Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bencede canim ah etmiyomussun zaten allah herkese gonlune gore versin derim ben kimsenin kötülüğunu istemem ama etrafimizda oyle insanlar varki bazen oyle laflar ediyolarki insanin ici aciyo hem o laflar hamile kalinca bitmiyo biliyomusun biri bana tup bebekler.allahin istemedigi bebekler dedim sanki onlari baskasi yaratiyo ya rabbim ya ne sinir olmustum kadininda yaninda kizi var allah sizi de muhtac etsin demek istemem sizinde kiziniz var bakin ama dediklerinize dikkat edin dedim kadin bisey diyemedi tabi ama allah goruyo biliyo hakkim helal.degil

Rica ederim canim diyorum ya evdeyim butun gun elimde telefon buralardayim hep

Allaha emanet ol canim

canım benim...
Herkesi bırak Allah içini biliyor.Takma kafana...
takip et elbette.ama yazacak birşeyim yok deme hepimiz yaşıyoruz.
illa tedavi süreçle ilgili bir bilgi beklemiyorum ben.yani bence benim görüşüm böyle.

ne yapıyorsunuz ? bugün bunu yaptım ? bugün buna sinir oldum? vs ..vs...bu kitabı okuyorum..şurda şu var vs ..vs..

kafamızda dağılsın asıl amaç elbette burda umuttaki tedavilerimizi konuşmak destek olmak...

ama aktif olucaz ki bizden önce ve sonrakilerdende haberimiz olsun.

naçizene benim düşüncemdir.ne kadar katılırsın katılırsınız bilemem.

Hayırlısı olsun canım tedavin içinde.

Canımsın mj görmemişim kusura bakama şimdi gördüm çok şükür iyi geçmesine çok çok sevindim ben de toparlamaya çalışıyorum bakalım Pazartesi randevum var ne diycek ulun bey benim için artık bir şey ifade etmîyor ben memoriale gitmek istiyorum ne dersin hiç duydunmu canım seninle dışarda da görüşmeyi çok isterim Tabiyki sende istersen

Canım burda hamile kalanların işi bitti niye girsinlerki Allah rızası için bir soru soruyosun kırk saat sonra cvp ya geliyordu Yada gelmiyordu tabi bu herkez için geçerli değil ama çok üzücü insanların işi görülene kadarmış

canım ben varım buralardayım sürekli sen yaz yeterki biraz yalnız kalmak istersin diye yazmadim çünkü insan olumsuz sonuc alınca yalnız kalıp biraz kendini rahatlatmak istiyo ben memoriali umutla ayni diye biliyorum kalite olarak yani orasi sadece genetik problem oldugunda daha iyiymis diye duymustum sen istersen bizim merkezin karsidaki hastanesinle de bi gorus prof mustafa bahceci o da iyiymis ben ilk tedavi oncesinde onunla gorusecektim ama cok yogundu oyuzden gorusemedim bakalim ulun bey ne diycek duruma gore hareket edicem bu isler biraz sans ve tabiki Rabbimin takdiri biz elimizden geleni yapalim gerisi teslimiyet....

Bu görümcemin kaynanası da bana tüp bebeği yasaklasnlar dedi neymiş herkes hazır bebek yapıomş dedi bnde aynen dedmki bu şeklde birdaha bnm yanımda konşmayın insanlar varını yogunu harcıo bi bebek için dedim daha oğlun kozon evlenmedi başlarına ne gelcegi belli değil büyük konşma dedim oğlunun başınada bu geldi kaynanm herkesin içinde kocama dayı oluyosnuz die dizlerini döve döve mutlulktan ucarak dedi bütün millet bize baktı kimse sewinemedi bizim tepkimz ne olcak die bnde ewe geldim ağladım ağladım dedim bn daha biray olmadı olumsuz sonuç aldım tüp bebekten bana nie böle yapıolar nie rencide ediolar dedim eşimde bana kızdı sen hep başlarına gelsin diodun bak allah bikerede verdi deme şöle bize dönüo demekki dedi bnde daha cok yeni allah büyük dedim ertesi günüde annesine demiş keşke herkesin içinde demesydin herkes bize baktı rencide ettin bize sölemsydinz bikaç ay belki bizimde olurdu öle derdiniz demiş kaynanam gitmiş görümcemin kayNanasına kızım hamile dedim bana tavır aldılar bilmem ne die anlatmış sonrada ceremesini çektiler bana bnm kızıma allah verdi ben napim olcak tabi senimi beklicek dedi kaynanam kocamın yanında bnde ona veren banada vercek dedim ya zaten biz sorunluyuz ailece görüşmüoz bayram cenaze haricinde bu olay iyice kopardı anlıcan kocamda herkes şapkasını koysun önüne şimdi düşünsün dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında haklısın ama ben çalşıom ewe gelince iş güç vakit olmuo snra gece yatmadan yada hafta snu bakıom hepinize hep dua ediorum bnm bi negatif sonucum var zaten donmşlarım var şimdi para biriktrmye calışom eylül ağustos gbi bişans daha olur inş bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok zor canim yaa allah yardimcin olsun bence esinin yaninda soyleme o sana cephe almasin bak boyle diyosun bize dönüyo diyomus sabret napcan allah herkesi gonlune gore mukafatlandirsin zaten az gorusuyomussun en iyisi islerin yolunda gitsin insallah bi an evvel tekrar baslarsiniz tedaviye

Canım tanıyorum seni.Hepisinden haberim teker teker okudum hepinizi..Devamlı soru sormamak için sohbete geçelim diye.
Hepinizden ayrı ayrı bir sürü şey öğredim.

