bir kişi birden fazla okuyabiliyormu? öyleyse ben okurum yine
bir kişi bir yasin okuyabiliyor canım az kaldı bitirmeye çalışıyorum yetiştirebilirsem kandilde duasını yapacağım inşallahhh
AMİN
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin seninle olacak ve kucağın boş kalmayacak
benimde tedavim 28 ocakta başlıyor.
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
asbelove sana bir yasin okudum.allah inşallah kabul eder.
Arkadaşlar ben çapaya gittim.bana asılama yapılacak öncelikle.şimdi onun için rapor çıkartıyorum.çapada bu işlemi yapan var mı aranızda....
Canımmm Allah razı olsunnnn
Valla bizde çapaya gidiyoruz ama henüz rapor aşamasına gelemedik bir türlü bu seferde ilaç verdi 3ay deneyelim ondan sonra dedi hakkımızda hayırlısı
Teşekkürler....
İnşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin, sana da kolay gelsin.
Amin amin amin. Tarihin belli olmuş, hayırlısıyla başlarsın tedaviye inşallah da güzel haberler alırız.
selam bende umut tüp bebekte ilk tüp bebek denememe şubat ayında başlıcam.ama ulun beymi süleyman beyemi gitsem karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
selam bende umut tüp bebekte ilk tüp bebek denememe şubat ayında başlıcam.ama ulun beymi süleyman beyemi gitsem karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
aynen canımmm her ikiside iyii farketmiyor gibienfalcim merhaba,
yukarısı biraz senin doktorun, benim doktorum gibi oldu :)
yarıladık bugün 6 gün kaldı inşallah, heyecan artıyor..
arkadaşlar benim adetimin 2.günü iğnelerim başlıcaktı ve ben bugün adet oldum fakat benim yumurta toplama günü eşim tese olacak ve emre bey 26 ocak 3 şubat tarihleri arası yokmuş bugün merkezi aradım süleyman bey gelisinler görüşelim demiş acaba tedavime başlarmı yumurta toplama işlemi ne zaman olur emre bey gelmiş olurmu sizce nasıl olur benim hiç tecrübem yok bilemiyorum o yüzden
canım senin bugunn transferin olacaktıı.merak ediyorumm nasılsınn?
inşallah hayırlı haberlerini alırızzz..bebişinn sanaca sıkıca tutunurrrrr annesini yanlız bırakmazzz12 gün sonraaa hamiş haberlerini alırızzz..
Bugün transferin vardı doğru ya. İnşallah dondurulmuş bebişlerin sağlıklı bir şekilde çözülmüştür, transferin şimdiden hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
merhaba klaram ve enfal, evimdeki pc de problem olduğu için nete giremedim eşimin telinden yazıyorum, kusura bakmayın.
Pazartesi 2 de merkezdeydik.ve tam 3 saat bekletildik 5 de aldılar transfere.normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama 10 transfer vardı.önce süleyman beyin sonra da ulun beyin hastalarını aldıkları için sıkışık vaziyette kaç saat bekledik. Annemle ben sabah kahvaltısıyla gitmiştik sıramız gelir endişesiyle yemek yemek için de ayrılmadık merkez'den.kötü bir gündü.açlık ve sıkışıklığın verdiği rahatsızlıkla transfer anında çok kötü miğde bulantısı yaşadım,istifra etmemek için zor tuttum kendimi.akşam 7 gibi evde olabildik.
2 embriyo koydular, biri diğerine göre daha yavaş ilerliyor dediler.stresten sadece bunu hatırlıyorum o transferdeki sıkıntımı da unutmak istiyorum.
2 şubat tahlil tarihim, rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş, buradaki arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?