arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm((((
Embriyologlar doktorumun embriyolarımı 5.güne bırakmak istediklerini ve o yüzden transferimin cumartesi günü olacağını söylediler
Embriyologlar doktorumun embriyolarımı 5.güne bırakmak istediklerini ve o yüzden transferimin cumartesi günü olacağını söylediler
arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm((((
Gelişimleri ve sayısı güzel demek ki :) Hayırlısı olsun inşallah.
demek ki embriyoların iyi gelişme gösteriyor... bu çok güzel bir haber. inşallah rahminde de iyi gelişmeye devam eder ve sana sımsıkı tutunurlar...
Teşekkürler Ben pek anlamıyorum ama galiba benim için güzel şeyler oluyor :)
selam arkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş embriyo transferi yaptıran var mı ???
Kızlar kayboldunuz gene, topik çok sessizleşti bu aralar...
Ben yazayım bari. Cuma sabahı boğazımda ağrıyla uyandım, çok korktum çünkü benim boğazım genelde 2 kutu antibiyotik ile geçer. Hemen internetten biraz araştırdım, ılık su içine yarım limon sıkıp ve balla karıştırarak, kuşburnu çayı yapıp içine bal koydum, iki gün boyunca kendimi tedavi etmeye çalıştım. Çok şükür bugün ağrı geçti, umarım bir daha tekrarlamaz.
Çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim :) gebelik nasıl gidiyor bulantı var mı?
Cumartesi günü transferim yapıldı doktorum çok umutluyum dedi inşallah herşey yolunda gider ayrıca dört adet embriyomda donduruldu
bütün işlemler sonrasında şunu öğrendim tüp bebek denilen şey aslında hiç korkutucu değil eğer sizi anlayan bir dokorunuz varsa herşey güzel geciyor bu tedavide canımı tek sıkan şeyşu kalcadan olan iğneler galiba gebelik testine kadar kalcamda yer kalmayacak
bir sorum olacak jel kullanıyorum kahve rengi şekilde dökülmeler oluyor acaba jeli uygulamada yanlışlık mı yapıyorum ?
Arkadaşlar merhaba,
benimde 5. gün transferi, bugün tranferimin 8. günü sonucu bekliyorum. 2. tüp bebek denemem sadece sabahları kasılmalar oluyr jel sonrası ama ilaçlardan mı acaba diyorum? Benim gibi sonuç bekleyenler var mı?
Olabilir, inşallah hayırlı haber belirtileridir. Ben de pek bir belirti olmadığı için bu konuda yorum yapamayacağım. Rabbim isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
merhaba klaram.nasılsın.benim aşılamam tutmadı.şimdi artık tüp bebek olayına girecem.
ama bizim morfoloji 0 tüp bebek tutar mı acaba.
ben beylikdüzü selman laçine gitmeyi düşünüyorum bu arada bir bilgin var mı.
ayrıca sen tüp bebeği raporlu mu yaptırmıştın.
merhaba ben ilk denememi beylikdüzü medicanada yaptım. doktorum aysun laçindi ama pek memnun kalmadım. hiç bir araştırma yapmadan tedaviye başladık sonuç olumsuz tabiki.
2. denemem bahçecide devam ediyor. 8 martta transferim olacak. bahçeciye geldiğimde pko olduğumu öğrendim. bende quatrda var ve tsh hormonunun tüp bebek tedavisinde 3 ün altında olması gerektiğini öğrendim.
medicanada transferim yapıldığında tsh hormonum 7 idi. olmayacağı baştan belliydi yani ve bunları düzeltmek için hiç bir önlem alınmadı. ama bahçeci umut tüp bebek merkezini öneririm. allah yardımcımız olsun
merhaba klaram.nasılsın.benim aşılamam tutmadı.şimdi artık tüp bebek olayına girecem.
ama bizim morfoloji 0 tüp bebek tutar mı acaba.
ben beylikdüzü selman laçine gitmeyi düşünüyorum bu arada bir bilgin var mı.
ayrıca sen tüp bebeği raporlu mu yaptırmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?