Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

senin için hayırlısı olsun üzüldüm.üzme kendini yılmak yok.olana kadar allah sabrını veriyor.her ay hüsrana uğruyorum.ama sonraki ay daha çok sabırla bir dah diyorum bu sefer tutar diyorum.))) ama inşallah hepimizin hayırlı çocuklar olur.boynumuz bükük gezmeyiz.inş.
bir defa mı yapıldı sana.tüp bebek için kaç defa yapmak gerekiyor.

bize hemşire anlattı.ama hızlı hızlı anlatıyorlar.bizi tekli olan kafamı karıştırdı.kutuların biri yetiyor mu yani.diğeri diğer aşılama için mi.yoksa her seferinde rapor mu alıyorsunuz.
ÇOK soru sordum.....

Hayırlı olsun allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim, amin. Bir de hayırlısıyla keseyi görsek, kalp atışını duysak, inşallah sağlıklı bir şekilde geçer bu süreç te kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
Maaşallah senin de epey ilerlemiş gebelik, yurt dışından gelmiştin galiba, o zamanlar takip ediyordum forumu. İnşallah güzel geçiyordur, hayırlısıyla kucağına alırsın sen de.

canım çok teşekkür ederim.elimde 2 tane 450 lik büyük paket gonal f ve 1 tane de 75 lik tekli var bir tane de ovştrelle var. şimdi biz tekli gonal f yapmadık.duruyor o. diğer büyükten başladık .internette bazı yerlerde de yazmışlar çift ovitrelle iğne yapmışlar.senin ki de 2 tane ovitrelle mi yapıldı yoksa tek mi.saol canım sende hayırlısıyla keseyi görürsün .kalp atışını da duyarsın inşallah.kalbine ferah tut.

İnşallah, çok sağol.
İlaçlarını buzdolabının kapı kısmında saklaman gerekiyor, söylemiş olmalılar. 450 liklerden genelde fazla çıkıyor 550-600 birim gibi, o yüzden şaşırma.
1 tane ovitrelle 1 tane decapeptyl' yi aynı anda kullandım ben. Ama yumurta sayısıyla alakası var mı bilmiyorum, tüp tedavisinde çok sayıda yumurta oluşuyor, bizim gonal f dozları daha yüksek oluyor.
Kontrole gidince tekrar sorarsın, rahat ol.

arkaadaşlar crione jel kullan varmı arnızda varsa çok uçuk pembe olarak geri geldi bugün yaşayan varmı?

merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi vardı tese ameliyatı oldu daha sonra rapor çıkardık şimdi tedavi aşamasındayız bahçeci umuttta süleyman tosuna gidiyoruz ayın 6sında yumurta toplanacak yalnız benim kafam karışık spermler dondurulmuştu şimdi çözdürülecek bunun tedaviye etkisi olur mu acaba içim hiç rahat değil sanki tutmayacak ilk seferde olmayacak gibi benim gibi olan var mı içinizde acaba

arkadaşlar sizleri de üzmek istemem ama yazmadan da edemedim,
bugün tahlil günümdü ve bu kez olmadı.
üzgünüm (

üzgünüm (

Çok üzüldüm arkadaşım ne desem ne söylesem acını dindirmeye yetmez
bi dahaki sefere inşallah kavuşursun yavruna
benimde bugün tedavim başladı ilk iğnemi yaptım bakalım bizim sonuç ne olacak

üzgünüm (

canım bende üzüldüm..
nasip değilmiş.inş bi dahaki denemende kavuşursunn..
ne diyim ne desek boş aslında..en iyi yaşayanbilir.

Hayırlı olsun cnm seninde tedavinn.
inşallah sonu güzel olurr..yüzünüz güler..
bu kadar seneden sonra kavuşursun yavruna

üzgünüm (
beylemcim ne desem boş biliyorum, çok üzüldüm, vakti zamanı gelmemiş demek ki.
Sen daha önce hamile kalmıştın, inancını kaybetme, inşallah bir dahaki denemende kavuşursun.

üzgünüm (

senin transfer günün bnm opu günümdü sanırım denkte geldik annenle bekliyordun ....
allahım sabrınıda versin tez zmanda bu zor bekleyiş son busun inşallah...

beylemcim ne desem boş biliyorum, çok üzüldüm, vakti zamanı gelmemiş demek ki.
Sen daha önce hamile kalmıştın, inancını kaybetme, inşallah bir dahaki denemende kavuşursun.

