Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin canım benim inşallah hepimize hayırlısını verir yaradan sende en kısa zamanda tekrar başlarsın tedavine inşallah o zaman olur hayırlısıyla..
evet onlar bizdik merak ettik sonucu ama arkadaşım anladı sonucun olumsuz olduğunu ağlayan arkadaşıda gördüm ama o süleyman hocanın hastasıydı onun yanından çıktı sanırım
insan üzülüyo işte arkadaşların olumlu olunca kendim gibi seviniyorum bizede umut oluyo sanki..
merkezle ilgili bi soru işareti yok kafamda şimdilik memnunum doktorum süleyman bey oda çok iyi bi doktor.
sana bi soru daha sormak istiyorum bu canının sıkıntısında çok oluyorum ama..
eşim azosperm demiştin ameliyatlamı buldular yoksa menide yeteri kadar bulundumu?
kısmen durumumuz benziyo erkek infertilitesi mevcut ikimizdede merak ediyorum

sadecik arkadaşımızın opusu vardı bugün ama daha öncesinde eşi ameliyat olacaktı noldu acaba sperm bulundumu çok merak ettim
inşallah bulunmuştur inşallah oda sevinçli bi haberle döner..

Aslında eşim bundan önceki tedavilerimizde daha metanetliydi bense daha sulugözdüm, durum tam tersine döndü. İnşallah o da zamanla atlatacak.

İşe başladım bugün evet, günüm güzel geçiyor iyi ki başlamışım. evdeki o olumsuz havadan birazcık olsun uzaklaştım.

Merkez konusuna gelince, eşimin ailesi ve benim ailem bu konuda ısrarlı ve eşimin de kafasını karıştıyorlar. bilemiyorum en iyisi bir süre dinlenmek.

Dediğin gibi endişe hiç bitmeyecek, keseyi gördükten sonra bir de kalp atışını duyma süreci başlayacak. Rabbim inş. o günleri de gösterir.

evet diğer arkadaş süleyman beyin hastasıydı..merkez konusunda eşimle hemfikiriz fakat etraftan konuşup akıl veren çok..bu da sinir bozucu bir durum.

istediğin soruyu sorabilirsin cnm, elimden geldiğince yardımcı olurum.benim eşim ilkokul çağlarında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.
yani inmemiş testise bağlı azosperm. emre beye ilk gittiğimizde hiç çıkış yokken, 2-3 aylık bir vitamin tedavisiyle 6-7 ye çıktı bu sayı.
emre bey, mikroenjeksiyon günü yeterli sayıda sperm çıkmazsa mikrotese yapacağını söyledi ancak yapmadı. o gün 3 kez falan sonuç verdi eşim.meniden çıkan spermlerle toplam 13 yumurtadan kullanılabilir düzeyde 4 tane embriyo oluştu.ilk denemizde 5.gün blastosist transferi yapıldı ve sonuç pozitifti fakat bendeki kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşadım.

enfal sen nerelerdesin, sesin çıkmıyor kaç gündür.
nasıl gidiyor yürüyüşler :)
merhaba canım;
nasılsın nasıl gidiyor hamişlikkk?kaç gündür aklımdaydın .
1 haftadır bademcik enfeksiyonu geçiriyorum şişti boğazımm,yutkunurken ağrıyor,konuşken öksürük krizi tutuyorr..
tlf la arayamdım seni kusura bakma..
yürüyüşlere ara verdim hasta olunca.ama bu arad 6 kg verdimmm.54 kiloyum şimdi.
vermem gereken 4 kilo kaldı sadece tedavim başlayana dek veririm inşallah..
mart adetinde ginera ya başlayacağım ,sonraki adet itibariylede tedavime start verilecek kısmetse..
bu ara senn kendine doktor buldunmu?

canım nasılsın?toparlayabildinmi kendini?
sen etrafı boşverr kendini bildiğinden şaşmaaa,bunlar nasip işiii birazdaa..
merkezini değiştirmee bencee zaten daha önce gebelik elde etmişsin.
kiii emre bey alanında en iyisi..merkzi seçmemizdeki en büyük etken.
inşallah en kısa zaamanda eşinde toparlar kendini tedaviye başlama kararı alırsınız.
nisan da beraber başlayalımm tedaviye baharrr ayıı yenilik tazelik güzellik getirir inşallah bize.:13:
hamişlerr kervanına bizde katılırız.

