Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş
benim ilk tedavimde de tek iğne vardı göbekten yapmıştık yine biraz heyecan yaptım ben :18:
inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bunlar hem stresli hemde güzel heyecanlar aslında biraz daha bebeğine yaklaşıyosun belkide..
bunu düşünüce bile insan mutlu oluyoo...
inşallah cnmm..bende şimdi başlamak isterdim aslında...
hem korkuyorum hem istiyorumm..bi taraftanda hayırlısı artıkk:26::26::26:
bu topik bu ara hareketli maaşallah tedaviye başlayanlarr hamişlerr
Allah arttırsın inş. birsürü olsunnn..

inşallah sende en yakın ve hayırlı zamanda başlarsın tedaviye, inşallah bizde hamiş listesine gireriz

Evet bu gece yapacagim iki igne verdi ulun bey herkese iki tane mi veriliyor

Benim de 2 iğneydi,birini bir tarafa diğerini bir tarafa yapmıştık eşimle çok büyük heyecanla. İnşallah olgun yumurtaların oluşur kaliteli embriyoya onlarda bebişe dönüşür. Kolay gelsin :)

Tüp bebek raporu alındı

ilaçlar yazıldı

adet görüldü

ve artık başlama zamanı yarın tedaviye başlıyorum

tedavin hayirli olsun canim allah gonlunuzun muradina kavusmayi nasip etsin insallah

seninde hayırlı olsun canım allah seninde gönlünün muradını versin hepimizin tüm isteyenlerin tüm evlat hasretiyle yananların..

ayy inşallah olumlu sonuçlanır hepimizinki ilk tedavinmi senin benim ilk çok heyecanlıyım..

sizin sorununuz nedir inşallah bu süreçte birbirimize yardımcı oluruz..

inşallah Canım ben 3.5 yıllık evliyim benim bir tüpüm kapalı ve eşimin sperm sayısı düşük hatta çok düşük yapılan tahlillerde 5-6 tane çıkıyor iki kez sperm verip dondurma işlemi yaptırdık sanırım iki kez daha dondurma işlemi yapılacak yumurta toplanacağı gün eşim yine sperm verecek sonra dondurulanlarda çözülerek işlem yapılacak umarım merkezde karşılaşma şansımızda olur

Son düzenleme:

inşallah karşılaşırız bizim durumumuz size göre daha zor benim eşim azosperm menide hiç canlı sperm yok opu günü eşim ameliyat olacak mikrotese inşallah çıkarda..
yine sizin elinizde olan bişey var bilmiyorum sakin olmaya çalışıyorum stres yapmamaya ama elimde değil
körü kkörünemi giriştik bu işe bilmiyorum..

bende hiç bi sorun yok bu bizim için bi avantaj diyo süleyman bey ama ne biliyim sperm bulunamazsa hiç bişeye yaramıyo zaten benim sağlıklı olduğum

İyiyim enfalcim, çok iyiyim. o gün de aradığında da pozitif enerjinle moral oldun, çok sağol.
eşimle dün etraflıca konuştuk, kimseye kulak asmadan merkezime devam edicez. etrafımızdakilere de çok detay vermeyeceğiz :)
kesinlikle ilk denemede gebelik elde ettiğim bir merkezi neden değiştireyim ki!
iki ay dinlenelim diyoruz, ulun bey de mart ortalarında ön görüşme yapalım. nisan adetiyle başlarız demişti.
cumartesi günü çok yoğun bir gün olmasına rağmen uzun bir süre odasında çok detaylı bir şekilde açıklama yaptı.
ben doktoruma ve merkezime güveniyorum, değiştirme fikri bile gerdi beni :)
seninle aynı döneme denk gelirsek daha güzel olur tabi :)

Haklarınızda hayırlısı olsun, inşallah hadi inşallah, bekliyorum sizleri :13:

di mi klaram? enfalin enerjisi yeter :)
birazcık hasta ama yine de o gün o haliyle beni telkin etti telefonda...

meraba arkadaşlar biz önümüzdeki hafta umuta gelip bir ön görüşme yapacağız ne zaman başlarız bilmiyorum çünkü bizim ege üniversitesinde 2 denememiz oldu ikisinden de sonuç alamadık araştırmalrımıza göre umut en iyisi. sizlere birşey sormak istiyorum eşim azospermi tese ameliyatı olması gerekiyor bizim yumurta toplama ile eşimin tese ameliyatı aynı anda mı oluyor.....

evet arkadaşım, senin yumurtalarının toplandığı gün OPU günü eşin de mikrotese olucak çünkü o gün mikroenjeksiyon (dölleme) işlemi yapılıyor.

merhaba canım sizinle aynı durumdayız evet aynı gün oluyo canım hatta eşini senden önce alıyolar eğer çıkarsa seni yumurta toplama işlamine alıyolar

Kendini çabuk toplamana moralininin iyi olmasına ve bizi bırakmanana sevindim..
birbirimize destek olucaz inşallah merkez gerçekten çok iyi bi merkez benimde olmazsa yapacak bişey yok nasip diycem
tutmamasının merkezle alakası yoktur onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…