kızlar buz bebegım tutunmus 12.gun degerim 200.7
Merhaba kızlar,
Çarşamba günü transferim oldu, sonucu bekliyoruz şimdi heyecanla. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
Beylem senin de pazartesi yapılacak transferin şimdiden hayırlı olsun.
Tedaviye başlayacak diğer arkadaşlara da hayırlı olsun.
Allahım hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşaallah..
inş.canım rabbım sızede nasıp etsın.canım benım 2.denememdı ılkını agustosta yaptrmıstım oda tutmustu fakat keseyı gorememıstım kımyasal gebelıkle snuclandı genetık test ıstedı ulun hoca pıhtılasma cıkmıstı sımdıde transferden berı ıgne kullanıyrm ınş.bısey olmaz bu sefer korkmuyo degılım hanı ama masallah degerımde ıyı cıktı ılkınde 75tı tekrardan testte yapmadım keseyı gormk ıcn gttgmızde baktık kese falan yok ortada
aynen canım suan clexan ıgne 0.4luk coroasprın folıkasıt benexolu kullanyrm tek embrıyo konuldu canım banada bıraz yuksek geldı bakalım 10 gun sonra ınş.kese yada keselerı gormek nasıp olur
inşallah canım umarım bu sefer sonuna kadar devam eder kucagıma almak nasıp olur..senınde tedavın ınş.guzel sonuclanır canım
senin test tarihin ne zamandı canımm?söylemiştin ama unuttumm
aminn .inşallah senindeee hayırlı haberlerini alırızz
28 ocak büyük gün.............
inşaallah canım ya inşaallah hepimiz alırız o güzel sonucu.
senin doktor kontrolleri ne oldu?
canım benim kist erimişşş çok şükür..istanbula gelmedim.burada muayene olup sonucu ulun beye söyledim.oda tedaviye başlayacağım aydan bir önceki adet dönemimde ginera kullanmaya başla dedi.nisan adetinde başlamayı düşünüyoruz..o zaman kadar ilaçlara devam etmemi istedi..
3 gün uğraştım ama pıhtılaşmam la alakalı önce dahileye bölümüne gittim oradandaa beni hemetologa sevk etti..hemetologtan 7 şubata randevu verdiler ..
seninn nasıl geçiyorrr, belirtin varmı?
Merhaba kızlar,
Çarşamba günü transferim oldu, sonucu bekliyoruz şimdi heyecanla. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
Beylem senin de pazartesi yapılacak transferin şimdiden hayırlı olsun.
Tedaviye başlayacak diğer arkadaşlara da hayırlı olsun.
Allahım hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşaallah..
28 ocak büyük gün.............
inşaallah canım ya inşaallah hepimiz alırız o güzel sonucu.
senin doktor kontrolleri ne oldu?
arkadaşlar yasinimi bitirmeme az kaldı yardımcı olmak ister misiniz?
Kistin geçmesine sevindim, bir ay önce doğum kontrol hapı bende de kullandırmıştı Süleyman bey, yumurtaların baskılanması, hepsinin bir ayarda başlanması içinmiş, yani iyi birşeymiş. En azından başlamadan önce pıhtılaşma kontrollerini de halletmiş olacaksın, inşallah iyi sonuçlar alırsın.
Ben belirti aramamaya çalışıyorum canım ya, kendimi çok fazla kaptırıp sonrasında çok üzülmek istemiyorum. Ama arada bir sancı girdiğinde bebekten mi acaba demekten de kendimi alamıyorum :) Netten de araştırmadım erken belirtiler neler diye. Daha önce okumuştum belirtisi olup negatif alan, olmayıp da pozitif alan çok olmuş. Dua ediyorum bol bol.
Birazdan iğneye gidicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?