amin inşallah yoktur yani dimi ya anlamıyom bazen hiçbişi yoksa gözden kaçan bişi varmıdır die bıktım ya vallahi görümcem martın 23 evlendi hemen yaptı bana da kinaye ettiler ne laflar ne sözler 30 mayısta duydumki aslında bebek yokmuş boş kese olmuş eşim bile dediki gönlün kalbin nası düşünerek dua edio bana ah etme senden korkuyorum dedi bende ah etmedim ben Allaha havale ettim dedim Allahım ölesinden de korusun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dün herkese dua ettim hep takipteyim ama yazcak bişeyim yok yazamıyorum
evet bak şimdi daha çok komik oldu.
hoş benimde 2 sene eşim korundu o daha berbat bir durumdu.kendimize yük etmişiz boşuna boşuna
bende diyorum elbette az yumurta olacak ama dediğin gibi 1 tanesi işimizi görecek.Allahım nasip ederse olacak.
ikizden bende çok korkuyorum ama benim son şanslarım aynı senin gibi düşünüyorum doktorun işine karışma.
eşimin çok istediği var ikiz konusunda ben bakım zorluğundan vs.. sebplerden doğum için zor olacak süreci içinde diye korkarım ama bende senin gibi düşünüyorum.hocaya bırak o ne gerekiyse yapsın diyorum.
çok sevindim cnaım kız olmasına.Nasip böyleymiş bu yola bir tanesi hasret olarak çıkıyoruz Allahım onun ömrünü uzun eylesin sağlıkla kucağına al canım.çok sağol bu yazışmaiçinde iyi geldi.
Rica ederim canim diyorum ya evdeyim butun gun elimde telefon buralardayim hep
Allaha emanet ol canim
amin inşallah yoktur yani dimi ya anlamıyom bazen hiçbişi yoksa gözden kaçan bişi varmıdır die bıktım ya vallahi görümcem martın 23 evlendi hemen yaptı bana da kinaye ettiler ne laflar ne sözler 30 mayısta duydumki aslında bebek yokmuş boş kese olmuş eşim bile dediki gönlün kalbin nası düşünerek dua edio bana ah etme senden korkuyorum dedi bende ah etmedim ben Allaha havale ettim dedim Allahım ölesinden de korusun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dün herkese dua ettim hep takipteyim ama yazcak bişeyim yok yazamıyorum
Kontrolüm çok şükür iyi gecti cnm kürtaja gerek kalmadı
Bende senin gibi buraya fazla girmeyi düşünmüyorum tadı tuzu kalmadı buranın
Sen nasıl oldun dicem saçma olacak inşallahh en en kısa zamanda keyfin yerine gelir bebişinde doğal yollardan olur inşallahhhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kontrolüm çok şükür iyi gecti cnm kürtaja gerek kalmadı
Bende senin gibi buraya fazla girmeyi düşünmüyorum tadı tuzu kalmadı buranın
Sen nasıl oldun dicem saçma olacak inşallahh en en kısa zamanda keyfin yerine gelir bebişinde doğal yollardan olur inşallahhhh
Canım burda hamile kalanların işi bitti niye girsinlerki Allah rızası için bir soru soruyosun kırk saat sonra cvp ya geliyordu Yada gelmiyordu tabi bu herkez için geçerli değil ama çok üzücü insanların işi görülene kadarmış
Bencede canim ah etmiyomussun zaten allah herkese gonlune gore versin derim ben kimsenin kötülüğunu istemem ama etrafimizda oyle insanlar varki bazen oyle laflar ediyolarki insanin ici aciyo hem o laflar hamile kalinca bitmiyo biliyomusun biri bana tup bebekler.allahin istemedigi bebekler dedim sanki onlari baskasi yaratiyo ya rabbim ya ne sinir olmustum kadininda yaninda kizi var allah sizi de muhtac etsin demek istemem sizinde kiziniz var bakin ama dediklerinize dikkat edin dedim kadin bisey diyemedi tabi ama allah goruyo biliyo hakkim helal.degil
canım benim...
Herkesi bırak Allah içini biliyor.Takma kafana...
takip et elbette.ama yazacak birşeyim yok deme hepimiz yaşıyoruz.
illa tedavi süreçle ilgili bir bilgi beklemiyorum ben.yani bence benim görüşüm böyle.
ne yapıyorsunuz ? bugün bunu yaptım ? bugün buna sinir oldum? vs ..vs...bu kitabı okuyorum..şurda şu var vs ..vs..
kafamızda dağılsın asıl amaç elbette burda umuttaki tedavilerimizi konuşmak destek olmak...
ama aktif olucaz ki bizden önce ve sonrakilerdende haberimiz olsun.
naçizene benim düşüncemdir.ne kadar katılırsın katılırsınız bilemem.
