Tamam canim unutmicam hatta avu uma yazmayi düşünüyorumoy canım çok naziksin ya çok teşekkür ederim.
ikizler burcu bir kız geliyor ha...
annemine kontrolü var o gün bende hastanelerde olucam gene...
Allahım bir avazda kurtarsın canım sağlıklı sıhhatli seni merak ederiz.
biri yazsın doğdu iyiler diye haa
adım hülya canım.
Merhaba arkadaşlar. pilise canım benim hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah. Herhalde tedavi ve 9 ay boyunca burayı terk etmeyen nadir kişilerdensin. Benim de ismimi söylersen çok sevinirim.Senin adına çok mutlu olsum.
Bide bazı arkadaşlar forum sessiz kalmış falan diye darılmışlar bidaha gelmizcez falan demişler. Şimdi ilerleyen safhalarda sizde göreceksiniz ki kimsenin durumu birbirine uymuyor, o yüzden kişiye özel tedavi diye bişey var. Ben kendi adıma cevap vermediysem bazı sorulara bu sebeptendir. Yada benim başıma gelmemiştir. Ama bu forumun 4 yıldır üyesiyim ve maalesef baya bir tecrübeliyim. Sorusu olanları arada cevaplamaya çalışıyorum ve bazı arkadaşlarla özelden yazışıyoruz. Yeni katılan arkadaşlar özelden yazarlarsa daha rahat cevaplarım kendi adıma.
Tamam canim unutmicam hatta avu uma yazmayi düşünüyorum
Annenin kontrolu de insallah iyi gecer
Belimden uyusturacaklarmis zaten aygin baygin olmazsam.ben yine telefondan girer haber veririm gerci kiziyolar telwfon hep elimde diye ama bi boslukta yazarim.ben
Merhaba arkadaşlar. pilise canım benim hayırlısıyla bebeuğini kucağına al inşallah. Herhalde tedavi ve 9 ay boyunca burayı terk etmeyen nadir kişilerdensin. Benim de ismimi söylersen çok sevinirim.Senin adına çok mutlu olsum.
Bide bazı arkadaşlar forum sessiz kalmış falan diye darılmışlar bidaha gelmizcez falan demişler. Şimdi ilerleyen safhalarda sizde göreceksiniz ki kimsenin durumu birbirine uymuyor, o yüzden kişiye özel tedavi diye bişey var. Ben kendi adıma cevap vermediysem bazı sorulara bu sebeptendir. Yada benim başıma gelmemiştir. Ama bu forumun 4 yıldır üyesiyim ve maalesef baya bir tecrübeliyim. Sorusu olanları arada cevaplamaya çalışıyorum ve bazı arkadaşlarla özelden yazışıyoruz. Yeni katılan arkadaşlar özelden yazarlarsa daha rahat cevaplarım kendi adıma.
Tabi canim seve seve zaten herkes icin de dicem insallah hepde diyorum zaten hep diyolar hamilelerin duasi kabul olur diye insallah dogrudur
Yazmama konusuna katiliyorum canim geçen mesela rahim filmi konusu vardi ben bilerek.yazmadim cunku kimdi hatirlamiyorum ama kafasinda yer belirlemisti tutup da aa ben.surda cektirdim.desem haydi bi yer daha ne bileyim bazen yazmak mi iyi yazmamak mi kestiremiyorum yani
Zaten bir şey sorulduğunda Allah için söyleyin kimsenin kimseden para veya bir başka birşey istediği yok rabim kimseyi çaresizlik vermesin
sağol canım Allah razı olsun.
sen ve bebek iyi olsun da ismimi unut çok önemli değil canım benim.
ben senin yazacağına eminim ama bizi habersiz bırakmayacağına.
nerden yaşıyorsun bak o kadar okudum bunu kaçırmışım galiba...