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, biran önce iyileş. Niye kusura bakayım canım benim, seni buralarda göremeyince bişey olduğunu hissettim sadece o yüzden bir sorayım dedim.
Maşallah güzel kilo vermişsin şimdiye kadar yürüyüş bandıyla böyle kilo vereni görmemiştim etrafımda, yediklerine de dikkat ediyorsundur tabi ki. Hadi bakalım kalan 4 kiloyu da kolayca verirsin sen :) İnşallah bu defa planladığın gibi gider tedavin, dualarımdasın.

Ben kalp atışını duyana kadar Süleyman beye gideceğim sanırım, ilaçlara halen devam ediyorum bu yüzden, aradım hemşiresi başka doktora da gitseniz ilaçları kalp atışını duyana kadar bırakmayın dedi. Haftaya nasipse kese için randevu alacağım. Bu arada hala bir belirti yok. Sadece bazen göğüslerim hassaslaşıyor, bazen de biber gibi yanıyor uçları:26: bir de akşamları erkenden uykum geliyor ve de WC yle akraba olduk şimdiden Başka birşey yok, bazen hala orda mı diye merak ediyorum ama haftayı beklicez artık. Biz test günü bi de idrarda test yaptık inanamadıkta İnşallah güzel gider sonuna kadar.

Haklarınızda hayırlısı olsun, inşallah hadi inşallah, bekliyorum sizleri :13:

Son düzenleme:

evet cnm beklemedeyim son iki gün 6 şubat test günüm ...rabbim güzel haber almayıda vermeyide nasip etsin inşallah...
o gün sohbet şansımız olmadı malum heyecanlar ve panikler ...sadece anneni fark ettim önce bulmaca çözüyordu sonrada yukarda eğer sensen tabi inşallah altıma kaçırmam dedin transfer için ikinci kata çıkarken ...:) saat iki fln gibiydi bende yeni yeni ayılıyordum opudan çıkmıştım ...
bu arada transferi olacak arkadaşlara bi tavsiyede bulunmak isterim idrara sıkışık beklemek insanı çok zorluyor malum fakat ben sıkışmadım fazla bir litre suyumu içip mesane ve rahim durumunu bi kaç kez ultrasona girerek kontrol ettirdim hemşire uygun tamam dediğinde oldukça raahttım yani, transferden sonrada hemşire kalk demeden tuvalet ihtiyacı hissetmedim siz siz olun aşırı su içip kendinizi zorlamayın ..

evet göbekten yapılıyor kolay gelsin...

evet cnm decapeptly ve ovitrel ben birini bi tarafa diğerini öteki tarafa yapmıştım ...
Cok sagol canim saat 00:00 da uygulayacagiz bende oyle biliyordum ama aklim karisti cok sagol icimi ferahlattin sende iki gun sonra test yapacaksin sanirim rabbim guzel haberler almayi nasip etsin. carsmba gunu benim yumurtalarim toplanacak

Evet bu gece yapacagim iki igne verdi ulun bey herkese iki tane mi veriliyor

Hayırlı olsun tedavin..Evt ulun bey banada 2 tane vermişti...
ve bende gece 00:00 da yapmıştımm..
benim ilk tedavielrimde ben çatlatma iğnesini kalçadan gece yarısı hastaneye gidip yaptırmıştım bundada böyle kendim yapınca sevinmiştimm.
inşallah tedavinin sonucu güzel olur.
Rabbim gönlüne göre versin.cnm

amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş
benim ilk tedavimde de tek iğne vardı göbekten yapmıştık yine biraz heyecan yaptım ben :18:
inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…