Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inş.canım benımm tum ısteyenlerın basına allahım cok aratmadan nsıp etsın

senin test tarihin ne zamandı canımm?söylemiştin ama unuttumm
aminn .inşallah senindeee hayırlı haberlerini alırızz

inş.canım rabbım sızede nasıp etsın.canım benım 2.denememdı ılkını agustosta yaptrmıstım oda tutmustu fakat keseyı gorememıstım kımyasal gebelıkle snuclandı genetık test ıstedı ulun hoca pıhtılasma cıkmıstı sımdıde transferden berı ıgne kullanıyrm ınş.bısey olmaz bu sefer korkmuyo degılım hanı ama masallah degerımde ıyı cıktı ılkınde 75tı tekrardan testte yapmadım keseyı gormk ıcn gttgmızde baktık kese falan yok ortada

aminnn...bendede pıhtılaşma varr canım.pıhtılaşma için sana hangi ilaçları verdi ..b12,claxcen 04 mü verdi?başka ne ilaç alıyorsun?
inşallah değerlerin katlanarak artmaya devam ederrr..değerin çok iyi maşallah..
kaç transfer yapıldı bilmiyorum ama çoğul gebelikte olabilir...

aynen canım suan clexan ıgne 0.4luk coroasprın folıkasıt benexolu kullanyrm tek embrıyo konuldu canım banada bıraz yuksek geldı bakalım 10 gun sonra ınş.kese yada keselerı gormek nasıp olur

aynen canım suan clexan ıgne 0.4luk coroasprın folıkasıt benexolu kullanyrm tek embrıyo konuldu canım banada bıraz yuksek geldı bakalım 10 gun sonra ınş.kese yada keselerı gormek nasıp olur

ben claxan hariç b12,folikasit,glukofen,ace plus selenyum,zinko c, 3 aydır kullanıyorummm.. tedavim nisan adetine ertelendi o zamana kadarda kullanacağım..
toplamda 6 ayy kullanmış olacağım ama depoları doldurmam gerekiyorkiyormuş.. hamile kalıncaaa bebekk 4-5 ayına kadar annenin depolarından besleniyormuşş..

canım eğer değerin 2 -3 gün sonraaa çok fazla artarsa bilki çoğul gebeliktir..

inşallahh keseyi yada keseleri görürsünnn..kalp atışlarını duyarsınnn...

inşallah canım umarım bu sefer sonuna kadar devam eder kucagıma almak nasıp olur..senınde tedavın ınş.guzel sonuclanır canım

28 ocak büyük gün.............
inşaallah canım ya inşaallah hepimiz alırız o güzel sonucu.
senin doktor kontrolleri ne oldu?

canım benim kist erimişşş çok şükür..istanbula gelmedim.burada muayene olup sonucu ulun beye söyledim.oda tedaviye başlayacağım aydan bir önceki adet dönemimde ginera kullanmaya başla dedi.nisan adetinde başlamayı düşünüyoruz..o zaman kadar ilaçlara devam etmemi istedi..
3 gün uğraştım ama pıhtılaşmam la alakalı önce dahileye bölümüne gittim oradandaa beni hemetologa sevk etti..hemetologtan 7 şubata randevu verdiler ..

seninn nasıl geçiyorrr, belirtin varmı?

Son düzenleme:

Kistin geçmesine sevindim, bir ay önce doğum kontrol hapı bende de kullandırmıştı Süleyman bey, yumurtaların baskılanması, hepsinin bir ayarda başlanması içinmiş, yani iyi birşeymiş. En azından başlamadan önce pıhtılaşma kontrollerini de halletmiş olacaksın, inşallah iyi sonuçlar alırsın.

Ben belirti aramamaya çalışıyorum canım ya, kendimi çok fazla kaptırıp sonrasında çok üzülmek istemiyorum. Ama arada bir sancı girdiğinde bebekten mi acaba demekten de kendimi alamıyorum :) Netten de araştırmadım erken belirtiler neler diye. Daha önce okumuştum belirtisi olup negatif alan, olmayıp da pozitif alan çok olmuş. Dua ediyorum bol bol.
Birazdan iğneye gidicez :)

AMİN

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin seninle olacak ve kucağın boş kalmayacak

inşallah canım amin..
doğru aslında belirti aradığın takdirde sonradan yaşayacağın hayal kırıklığı pskolojini alt üst ediyor.test gününe 7 gün kaldıı hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…