BİZM DIŞARDA BİR KLOMENLE BİR DE PUREGON KULLANARAK. AŞILAMAMIZ VARDIAMA SONUÇ NEGATİF .ÇOK MALİYETLİ OLDUĞU İÇİN ÇAPAYA GİTTİM.TÜP BEBEK RAPORU İÇİN 3 DEFA YAPMAK GEREKİYORMUŞ.BİZ 6 YILLIK EVLİYİZ YAKLAŞIK 3-4 YILDIR UĞRAŞIYORUZ OLMADI.SAYI AZ HAREKET AZ MORFOLOJİ 0 ama dikkate almadılar önemli değilmiş.daha önce özel bir doktora gidiyordum eşi ürolog bize ilaçlar verdi eşim 3 ay kullandı.Ama değerler yükseleceğine düşmüş bizde çapaya gidelim artık dedik.Sizin probleminiz neydi.Ne ilacı verdiler size..
selam bende umut tüp bebekte ilk tüp bebek denememe şubat ayında başlıcam.ama ulun beymi süleyman beyemi gitsem karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
aynen canımmm her ikiside iyii farketmiyor gibibthcg değerini merak ediyorumm en az sen kadar heycanlıyımm :18::18::18::18: az kaldı inşallahhh hamişşş haberlerini alırızz.. dualarımdasınn..
hayırlı olsun şuan tedavideyim doktorum süleyman bey biraz az konuşuyor ama iyi bir doktor
tedavin hayırlı olsun canım.
Benimde bu siteden öğrediğime ve Neslihan Hanımın söylediğine göre Süleyman Bey az konusuyormuş.
Merhaba klaram ve enfal, evimdeki pc de problem olduğu için nete giremedim eşimin telinden yazıyorum, kusura bakmayın.
Pazartesi 2 de merkezdeydik.ve tam 3 saat bekletildik 5 de aldılar transfere.normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama 10 transfer vardı.önce Süleyman beyin sonra da ulun beyin hastalarını aldıkları için sıkışık vaziyette kaç saat bekledik. Annemle ben sabah kahvaltısıyla gitmiştik sıramız gelir endişesiyle yemek yemek için de ayrılmadık Merkez'den.kötü bir gündü.açlık ve sıkışıklığın verdiği rahatsızlıkla transfer anında çok kötü miğde bulantısı yaşadım,istifra etmemek için zor tuttum kendimi.akşam 7 gibi evde olabildik.
2 embriyo koydular, biri diğerine göre daha yavaş ilerliyor dediler.stresten sadece bunu hatırlıyorum o transferdeki sıkıntımı da unutmak istiyorum.
2 Şubat tahlil tarihim, Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş, buradaki arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum.
Merhaba klaram ve enfal, evimdeki pc de problem olduğu için nete giremedim eşimin telinden yazıyorum, kusura bakmayın.
Pazartesi 2 de merkezdeydik.ve tam 3 saat bekletildik 5 de aldılar transfere.normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama 10 transfer vardı.önce Süleyman beyin sonra da ulun beyin hastalarını aldıkları için sıkışık vaziyette kaç saat bekledik. Annemle ben sabah kahvaltısıyla gitmiştik sıramız gelir endişesiyle yemek yemek için de ayrılmadık Merkez'den.kötü bir gündü.açlık ve sıkışıklığın verdiği rahatsızlıkla transfer anında çok kötü miğde bulantısı yaşadım,istifra etmemek için zor tuttum kendimi.akşam 7 gibi evde olabildik.
2 embriyo koydular, biri diğerine göre daha yavaş ilerliyor dediler.stresten sadece bunu hatırlıyorum o transferdeki sıkıntımı da unutmak istiyorum.
2 Şubat tahlil tarihim, Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş, buradaki arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum.
tedavin hayırlı olsun canım.
Benimde bu siteden öğrediğime ve Neslihan Hanımın söylediğine göre Süleyman Bey az konusuyormuş.
selam arkadaşlar dün merkezdeydim iğnelerimi ilaçlarımı aldım bugün hapımı içtim saat 2 3 arasıda ilk iğnemi yapıcam :)
merhaba arkadaslar benım 2. denemem olacak.adanadan gelmeyı dusunuyorum.benım gıbı sehır dısından gelenler deneyımlerını paylasırlarsa cok sevınırım.nerde kaldınız ıslemler ne kadar suruyor ucreti ne kadar.bılgılendırısenız cok sevınırımm..allah herkesın yar ve yardımcısı olsun..
merhaba arkadaşım;Kızlar bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Eşimden kaynaklı bir sebep yüzünden tüp bebek merkezine başvurmamız gerekli ve ben umut tüp bebek merkezini istiyorum. Fakat süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. İlk olarak eşimin Emre Beye görünmesi gerekicek muayenesi 250 tl imiş. Bildiğim kadarıyla tüp bebek için hem erkek hem kadın takip ediliyor. Benimde yine oradan bir doktora muayene olmam gerekicekmi gerekirse ona da mı muayene ücreti ödücez? Birde Fulyadaki yer ile Koşuyolundanki Umut Tüp Bebek merkezi arasında bir fark varmı? Hangisi daha iyidir? Birde doktorun yanına her gidişimizde 250 TL mi ödücez
kızlar adetim iki gün önce geldi ve tedaviye başlama tarihimiz değişti. pazartesi günü başlayacaktık ama bugun adet olunca,
cumartesi günü için randevu almak istedim. Cumartesi günü Ulun Bey yokmuş isterseniz yarın alalım dediler. İkinci yada Üçüncü günü
farketmiyormuş. Yani yarın merkezdeyim ve allah izin verirse başlıyoruz kızlar
Kolay gelsin şimdiden, hayırlı olsun tedavin, inşallah güzel sonuçlanır.selam arkadaşlar dün merkezdeydim iğnelerimi ilaçlarımı aldım bugün hapımı içtim saat 2 3 arasıda ilk iğnemi yapıcam :)
Hayırlı olsun, sonu güzel olsun inşallah.kızlar adetim iki gün önce geldi ve tedaviye başlama tarihimiz değişti. pazartesi günü başlayacaktık ama bugun adet olunca,
cumartesi günü için randevu almak istedim. Cumartesi günü Ulun Bey yokmuş isterseniz yarın alalım dediler. İkinci yada Üçüncü günü
farketmiyormuş. Yani yarın merkezdeyim ve allah izin verirse başlıyoruz kızlar
Kızlar bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Eşimden kaynaklı bir sebep yüzünden tüp bebek merkezine başvurmamız gerekli ve ben umut tüp bebek merkezini istiyorum. Fakat süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. İlk olarak eşimin Emre Beye görünmesi gerekicek muayenesi 250 tl imiş. Bildiğim kadarıyla tüp bebek için hem erkek hem kadın takip ediliyor. Benimde yine oradan bir doktora muayene olmam gerekicekmi gerekirse ona da mı muayene ücreti ödücez? Birde Fulyadaki yer ile Koşuyolundanki Umut Tüp Bebek merkezi arasında bir fark varmı? Hangisi daha iyidir? Birde doktorun yanına her gidişimizde 250 TL mi ödücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?