evet canım.çapada yaptırdık.negatif oldu.inş senin tutar...canım o tekli olanı kullanmıyorsun.2 tane büyük kutu olması lazım.onu aç.sana tüm rapor hakkını veriyorlar ama hepsini kullanmıyorsun.o tekli olan yedek gibi bişi...büyük olanı aç.içinde yazdığı gibi dikkatlice suyu karıştır.prospektüsünde çok ayrıntılı anlatıyo.sonra şırıngaya 75 ml çek..gerisini hemşire anlatmıştır
Hayırlı olsun allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza.
Gonal f şişelerinin üzerinde içinde kaç birim ilaç olduğu yazar. 75 IU, 300 IU, 450 IU gibi. Tekli olanın üzerinde de birşey yazıyordur. Benim anladığım elinde 2 şişe gonal f, 1 şişe de ovitrelle var öyle mi?
75 ml*6 gün kullanacaksan 450 IU gonal f kullanacaksın kontrole kadar.
Ovitrelle çatlatma iğnesi, yumurtalar belli bir boyuta ulaştığında yapılıyor ve 35. saatte yumurtalar toplanıyor. Sizde de çatlatma iğnesinden 35 saat sonra aşılama olacak anladığım kadarıyla.
Ben aşılama yaptırmadım ama az çok tahmin edebilliyorum, tabi yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.
Kolay gelsin..
canım çok teşekkür ederim.elimde 2 tane 450 lik büyük paket gonal f ve 1 tane de 75 lik tekli var bir tane de ovştrelle var. şimdi biz tekli gonal f yapmadık.duruyor o. diğer büyükten başladık .internette bazı yerlerde de yazmışlar çift ovitrelle iğne yapmışlar.senin ki de 2 tane ovitrelle mi yapıldı yoksa tek mi.saol canım sende hayırlısıyla keseyi görürsün .kalp atışını da duyarsın inşallah.kalbine ferah tut.
arkaadaşlar crione jel kullan varmı arnızda varsa çok uçuk pembe olarak geri geldi bugün yaşayan varmı?
arkadaşlar sizleri de üzmek istemem ama yazmadan da edemedim,
bugün tahlil günümdü ve bu kez olmadı.
üzgünüm(
üzgünüm(
Çok üzüldüm arkadaşım ne desem ne söylesem acını dindirmeye yetmez
bi dahaki sefere inşallah kavuşursun yavruna
benimde bugün tedavim başladı ilk iğnemi yaptım bakalım bizim sonuç ne olacak
beylemcim ne desem boş biliyorum, çok üzüldüm, vakti zamanı gelmemiş demek ki.arkadaşlar sizleri de üzmek istemem ama yazmadan da edemedim,
üzgünüm(
Hayırlı olsun tedavin, inşallah pozitif sonucu alırsın.Çok üzüldüm arkadaşım ne desem ne söylesem acını dindirmeye yetmez
üzgünüm(
Çok üzüldüm arkadaşım ne desem ne söylesem acını dindirmeye yetmez
canım bende üzüldüm..
nasip değilmiş.inş bi dahaki denemende kavuşursunn..
ne diyim ne desek boş aslında..en iyi yaşayanbilir.
Hayırlı olsun cnm seninde tedavinn.
inşallah sonu güzel olurr..yüzünüz güler..
bu kadar seneden sonra kavuşursun yavruna
beylemcim ne desem boş biliyorum, çok üzüldüm, vakti zamanı gelmemiş demek ki.
Sen daha önce hamile kalmıştın, inancını kaybetme, inşallah bir dahaki denemende kavuşursun.
senin transfer günün bnm opu günümdü sanırım denkte geldik annenle bekliyordun ....
allahım sabrınıda versin tez zmanda bu zor bekleyiş son busun inşallah...
Arkadaşlar çok sağolun, buradan paylaşmak gerçekten iyi geliyor.
biraz daha iyiyim ancak bukez eşim daha kötü sanki..
annem de diğer tedavilerde yoktu bukez yanımda benimle birebir yaşadı o da çok etkilendi.
etrafımdakileri ben telkin ediyorum, bazen diyorum ki aileler bilmese keşke ama o da pek mümkün olmuyor.
şimdi de tutturdular merkezi değiştirin. bilende konuşuyor bilmeyende..zor süreçler..
hepimize rabbim sabır ve güç versin, nitekim zor süreçler..
Amin canım paylaş burda içindkileri kimse anlamıyo seni dediğin gibi bilende konuşuyo bilmeyende..
Merkez iyi aslında mevlam nasip ettikten sonra heryerde tutar dondurulmuşların varmı hemen deneyecekmisin tekrar?
benimde ilk tedavim cumartesi günü başladım iğnelere bugün 3. gün bakalım hayırlısı..
cumartesi ben merkezdeyken 1. katta bize hemşire ilaç anlatırken bi karı koca geldi sonuç öğrenmek için yoksa sizmiydiniz onlar hep yüzüne baktım sonucu bizede söyleyin umut olsun der gibi..
Arkadaşlar çok sağolun, buradan paylaşmak gerçekten iyi geliyor.
biraz daha iyiyim ancak bukez eşim daha kötü sanki..
annem de diğer tedavilerde yoktu bukez yanımda benimle birebir yaşadı o da çok etkilendi.
etrafımdakileri ben telkin ediyorum, bazen diyorum ki aileler bilmese keşke ama o da pek mümkün olmuyor.
şimdi de tutturdular merkezi değiştirin. bilende konuşuyor bilmeyende..zor süreçler..
hepimize rabbim sabır ve güç versin, nitekim zor süreçler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?