Arkadaşlar çok sağolun, buradan paylaşmak gerçekten iyi geliyor.
biraz daha iyiyim ancak bukez eşim daha kötü sanki..
annem de diğer tedavilerde yoktu bukez yanımda benimle birebir yaşadı o da çok etkilendi.
etrafımdakileri ben telkin ediyorum, bazen diyorum ki aileler bilmese keşke ama o da pek mümkün olmuyor.
şimdi de tutturdular merkezi değiştirin. bilende konuşuyor bilmeyende..zor süreçler..
hepimize rabbim sabır ve güç versin, nitekim zor süreçler..

senin transfer günün bnm opu günümdü sanırım denkte geldik annenle bekliyordun ....
allahım sabrınıda versin tez zmanda bu zor bekleyiş son busun inşallah...

sağol canım, sende şuanda bekleme dönemindesin galiba, Rabbim hakkında hayırlısın versin, buradan bizimle güzel haberlerini paylaşırsın inş.transfer günü annemle 3 saat kadar bekledik evet :)genelde transfer hastaları vardı, o gün bir çok kişiyle tanışıp muhabbet etme fırsatı bulduk beklerken doğal olarak. senle konuştuk mu hatırlayamadım seni?

Amin canım paylaş burda içindkileri kimse anlamıyo seni dediğin gibi bilende konuşuyo bilmeyende..
Merkez iyi aslında mevlam nasip ettikten sonra heryerde tutar dondurulmuşların varmı hemen deneyecekmisin tekrar?
benimde ilk tedavim cumartesi günü başladım iğnelere bugün 3. gün bakalım hayırlısı..
cumartesi ben merkezdeyken 1. katta bize hemşire ilaç anlatırken bi karı koca geldi sonuç öğrenmek için yoksa sizmiydiniz onlar hep yüzüne baktım sonucu bizede söyleyin umut olsun der gibi..

o gün sonuç bekleyen iki çift vardı evet, biri de bizdik. birinci kata çıktık hatice hemşireye sorduk. sonucumuzun çıktığı söyledi bizi ulun beye yönlendirdi. hatta hatice hemşire sonucu alınca bana da uğra falan dedi ama sonuç olumsuz olunca benim uğrayacak halim kalmamıştı.

tam çıkarken asansörün yanındaki koltuklarda birkaç kişi, bizimle ilgili yorum yapıyorlardı onlar siz miydiniz?
merak ettiklerini farkettim ama kötü bir haber verip de üzmek istemedim. hem tedavi sürecindeler hem de merkezle ilgili de kötü bir izlenim olmasın dedim. çünkü her hastanın kendine has sorunları olabilir.bizden önce bekleyen çift olumsuz sonuç aldı ve çok ağladı. ben zaten kendi sonucumu almadan önce etkilenmiştim. inanır mısın arkdaşı ağlarken kendimi unuttum ona daha çok üzüldüm.

sen şimdi tedavi sürecindesin bu tarz olumsuz düşünceleri sil kafandan :)
Rabbim inş gönlüne göre ama hayırlısını verir.

Canım iyi olmana sevindim. Eşin de en kısa sürede toparlar umarım, genelde erkekler biraz daha az hissediyorlar bu süreci ama senin eşin farklıymış demek ki. Anneler bizden daha heyecanlı oluyorlar. İşe başladın mı bu arada? Daha kolay geçer zaman başka şeylerle ilgilenirken. Merkezi değiştirme konusuna gelince hakkınızda hayırlısı olsun, nasip kısmet işi galiba bu biraz.

Hakikaten her aşaması ayrı zor bir süreç, sürekli beklemek, herşey yolunda mı kontrol etmek. Ben bile bazen şüpheye düşüyorum hiçbir belirtim yok, tek belirti göğüslerde biraz hassasiyet. Keseyi görmeye 15 gün sonraya çağırdılar nasipse, 1 haftası geçti daha, bu arada iğne ilaca devam.

Allahım sabır ve güç versin, bol bol inşirah suresini oku, ferahlarsın. Ayette her zorluğun sonunda kolaylık vardır diyor Allah. Rabbim o kolaylıkları yaşayanlardan eylesin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…