merhaba klaram.nasılsın.benim aşılamam tutmadı.şimdi artık tüp bebek olayına girecem.
ama bizim morfoloji 0 tüp bebek tutar mı acaba.
ben beylikdüzü selman laçine gitmeyi düşünüyorum bu arada bir bilgin var mı.
ayrıca sen tüp bebeği raporlu mu yaptırmıştın.
4 gün öncede benım reng başladı benimde tutmadı aşılama
canım benim üzüldüm.ama ama üzme kendini 2 güne atlatırsın inş.bir daha ki de4nemende tutar inşallah.Allah tan umut kesilmez.
Ben bu morfoloji konusuna takıldım.bence aşılama olmuyor ancak tüp bebek olur diye düşünüyorum.
Bu arada da morfolojiyi yükseltmenin yollarını araştırıyorum.
başka bir topikte Gonal f ile bir arakadaş yazmı düzeldi diye.şimdi onu araştırıyorum.
Zaten ben Martta allah kısmet ederse tüp bebek yaptıracam.inşallah da tutar...
canım benim üzüldüm.ama ama üzme kendini 2 güne atlatırsın inş.bir daha ki de4nemende tutar inşallah.Allah tan umut kesilmez.
Ben bu morfoloji konusuna takıldım.bence aşılama olmuyor ancak tüp bebek olur diye düşünüyorum.
Bu arada da morfolojiyi yükseltmenin yollarını araştırıyorum.
başka bir topikte Gonal f ile bir arakadaş yazmı düzeldi diye.şimdi onu araştırıyorum.
Zaten ben Martta allah kısmet ederse tüp bebek yaptıracam.inşallah da tutar...
merhaba klaram.nasılsın.benim aşılamam tutmadı.şimdi artık tüp bebek olayına girecem.
ama bizim morfoloji 0 tüp bebek tutar mı acaba.
ben beylikdüzü selman laçine gitmeyi düşünüyorum bu arada bir bilgin var mı.
ayrıca sen tüp bebeği raporlu mu yaptırmıştın.
Çok teşekkür ederim elfchen.öncelikle bu tedavinde inşallah bebişine kavuşursun.ve allah tüm bu yolda uğraşanları muhaffak eylesin inşallah.
kafam karıştı şimdi.Ne yapsam acaba.selman laçin i de benim aşılama için gittiğim doktorum önerdi.kısmetse martta yapacağım çünkü çapaya evraklarımı bugün verecem rapor ancak çıkar ozamana kadar merkezleri araştırıyorum.
bu arada canım sen medicanada raporlu mu yaptın ücret olarak nekadar ödedin.bahçeci ile arasında fiyat farkı var mı. Çok soru sordum dimi.şimdiden teşekkürler
kaç kiloydun cnm sen benim kilom baya bir fazla peki bu ücret dışında başka ücret ödenmiyor dimi test muayene falan
elfcen canım çok saol..bende araştırmalara devam ediyorum.bende çapada bir aşılama yaptım olmadı diğeri için gittim orda fatma hemşire var.baktı dosyama senin daha aşılama yaptığına dair evrak getirirsen bir daha burda aşılama yapmana gerek yok dedi.direk tüp bebek raporu çıkar dedi.Bende dün özel doktorumdam aldığım yazıyı götürüp verdim.dosyama eklediler.
Ama bu hafta kongre varmış haftaya kurul kararı çıkacakmış.sonra diğer evrakları vereceğim.Biraz uzun sürece ama olsun.
Bide dışarıda yaparsan tüp bebeği daha çabuk çıkar rapor dediler.
Bide sana birşey soracam acaba eşinin değerleri nasıldı.ben morfolojiden korkuyorum..
selam canım inş en kısa zamanda raporunu alır tedavine başlarsın
bizde morfoloji medicananın testinde ve özel bir labaratuarın testinde %1 çıktı ama çapanın testinde %0
labaratuardan labaratuara değişiyo sonuçlar bence değerlere kafanı takma güvenebileceğin bir merkez bul ve akışına bırak
rabbim nasip etmişsse olacak inşallah
Kızlar iyi akşamlar hepinize,
Perşembe günü kontrolümüz vardı, güzel geçti çok şükür. 2 cm olmuş bizim kuzucuk. Hatta ufak ufak kıpırdamaya başlamış, görünce şaşırdık, bacak ve kol çıkıntılarını gördük. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, hepinize dua ediyorum.
