Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm ((((

arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm ((((

canım benim çok üzüldüm... bende iki kez negatif görmüş biri olarak(ikincisin de ilk sonucum 12,1 di sonradan düştü) seni çok iyi anlıyorum... ama umudunu kaybetme elbet bizde birgün bebeklerimizi kucağımıza alıcaz...

Kızlar kayboldunuz gene, topik çok sessizleşti bu aralar...
Ben yazayım bari. Cuma sabahı boğazımda ağrıyla uyandım, çok korktum çünkü benim boğazım genelde 2 kutu antibiyotik ile geçer. Hemen internetten biraz araştırdım, ılık su içine yarım limon sıkıp ve balla karıştırarak, kuşburnu çayı yapıp içine bal koydum, iki gün boyunca kendimi tedavi etmeye çalıştım. Çok şükür bugün ağrı geçti, umarım bir daha tekrarlamaz.

Çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim :) gebelik nasıl gidiyor bulantı var mı?

Cumartesi günü transferim yapıldı doktorum çok umutluyum dedi inşallah herşey yolunda gider ayrıca dört adet embriyomda donduruldu
bütün işlemler sonrasında şunu öğrendim tüp bebek denilen şey aslında hiç korkutucu değil eğer sizi anlayan bir dokorunuz varsa herşey güzel geciyor bu tedavide canımı tek sıkan şey şu kalcadan olan iğneler galiba gebelik testine kadar kalcamda yer kalmayacak

bir sorum olacak jel kullanıyorum kahve rengi şekilde dökülmeler oluyor acaba jeli uygulamada yanlışlık mı yapıyorum ?

Arkadaşlar merhaba,

benimde 5. gün transferi, bugün tranferimin 8. günü sonucu bekliyorum. 2. tüp bebek denemem sadece sabahları kasılmalar oluyr jel sonrası ama ilaçlardan mı acaba diyorum? Benim gibi sonuç bekleyenler var mı?

Çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim :) gebelik nasıl gidiyor bulantı var mı?

Sağol. Şimdilik iyi gidiyor çok şükür, öyle bulantım yok, bazen içim bayılıyor (nasıl birşey dersen yaşayınca anlarsın) yalnız gece uyandığımda arada küçük bulantılar oluyor, galiba gece kuşu olacak :) gündüz uyuyup gece mi hareketleniyor acaba? Bir de uyku hali çok oluyor, halsizlik oluyor. Bulduğum her fırsatta uzanıyorum. WC yle dost olduk, olsun hiç şikayetçi değilim :) Haa bi de sık acıkıyorum :)

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, test günün ne zaman? Belirti aramamaya çalış ve daha erken test yapma. Allah veriyor kolaylığını tedavi çabucak geçiveriyor. Bazı şeyler yaşamadan anlaşılmıyor, o kadar söyledim ama.... İğneler hiç sıkmasın canını inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman, ben 34 iğne oldum, kalbi duyana kadar veriyorlar. Ben o kadar hazırlamıştım ki kendimi 2 hafta daha iğneye devam etmeye, hatta kutuda tek iğnem kaldı, söyledim süleyman beye yok yaptırma dedi.

Transfer için rahmi kalınlaştırıp hazırlıyorlar ya o zaman zarfında rahimdeki damarlar genişleyip büyüyormuş, küçük kanamalar olabilirmiş bu esnada. Hatta bende küçük bir kanama olmuş ve pıhtılaşmış, muayenede yerini bile gösterdi. Testten bir hafta sonra jel kahverengi geldi, ben de korkmuştum, internetten araştırdım normalmiş. Önceki kanamalar nedeniyle kahve rengi geliyordur jel. Pembe ve kırmızı gelmesi durumu taze kanama belirtisiymiş. Çok çok devam ederse merkezi arayıp sorarsın.

Olabilir, inşallah hayırlı haber belirtileridir. Ben de pek bir belirti olmadığı için bu konuda yorum yapamayacağım. Rabbim isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

merhaba klaram.nasılsın.benim aşılamam tutmadı.şimdi artık tüp bebek olayına girecem.
ama bizim morfoloji 0 tüp bebek tutar mı acaba.
ben beylikdüzü selman laçine gitmeyi düşünüyorum bu arada bir bilgin var mı.
ayrıca sen tüp bebeği raporlu mu yaptırmıştın.

merhaba ben ilk denememi beylikdüzü medicanada yaptım. doktorum aysun laçindi ama pek memnun kalmadım. hiç bir araştırma yapmadan tedaviye başladık sonuç olumsuz tabiki.
2. denemem bahçecide devam ediyor. 8 martta transferim olacak. bahçeciye geldiğimde pko olduğumu öğrendim. bende quatrda var ve tsh hormonunun tüp bebek tedavisinde 3 ün altında olması gerektiğini öğrendim.
medicanada transferim yapıldığında tsh hormonum 7 idi. olmayacağı baştan belliydi yani ve bunları düzeltmek için hiç bir önlem alınmadı. ama bahçeci umut tüp bebek merkezini öneririm. allah yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim elfchen.öncelikle bu tedavinde inşallah bebişine kavuşursun.ve allah tüm bu yolda uğraşanları muhaffak eylesin inşallah.
kafam karıştı şimdi.Ne yapsam acaba.selman laçin i de benim aşılama için gittiğim doktorum önerdi.kısmetse martta yapacağım çünkü çapaya evraklarımı bugün verecem rapor ancak çıkar ozamana kadar merkezleri araştırıyorum.
bu arada canım sen medicanada raporlu mu yaptın ücret olarak nekadar ödedin.bahçeci ile arasında fiyat farkı var mı. Çok soru sordum dimi.şimdiden teşekkürler

Eşime dün kıbrıstaki doktorlardan telefon geldi daha dogrusu pazar günü internetten buldugu doktora mail attı o yüzden aradılar eşime tahlil sonucunu sormuşlar sperm sayısı 9 milyon demiş fakat morfoloji 0 deyince doktor demiş sayı nekadar düşük olsada başarı oranı yüksek ama morfoloji yoksa bence buralara kadar yorulmayın çok yüksek bi şans veremem demiş kıbrısta 4 embioya kadar transfer yapıldıgı için orayı deneyeelim diye düşündük türkiyede tek embiodan fazlasını koymuyorlar ama doktor morfoloji için böyle deyince olmadı. ( tabi doktor nakil önermiş imkansızları önermiş tabi sperm bankasından nakil yapsak yada senin spermle karışım yapsak böyle bişey düşünürmüsün demiş eşimde günah oldugunu söyleyince doktor organ naklini düşün demiş eşimde organ nakli insan yaşatmaya yarıyor arasında çok şey var demiş olmazsa olmaz diyerekten görüşmeye son vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…