o gün sonuç bekleyen iki çift vardı evet, biri de bizdik. birinci kata çıktık hatice hemşireye sorduk. sonucumuzun çıktığı söyledi bizi ulun beye yönlendirdi. hatta hatice hemşire sonucu alınca bana da uğra falan dedi ama sonuç olumsuz olunca benim uğrayacak halim kalmamıştı.
tam çıkarken asansörün yanındaki koltuklarda birkaç kişi, bizimle ilgili yorum yapıyorlardı onlar siz miydiniz?
merak ettiklerini farkettim ama kötü bir haber verip de üzmek istemedim. hem tedavi sürecindeler hem de merkezle ilgili de kötü bir izlenim olmasın dedim. çünkü her hastanın kendine has sorunları olabilir.bizden önce bekleyen çift olumsuz sonuç aldı ve çok ağladı. ben zaten kendi sonucumu almadan önce etkilenmiştim. inanır mısın arkdaşı ağlarken kendimi unuttum ona daha çok üzüldüm.
sen şimdi tedavi sürecindesin bu tarz olumsuz düşünceleri sil kafandan :)
Rabbim inş gönlüne göre ama hayırlısını verir.
Canım iyi olmana sevindim. Eşin de en kısa sürede toparlar umarım, genelde erkekler biraz daha az hissediyorlar bu süreci ama senin eşin farklıymış demek ki. Anneler bizden daha heyecanlı oluyorlar. İşe başladın mı bu arada? Daha kolay geçer zaman başka şeylerle ilgilenirken. Merkezi değiştirme konusuna gelince hakkınızda hayırlısı olsun, nasip kısmet işi galiba bu biraz.
Hakikaten her aşaması ayrı zor bir süreç, sürekli beklemek, herşey yolunda mı kontrol etmek. Ben bile bazen şüpheye düşüyorum hiçbir belirtim yok, tek belirti göğüslerde biraz hassasiyet. Keseyi görmeye 15 gün sonraya çağırdılar nasipse, 1 haftası geçti daha, bu arada iğne ilaca devam.
Allahım sabır ve güç versin, bol bol inşirah suresini oku, ferahlarsın. Ayette her zorluğun sonunda kolaylık vardır diyor Allah. Rabbim o kolaylıkları yaşayanlardan eylesin inşallah.
Amin canım benim inşallah hepimize hayırlısını verir yaradan sende en kısa zamanda tekrar başlarsın tedavine inşallah o zaman olur hayırlısıyla..
evet onlar bizdik merak ettik sonucu ama arkadaşım anladı sonucun olumsuz olduğunu ağlayan arkadaşıda gördüm ama o süleyman hocanın hastasıydı onun yanından çıktı sanırım
insan üzülüyo işte arkadaşların olumlu olunca kendim gibi seviniyorum bizede umut oluyo sanki..
merkezle ilgili bi soru işareti yok kafamda şimdilik memnunum doktorum süleyman bey oda çok iyi bi doktor.
sana bi soru daha sormak istiyorum bu canının sıkıntısında çok oluyorum ama..
eşim azosperm demiştin ameliyatlamı buldular yoksa menide yeteri kadar bulundumu?
kısmen durumumuz benziyo erkek infertilitesi mevcut ikimizdede merak ediyorum
merhaba canım;enfal sen nerelerdesin, sesin çıkmıyor kaç gündür.
nasıl gidiyor yürüyüşler :)
merhaba canım;
nasılsın nasıl gidiyor hamişlikkk?kaç gündür aklımdaydın .
1 haftadır bademcik enfeksiyonu geçiriyorum şişti boğazımm,yutkunurken ağrıyor,konuşken öksürük krizi tutuyorr..
tlf la arayamdım seni kusura bakma..
yürüyüşlere ara verdim hasta olunca.ama bu arad 6 kg verdimmm.54 kiloyum şimdi.
vermem gereken 4 kilo kaldı sadece tedavim başlayana dek veririm inşallah..
mart adetinde ginera ya başlayacağım ,sonraki adet itibariylede tedavime start verilecek kısmetse..
bu ara senn kendine doktor buldunmu?
canım nasılsın?toparlayabildinmi kendini?
sen etrafı boşverr kendini bildiğinden şaşmaaa,bunlar nasip işiii birazdaa..
merkezini değiştirmee bencee zaten daha önce gebelik elde etmişsin.
kiii emre bey alanında en iyisi..merkzi seçmemizdeki en büyük etken.
inşallah en kısa zaamanda eşinde toparlar kendini tedaviye başlama kararı alırsınız.
nisan da beraber başlayalımm tedaviye baharrr ayıı yenilik tazelik güzellik getirir inşallah bize.:13:
hamişlerr kervanına bizde katılırız.
sağol canım, sende şuanda bekleme dönemindesin galiba, Rabbim hakkında hayırlısın versin, buradan bizimle güzel haberlerini paylaşırsın inş.transfer günü annemle 3 saat kadar bekledik evet :)genelde transfer hastaları vardı, o gün bir çok kişiyle tanışıp muhabbet etme fırsatı bulduk beklerken doğal olarak. senle konuştuk mu hatırlayamadım seni?
Kizlar catlatma igneleri gobekten yapiliyor degilmi
Kizlar catlatma igneleri gobekten yapiliyor degilmi
Cok tesekkurleer iki igne var ikiside gobekten degil mievet göbekten yapılıyor kolay gelsin...
cok tesekkurleer iki igne var ikiside gobekten degil mi
evet göbekten yapılıyor kolay gelsin...
Cok sagol canim saat 00:00 da uygulayacagiz bende oyle biliyordum ama aklim karisti cok sagol icimi ferahlattin sende iki gun sonra test yapacaksin sanirim rabbim guzel haberler almayi nasip etsin. carsmba gunu benim yumurtalarim toplanacakevet cnm decapeptly ve ovitrel ben birini bi tarafa diğerini öteki tarafa yapmıştım ...
evet canım göbekten yapılıyor, bu gece mi yapıcaksın?
Evet bu gece yapacagim iki igne verdi ulun bey herkese iki tane mi veriliyor
Evet bu gece yapacagim iki igne verdi ulun bey herkese iki tane mi veriliyor
Hayırlı olsun tedavin..Evt ulun bey banada 2 tane vermişti...
ve bende gece 00:00 da yapmıştımm..
benim ilk tedavielrimde ben çatlatma iğnesini kalçadan gece yarısı hastaneye gidip yaptırmıştım bundada böyle kendim yapınca sevinmiştimm.
inşallah tedavinin sonucu güzel olur.
Rabbim gönlüne göre versin.cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?