Hayırlısı olsun canım tedavin içinde.
Bu görümcemin kaynanası da bana tüp bebeği yasaklasnlar dedi neymiş herkes hazır bebek yapıomş dedi bnde aynen dedmki bu şeklde birdaha bnm yanımda konşmayın insanlar varını yogunu harcıo bi bebek için dedim daha oğlun kozon evlenmedi başlarına ne gelcegi belli değil büyük konşma dedim oğlunun başınada bu geldi kaynanm herkesin içinde kocama dayı oluyosnuz die dizlerini döve döve mutlulktan ucarak dedi bütün millet bize baktı kimse sewinemedi bizim tepkimz ne olcak die bnde ewe geldim ağladım ağladım dedim bn daha biray olmadı olumsuz sonuç aldım tüp bebekten bana nie böle yapıolar nie rencide ediolar dedim eşimde bana kızdı sen hep başlarına gelsin diodun bak allah bikerede verdi deme şöle bize dönüo demekki dedi bnde daha cok yeni allah büyük dedim ertesi günüde annesine demiş keşke herkesin içinde demesydin herkes bize baktı rencide ettin bize sölemsydinz bikaç ay belki bizimde olurdu öle derdiniz demiş kaynanam gitmiş görümcemin kayNanasına kızım hamile dedim bana tavır aldılar bilmem ne die anlatmış sonrada ceremesini çektiler bana bnm kızıma allah verdi ben napim olcak tabi senimi beklicek dedi kaynanam kocamın yanında bnde ona veren banada vercek dedim ya zaten biz sorunluyuz ailece görüşmüoz bayram cenaze haricinde bu olay iyice kopardı anlıcan kocamda herkes şapkasını koysun önüne şimdi düşünsün dedi
Günaydınlar kızlar
Aslında haklısın ama ben çalşıom ewe gelince iş güç vakit olmuo snra gece yatmadan yada hafta snu bakıom hepinize hep dua ediorum bnm bi negatif sonucum var zaten donmşlarım var şimdi para biriktrmye calışom eylül ağustos gbi bişans daha olur inş bakalım
Gunaydin canim nasilsin?
Gunaydin canim nasilsin?
Canim kalbin cok temizmis cunku bugun dogum tarihim belli oldu iki arkadasim var dogum aninda isimlerini soyliyip dua edecem buraya da yazacaktim sen beni gectin unutmicam emin ol persembe sabahi insallah dogumum olacakCanım nasılsın ? Nasıl geçiyo son günler epey heyecanlı olmalı kızın nasıl? Doğum tarihi belli mi tahmini olarak?doğum anında aklına gelirse benim adımı bi kaç kez söyleyebilirmisin hamilenin duası kabul olurmuş adım (fahriye).Sen de ulun beyin hastası mıydın?bi de bize sizin kullandınız vitaminler verilmedi sizde sperm sayısı çok mu düşüktü bizimde 5milyonun altında sayımız ama vitamin neye göre veriliyo onu merak ettiğim için sordum bize hiç bişey verilmedi de merkezde tanıştığım bi çift vardı onlar da vitamin kullanmıştı ve hamileydi onların sayı 100 0000 idi.
Canım tanıyorum seni.Hepisinden haberim teker teker okudum hepinizi..Devamlı soru sormamak için sohbete geçelim diye.
Hepinizden ayrı ayrı bir sürü şey öğredim.
Bu yaşında yaşadıkalrın gerçekten zor.Kayınvalidenlerle aynı apartmanda yaşamak hepten zor senin için.
ama ukalalık olarak görmezsen bir şey diyeceğim kendi yaptığımda bir hataydı.
Erkekler aileleri ve naparsa yapsın öyle yormak istemez.Bizler bayan olduğumuz için daha çabuk hissederiz elbette.
Eşimizde anlayın diye bekleriz inan anlamazlar anlayamaz kafaları öyle çalışmıyor yapı b Allah böyle yaratmış.
ne yaşarsan yaşa eşini karşına almadan yaşa yoksa daha zor ve geçilmek olur bu süreç...
davanda haklısın elbette anlat konuş ama onunda ruhunu okyaşarak yap ki farklındağı artsın.
söylediğim gibi ukalık anlama sakın.naçizane kendimce...
bak sen yazdıkça yazışıp dururuz böyle
Merhaba Canım ;
Çok şükür iyiyim güzel bir güne uyandık çok şükür
Siz nasılsınız ana-kız ?
Iyiyiz canim cok sukur persembe sabahi dogum olacak 19 haziran ismini soylersen duamda gecsin isterim
Insallah duamda kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?