Böyle durumda ne söylense boş tabi ki ilk şoku atlatmak zor olsa gerek, en nihayetinde umutla bekleniyor. Bazen anne baba kromozomlarında sorun olmasa bile bebekte olabiliyormuş, bu durumda da bebek kendini imha ediyormuş. Ulun beyle görüştüğünde ne söyleyecek bakalım. Hayırlısı olsun hakkında.
Ben Süleyman beyin hastasıydım.
İzleme ve okuma artık, yeter kendini boşuna strese sokuyorsun. Ben hiç bakmadım böyle şeylere sadece neler yapılacağını biliyordum o kadar. Zaten opuda uyuyosun, hiçbirşey hissetmeyeceksin. Transfer normal muayene gibi onda da sana bir bebiş adayı yerleştirildiği için sadece mutluluk hissediyorsun. Kolayca geçireceksin hepsini inşallah, kafanı dağıtmaya çalış, pazar günü dolaşın biraz :)
burcin4054 çok geçmiş olsun
Teşekkürler... Biliyorum geçecek alışıcağım yine... Biraz zaman sadece... Bebeğime kavuşana kadar yola devam
Evet yola devam inşallah son hayal kırıklığın olur ve bir sonraki sefer her şey istediğin gibi olur ve bebeğine kavuşursun
Arkadaşım tüm yardımların için teşekkürler gerçekten dediğin gibi çok kolay oldu tam 15 tane yumurta geldi bakalım yarın haber verecekler
selam arkadaşlar kısaca yazıyorum hmen ben şuan evde değilim arkadaşımdayım arkadaşlar beni çoğunuz biliyosunuz eşim 47 xxyliydi azospermidi eşim tese oldu sperm bulundu 2 tüpte donduruldu bugün gebelik tahlilim vardı kızlaaaaer hamileyimmm çook mutluyuumm rabbim sizlerde nasip etsin hep dua edicem herkese
merhabalar 24 yaşında ve 2 yıllık evliyim endometriozis hastası olduğumdan tüplerimin ikiside kapalı ve tüp bebek harici çocuk sahibi olma imkanımız yok şuanda tüp bebek merkezi araştırıyrum umut tüp bebek merkezinin fiyatları ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. birde kilo sıkıntı oluyormu tüp bebek tedavisinde
meraba canım bende yeni umuta gittim ulun beyin hastasıyım bana zayıflamam gerektiğini söyledi çok değil bi 5 kilo versen yeterli dedi fiyat olarak da ücretli isen 6100 ilaç dahil fiyatı eğer ilaç hariç diyorsan 4500 tl bir yıllık embiryo dondurma ücreti dahil.
selam arkadaşlar kısaca yazıyorum hmen ben şuan evde değilim arkadaşımdayım arkadaşlar beni çoğunuz biliyosunuz eşim 47 xxyliydi azospermidi eşim tese oldu sperm bulundu 2 tüpte donduruldu bugün gebelik tahlilim vardı kızlaaaaer hamileyimmm çook mutluyuumm rabbim sizlerde nasip etsin hep dua edicem herkese
selam kızlar yumurta toplama işlemi öncesinde özellikle yapılması, yenmesi gereken birşeyler varmı tavsiyelerinizi bekliyorum benim ilk iki işlemde birinde 6 diğerinde 7 yumurta toplandı da bunun için soruyorum ayrıca rahimdeki çöküntünün etkisi varmıdır yumurtanın az olmasında .
Ben bu foruma yeni katıldım ama yaklaşık 4,5 aydır umut tüp bebek merkeZinda tedavi görüyorum... Yaşadıklarımı benzer şeyleri yaşayanlarla paylaşmak onlardan yeni bilgiler edinmek iyi geliyor... Bizler aynı yerde tedavi oluyoruz... Sonuçlarımızı tedavi sürecimizi paylaşarak geçirelim... Birbirimize belki bir faydamız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?