- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş
benim ilk tedavimde de tek iğne vardı göbekten yapmıştık yine biraz heyecan yaptım ben :18:
inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bunlar hem stresli hemde güzel heyecanlar aslında biraz daha bebeğine yaklaşıyosun belkide..
bunu düşünüce bile insan mutlu oluyoo...
inşallah cnmm..bende şimdi başlamak isterdim aslında...
hem korkuyorum hem istiyorumm..bi taraftanda hayırlısı artıkk:26::26::26:
bu topik bu ara hareketli maaşallah tedaviye başlayanlarr hamişlerr
Allah arttırsın inş. birsürüolsunnn..
Tüp bebek raporu alındı
ilaçlar yazıldı
adet görüldü
ve artık başlama zamanı yarın tedaviye başlıyorum
tedavin hayirli olsun canim allah gonlunuzun muradina kavusmayi nasip etsin insallah
Tüp bebek raporu alındı
ilaçlar yazıldı
adet görüldü
Evet bu gece yapacagim iki igne verdi ulun bey herkese iki tane mi veriliyor
hayırlı olsun arkadaşım benimde tedavimin 3. günü bugün benim doktorum süleyman bey siznki kim..
Tüp bebek raporu alındı
ilaçlar yazıldı
adet görüldü
tedavin hayirli olsun canim allah gonlunuzun muradina kavusmayi nasip etsin insallah
Sağol arkadaşım benimde doktorum sülyman bey yarın tedaviye başlıyorum
ayy inşallah olumlu sonuçlanır hepimizinki ilk tedavinmi senin benim ilk çok heyecanlıyım..
sizin sorununuz nedir inşallah bu süreçte birbirimize yardımcı oluruz..
inşallah Canım ben 3.5 yıllık evliyim benim bir tüpüm kapalı ve eşimin sperm sayısı düşük hatta çok düşük yapılan tahlillerde 5-6 tane çıkıyor iki kez sperm verip dondurma işlemi yaptırdık sanırım iki kez daha dondurma işlemi yapılacak yumurta toplanacağı gün eşim yine sperm verecek sonra dondurulanlarda çözülerek işlem yapılacak umarım merkezde karşılaşma şansımızda olur
canım nasılsın?toparlayabildinmi kendini?
sen etrafı boşverr kendini bildiğinden şaşmaaa,bunlar nasip işiii birazdaa..
merkezini değiştirmee bencee zaten daha önce gebelik elde etmişsin.
kiii emre bey alanında en iyisi..merkzi seçmemizdeki en büyük etken.
inşallah en kısa zaamanda eşinde toparlar kendini tedaviye başlama kararı alırsınız.
nisan da beraber başlayalımm tedaviye baharrr ayıı yenilik tazelik güzellik getirir inşallah bize.:13:
hamişlerr kervanına bizde katılırız.
Haklarınızda hayırlısı olsun, inşallah hadi inşallah, bekliyorum sizleri :13:
meraba arkadaşlar biz önümüzdeki hafta umuta gelip bir ön görüşme yapacağız ne zaman başlarız bilmiyorum çünkü bizim ege üniversitesinde 2 denememiz oldu ikisinden de sonuç alamadık araştırmalrımıza göre umut en iyisi. sizlere birşey sormak istiyorum eşim azospermi tese ameliyatı olması gerekiyor bizim yumurta toplama ile eşimin tese ameliyatı aynı anda mı oluyor.....
meraba arkadaşlar biz önümüzdeki hafta umuta gelip bir ön görüşme yapacağız ne zaman başlarız bilmiyorum çünkü bizim ege üniversitesinde 2 denememiz oldu ikisinden de sonuç alamadık araştırmalrımıza göre umut en iyisi. sizlere birşey sormak istiyorum eşim azospermi tese ameliyatı olması gerekiyor bizim yumurta toplama ile eşimin tese ameliyatı aynı anda mı oluyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?