Ben kimse kimseden bisey istiyo demedim zaten ama.hep yazmicam etmicem deniyo simdiye kadar boyle muhabbetler her ciktiginda sustum herkese cebap vermeye calistim seninle bile.kac kere konustuk simdi noluyo anlamadim diyorum ya allah herkese gonlundekine gore versin iyilik iyilikle karsilik bulur zaten simdiye kadar ben bi zararini gormedim
Kontrolüm çok şükür iyi gecti cnm kürtaja gerek kalmadı
Bende senin gibi buraya fazla girmeyi düşünmüyorum tadı tuzu kalmadı buranın
Sen nasıl oldun dicem saçma olacak inşallahh en en kısa zamanda keyfin yerine gelir bebişinde doğal yollardan olur inşallahhhh
Ca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımsın mj görmemişim kusura bakama şimdi gördüm çok şükür iyi geçmesine çok çok sevindim ben de toparlamaya çalışıyorum bakalım Pazartesi randevum var ne diycek ulun bey benim için artık bir şey ifade etmîyor ben memoriale gitmek istiyorum ne dersin hiç duydunmu canım seninle dışarda da görüşmeyi çok isterim Tabiyki sende istersen
Canim kalbin cok temizmis cunku bugun dogum tarihim belli oldu iki arkadasim var dogum aninda isimlerini soyliyip dua edecem buraya da yazacaktim sen beni gectin unutmicam emin ol persembe sabahi insallah dogumum olacak
Canim bizim sayi 5 molyonun altinda dr suleymendi benim doktor vermese bile siz alip kullanabilirsiniz zaten receteli ilaclar degil balik yagi hapi biri biri de conezin bi hapi esime sorarim o daha iyi hatirlar isimlerini bu arada esine keciboynuzu yedir sperm sayisini arttirmak icin ve havuc suyu bi de aktardan keciboynuzu tozu almistik sute kariatirip icmisti esim bi iki defa boyle seyler deneyebilirsiniz canim sperm kalitesi icin
Canım kusura bakma mesajına cvp yazamadım akşam yemeğine misafirim var daha yeni oturdum anca cvp yazabildim
kuzum memori bilmiyorum ama fulya çok iyi diyorlar istersen orayı araştır şahsen ben merkez değiştirmek istemiyorum ulun beyden çook memnunum eşimde çok memnun zaten ben değiştirmek istesem eşim istemez
Ben çoook isterim buluşmak hatta burdaki arkadaşlarla toplansak süper olur
Olur canım inşallah ayarlıyalım bir gün biraz geriye dönüp yazılanları okurmusun biz biraz yanlış anlaşılmışız
Canımmm geri sayım başlamış desene
Acısız ağrısız bi doğum olur inşallahhhhhhh
fırsat bulduğunda sadece ben ve bebeğğm iyi de bize yeter
Okudum cnm hatta bişiler yazdım ama sonra sildim
niye yanlış anlaşıldık anlamadım ben yine diyorum tadı tuzu yok buranın eskiden daha neşeliydi burası ...
niye yanlış anlaşıldık anlamadım ben yine diyorum tadı tuzu yok buranın eskiden daha neşeliydi burası ...
Evet canım bizde bir laf vardır. Davul zurna karşıdan hoş gelirmiş
Bu görümcemin kaynanası da bana tüp bebeği yasaklasnlar dedi neymiş herkes hazır bebek yapıomş dedi bnde aynen dedmki bu şeklde birdaha bnm yanımda konşmayın insanlar varını yogunu harcıo bi bebek için dedim daha oğlun kozon evlenmedi başlarına ne gelcegi belli değil büyük konşma dedim oğlunun başınada bu geldi kaynanm herkesin içinde kocama dayı oluyosnuz die dizlerini döve döve mutlulktan ucarak dedi bütün millet bize baktı kimse sewinemedi bizim tepkimz ne olcak die bnde ewe geldim ağladım ağladım dedim bn daha biray olmadı olumsuz sonuç aldım tüp bebekten bana nie böle yapıolar nie rencide ediolar dedim eşimde bana kızdı sen hep başlarına gelsin diodun bak allah bikerede verdi deme şöle bize dönüo demekki dedi bnde daha cok yeni allah büyük dedim ertesi günüde annesine demiş keşke herkesin içinde demesydin herkes bize baktı rencide ettin bize sölemsydinz bikaç ay belki bizimde olurdu öle derdiniz demiş kaynanam gitmiş görümcemin kayNanasına kızım hamile dedim bana tavır aldılar bilmem ne die anlatmış sonrada ceremesini çektiler bana bnm kızıma allah verdi ben napim olcak tabi senimi beklicek dedi kaynanam kocamın yanında bnde ona veren banada vercek dedim ya zaten biz sorunluyuz ailece görüşmüoz bayram cenaze haricinde bu olay iyice kopardı anlıcan kocamda herkes şapkasını koysun önüne şimdi düşünsün dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence senin davul zurna dedigin burdakiler icin geçerli degil canim cunku burdaki herkes senin yasadiklarini yasadi ve ancak burdakiler seni anlayabilir yardimci olabilir.hemen hemen hergun girip bakiyorum asla burayi birakmadim bisey sorulursa bildigim bi konuysa yardim etmeye calisiyorum.gecenlerde asilseksendort ilaclarla ilgili bisey sordu ona cevap vermek icin esimin recetelerini aradim buldum yazdim.lutfen hamile kalinca isleri bitti girmiyolar diye dusunmeyin
Isim vermemissin ama hamile kalanlar deyip genelleme yapmissin ve butun hamilelere yazmis olmussun.demekki herkes giriyomus buraya ilgilendiren bisey olunca cevap veriyolarmis bunuda anlamis oldukAy canım gerçekten bu mevzu çok uzadı bende o yüzden biraz kırıldım çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor ya biz isim vermedik neden herkez üzerine alındı anlamadım yani bir taraftanda söylemişim bir anda canlandı burası allahım sen bize yardım et bizi kimselere muhtaç etme ve çaresiz bırakma rabül alemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?