herkese dua ettim hep takipteyim ama yazcak bişeyim yok yazamıyorum

Canim aslini istersen herkes 2 embriyo transferi isterken ben ya 2 tane transfer ederlerse diye korkuyodum çünkü ikiz tutarda ilerleyen aylarda kaybedersem diye aonra esime dedimki kesinlikle.karismicam doktora ne derlerse tamam dicem o da sen bilirsin dedi sonra transferde dedilerki ikisinide transfer edecez hic kaliteleri nedir ne degildir bilmiyorum sonra ogrendikki ikisi de tutunmus ikiz diye ailem korktu ama ben ve esim cok sevindik ama sonra nasip degilmis 11 haftada gelisimi durdu kendiliginden kese düştü diyim biraz kanamam olmustu simdi bitanecik kizimiz olacak insallah

2-3 yumurtaya gelince dedim ya pazar sabahiydi filan diye tabi moralim acayip bozulmustu 15 yumurtadan 2 embriyo sadece o gun apartman toplantisi vardi sagolsun ordaki abla dediki sana kac tane lazim.kizim 15 tane olsa ne olacak en fazla iki tane transfer edilmicek mi hakikaten dogru diyo dedim kendi kendime ya hic olmasaydi oyle iste

Dogum kontrol hapiyla ilgili evlendigimde 1 bucuk sene kullandim sanki hemen hamile kalacak gibi nerden bileyim boyle olacagini yani her halim ayri komik

evet bak şimdi daha çok komik oldu.
hoş benimde 2 sene eşim korundu o daha berbat bir durumdu.kendimize yük etmişiz boşuna boşuna

bende diyorum elbette az yumurta olacak ama dediğin gibi 1 tanesi işimizi görecek.Allahım nasip ederse olacak.
ikizden bende çok korkuyorum ama benim son şanslarım aynı senin gibi düşünüyorum doktorun işine karışma.

eşimin çok istediği var ikiz konusunda ben bakım zorluğundan vs.. sebplerden doğum için zor olacak süreci içinde diye korkarım ama bende senin gibi düşünüyorum.hocaya bırak o ne gerekiyse yapsın diyorum.

çok sevindim cnaım kız olmasına.Nasip böyleymiş bu yola bir tanesi hasret olarak çıkıyoruz Allahım onun ömrünü uzun eylesin sağlıkla kucağına al canım.çok sağol bu yazışmaiçinde iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…