Bu yaşında yaşadıkalrın gerçekten zor.Kayınvalidenlerle aynı apartmanda yaşamak hepten zor senin için.

ama ukalalık olarak görmezsen bir şey diyeceğim kendi yaptığımda bir hataydı.

Erkekler aileleri ve naparsa yapsın öyle yormak istemez.Bizler bayan olduğumuz için daha çabuk hissederiz elbette.
Eşimizde anlayın diye bekleriz inan anlamazlar anlayamaz kafaları öyle çalışmıyor yapı b Allah böyle yaratmış.

ne yaşarsan yaşa eşini karşına almadan yaşa yoksa daha zor ve geçilmek olur bu süreç...

davanda haklısın elbette anlat konuş ama onunda ruhunu okyaşarak yap ki farklındağı artsın.

söylediğim gibi ukalık anlama sakın.naçizane kendimce...

bak sen yazdıkça yazışıp dururuz böyle

Gunaydin canim nasilsin?

Merhaba Canım ;
Çok şükür iyiyim güzel bir güne uyandık çok şükür
Siz nasılsınız ana-kız ?

Gunaydin canim nasilsin?

Canım nasılsın ? Nasıl geçiyo son günler epey heyecanlı olmalı kızın nasıl? Doğum tarihi belli mi tahmini olarak?doğum anında aklına gelirse benim adımı bi kaç kez söyleyebilirmisin hamilenin duası kabul olurmuş adım (fahriye).Sen de ulun beyin hastası mıydın?bi de bize sizin kullandınız vitaminler verilmedi sizde sperm sayısı çok mu düşüktü bizimde 5milyonun altında sayımız ama vitamin neye göre veriliyo onu merak ettiğim için sordum bize hiç bişey verilmedi de merkezde tanıştığım bi çift vardı onlar da vitamin kullanmıştı ve hamileydi onların sayı 100 0000 idi.

Canim kalbin cok temizmis cunku bugun dogum tarihim belli oldu iki arkadasim var dogum aninda isimlerini soyliyip dua edecem buraya da yazacaktim sen beni gectin unutmicam emin ol persembe sabahi insallah dogumum olacak

Canim bizim sayi 5 molyonun altinda dr suleymendi benim doktor vermese bile siz alip kullanabilirsiniz zaten receteli ilaclar degil balik yagi hapi biri biri de conezin bi hapi esime sorarim o daha iyi hatirlar isimlerini bu arada esine keciboynuzu yedir sperm sayisini arttirmak icin ve havuc suyu bi de aktardan keciboynuzu tozu almistik sute kariatirip icmisti esim bi iki defa boyle seyler deneyebilirsiniz canim sperm kalitesi icin

Iyiyiz canim cok sukur persembe sabahi dogum olacak 19 haziran ismini soylersen duamda gecsin isterim
Insallah duamda kabul olur

Iyiyiz canim cok sukur persembe sabahi dogum olacak 19 haziran ismini soylersen duamda gecsin isterim
Insallah duamda kabul olur

oy canım çok naziksin ya çok teşekkür ederim.

ikizler burcu bir kız geliyor ha...

annemine kontrolü var o gün bende hastanelerde olucam gene...

Allahım bir avazda kurtarsın canım sağlıklı sıhhatli seni merak ederiz.

biri yazsın doğdu iyiler diye haa

adım hülya canım.

Merhaba arkadaşlar. pilise canım benim hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah. Herhalde tedavi ve 9 ay boyunca burayı terk etmeyen nadir kişilerdensin. Benim de ismimi söylersen çok sevinirim.Senin adına çok mutlu olsum.

Bide bazı arkadaşlar forum sessiz kalmış falan diye darılmışlar bidaha gelmizcez falan demişler. Şimdi ilerleyen safhalarda sizde göreceksiniz ki kimsenin durumu birbirine uymuyor, o yüzden kişiye özel tedavi diye bişey var. Ben kendi adıma cevap vermediysem bazı sorulara bu sebeptendir. Yada benim başıma gelmemiştir. Ama bu forumun 4 yıldır üyesiyim ve maalesef baya bir tecrübeliyim. Sorusu olanları arada cevaplamaya çalışıyorum ve bazı arkadaşlarla özelden yazışıyoruz. Yeni katılan arkadaşlar özelden yazarlarsa daha rahat cevaplarım kendi adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…