Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım senin bugunn transferin olacaktıı.merak ediyorumm nasılsınn?

inşallah hayırlı haberlerini alırızzz..bebişinn sanaca sıkıca tutunurrrrr annesini yanlız bırakmazzz12 gün sonraaa hamiş haberlerini alırızzz..

Arkadaşlar ben çapaya gittim.bana asılama yapılacak öncelikle.şimdi onun için rapor çıkartıyorum.çapada bu işlemi yapan var mı aranızda....

AMİN

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin seninle olacak ve kucağın boş kalmayacak

Teşekkürler....
İnşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin, sana da kolay gelsin.

benimde tedavim 28 ocakta başlıyor.
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Amin amin amin. Tarihin belli olmuş, hayırlısıyla başlarsın tedaviye inşallah da güzel haberler alırız.

Bugün transferin vardı doğru ya. İnşallah dondurulmuş bebişlerin sağlıklı bir şekilde çözülmüştür, transferin şimdiden hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
ben asılama ıcın önumuzdekı ay dr gıtmeyı dusunuıyorum ortalama mnasrafı nedır bırde gıtmem gerek bır ghun varmı at 2, 3, gunu gıbı asılama ıcın ne zaman gıtmeklıyım

asbelove sana bir yasin okudum.allah inşallah kabul eder.

Arkadaşlar ben çapaya gittim.bana asılama yapılacak öncelikle.şimdi onun için rapor çıkartıyorum.çapada bu işlemi yapan var mı aranızda....

Canımmm Allah razı olsunnnn
Valla bizde çapaya gidiyoruz ama henüz rapor aşamasına gelemedik bir türlü bu seferde ilaç verdi 3ay deneyelim ondan sonra dedi hakkımızda hayırlısı

selam bende umut tüp bebekte ilk tüp bebek denememe şubat ayında başlıcam.ama ulun beymi süleyman beyemi gitsem karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Canımmm Allah razı olsunnnn
Valla bizde çapaya gidiyoruz ama henüz rapor aşamasına gelemedik bir türlü bu seferde ilaç verdi 3ay deneyelim ondan sonra dedi hakkımızda hayırlısı

BİZM DIŞARDA BİR KLOMENLE BİR DE PUREGON KULLANARAK. AŞILAMAMIZ VARDIAMA SONUÇ NEGATİF .ÇOK MALİYETLİ OLDUĞU İÇİN ÇAPAYA GİTTİM.TÜP BEBEK RAPORU İÇİN 3 DEFA YAPMAK GEREKİYORMUŞ.BİZ 6 YILLIK EVLİYİZ YAKLAŞIK 3-4 YILDIR UĞRAŞIYORUZ OLMADI.SAYI AZ HAREKET AZ MORFOLOJİ 0 ama dikkate almadılar önemli değilmiş.daha önce özel bir doktora gidiyordum eşi ürolog bize ilaçlar verdi eşim 3 ay kullandı.Ama değerler yükseleceğine düşmüş bizde çapaya gidelim artık dedik.Sizin probleminiz neydi.Ne ilacı verdiler size..

Teşekkürler....
İnşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin, sana da kolay gelsin.

Amin amin amin. Tarihin belli olmuş, hayırlısıyla başlarsın tedaviye inşallah da güzel haberler alırız.

çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebiliriz hepimiz

selam bende umut tüp bebekte ilk tüp bebek denememe şubat ayında başlıcam.ama ulun beymi süleyman beyemi gitsem karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşm her ikisidee iyi ..benim doktorum ulun beyyy ben memnunum kendisinden.. süleyman beyyy de çok iyi deniliyorrrr .

Hayırlı olsun tedavin. Benim doktorum da Süleyman bey, ben memnunum kendisinden. Ulun beyden de memnun olanlar var. Özetle her iki doktor da iyi.

enfalcim merhaba,
yukarısı biraz senin doktorun, benim doktorum gibi oldu :)
yarıladık bugün 6 gün kaldı inşallah, heyecan artıyor..

arkadaşlar benim adetimin 2.günü iğnelerim başlıcaktı ve ben bugün adet oldum fakat benim yumurta toplama günü eşim tese olacak ve emre bey 26 ocak 3 şubat tarihleri arası yokmuş bugün merkezi aradım süleyman bey gelisinler görüşelim demiş acaba tedavime başlarmı yumurta toplama işlemi ne zaman olur emre bey gelmiş olurmu sizce nasıl olur benim hiç tecrübem yok bilemiyorum o yüzden

enfalcim merhaba,
yukarısı biraz senin doktorun, benim doktorum gibi oldu :)
yarıladık bugün 6 gün kaldı inşallah, heyecan artıyor..
aynen canımmm her ikiside iyii farketmiyor gibi bthcg değerini merak ediyorumm en az sen kadar heycanlıyımm :18::18::18::18: az kaldı inşallahhh hamişşş haberlerini alırızz.. dualarımdasınn..

merhaba arkadaşımm;
şöyle bir hesap yaparsakk en az 8 günde gelişşe yumurtalarınnn 9. günde çatlatma iğneni vursan 10. gün yumurtn toplanır..23 de iğnelere başlasann şubat 3 te tedavin biterr ,ama tedavini riske atmış olursunnn..belkii bir sorun çıkarr emre beyy geç gelmek zorunda kalırrr,uçağı tötar yaparrr vsss...çok şey olabilir.. bence şubat adetini beklesen daha iyi gibii,tabi tercih senin..
bende bu ay tedaviye başlayacaktım eşim tese olacak emre beyin olmadığını döneme denk gelince iptal ettik..biz mart yada nisan adetinde tedaviye başlayacağız kısmetse..

Son düzenleme:

Merhaba klaram ve enfal, evimdeki pc de problem olduğu için nete giremedim eşimin telinden yazıyorum, kusura bakmayın.
Pazartesi 2 de merkezdeydik.ve tam 3 saat bekletildik 5 de aldılar transfere.normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama 10 transfer vardı.önce Süleyman beyin sonra da ulun beyin hastalarını aldıkları için sıkışık vaziyette kaç saat bekledik. Annemle ben sabah kahvaltısıyla gitmiştik sıramız gelir endişesiyle yemek yemek için de ayrılmadık Merkez'den.kötü bir gündü.açlık ve sıkışıklığın verdiği rahatsızlıkla transfer anında çok kötü miğde bulantısı yaşadım,istifra etmemek için zor tuttum kendimi.akşam 7 gibi evde olabildik.

2 embriyo koydular, biri diğerine göre daha yavaş ilerliyor dediler.stresten sadece bunu hatırlıyorum o transferdeki sıkıntımı da unutmak istiyorum.

2 Şubat tahlil tarihim, Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş, buradaki arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum.

hayırlı olsun canım inşallah bebeğin seninle olur ve seni hiç bırakmaz

güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…