Sağol. Şimdilik iyi gidiyor çok şükür, öyle bulantım yok, bazen içim bayılıyor (nasıl birşey dersen yaşayınca anlarsın) yalnız gece uyandığımda arada küçük bulantılar oluyor, galiba gece kuşu olacak :) gündüz uyuyup gece mi hareketleniyor acaba? Bir de uyku hali çok oluyor, halsizlik oluyor. Bulduğum her fırsatta uzanıyorum. WC yle dost olduk, olsun hiç şikayetçi değilim :) Haa bi de sık acıkıyorum :)
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, test günün ne zaman? Belirti aramamaya çalış ve daha erken test yapma. Allah veriyor kolaylığını tedavi çabucak geçiveriyor. Bazı şeyler yaşamadan anlaşılmıyor, o kadar söyledim ama.... İğneler hiç sıkmasın canını inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman, ben 34 iğne oldum, kalbi duyana kadar veriyorlar. Ben o kadar hazırlamıştım ki kendimi 2 hafta daha iğneye devam etmeye, hatta kutuda tek iğnem kaldı, söyledim süleyman beye yok yaptırma dedi.
Transfer için rahmi kalınlaştırıp hazırlıyorlar ya o zaman zarfında rahimdeki damarlar genişleyip büyüyormuş, küçük kanamalar olabilirmiş bu esnada. Hatta bende küçük bir kanama olmuş ve pıhtılaşmış, muayenede yerini bile gösterdi. Testten bir hafta sonra jel kahverengi geldi, ben de korkmuştum, internetten araştırdım normalmiş. Önceki kanamalar nedeniyle kahve rengi geliyordur jel. Pembe ve kırmızı gelmesi durumu taze kanama belirtisiymiş. Çok çok devam ederse merkezi arayıp sorarsın.
Kızlar iyi akşamlar hepinize,
Perşembe günü kontrolümüz vardı, güzel geçti çok şükür. 2 cm olmuş bizim kuzucuk. Hatta ufak ufak kıpırdamaya başlamış, görünce şaşırdık, bacak ve kol çıkıntılarını gördük. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, hepinize dua ediyorum.
merhaba canım:
sevindim senin adına,maşallah kıpırdama başlamışş harikaa.
canım ben uzun zamandır girmiyorum kadınlar kulübüne, bu topikte yazılan olumsuzluklar yüzünden kafam karıştı açıkçası.
özellike ulun bey hakkında yapılan yorumlar yüzünden,benzer yorumları farklı topiklerde de okuyunca biraz uzak kalmak iyi olacak dedim..
biliyorsun benim doktorumda ulun bey..yorumlardan sonra umut tüpbebek merkezini seçtiğim için pişman oldum gibi..bende emre bey yüzünden :26:birtakım olumsuzluklar yaşadım biliyorsun.2 kez onun yüzünden tedavi iptal oldu..
ama şuda var bu satten sonra merkez değiitiremem zaten biz merkezi emre bey için seçmiştik.nasipde varsa olur diyorumm artık,allah ol desin yeterki bu olay için doktorlar vesilee sadece..
pıhtılaşmam için hemetolojiye gittim.ulun beyin verdiği pıhtı testleri eksik bakılmış.eksik ne varsa yapıldı.malesef 1 gende daha pıhtı çıktı..şuan 2 gende pıhtı varmışş.
hemetoloji doktoru ikiside heterezigot biz bunun sadece aspirin veriyoruz dedi.protein s ve c alt sınırda çıktı ama onları dikkate almadı..tedaaviye başlayabilirsin dedi.
mart adetinde istanbula geleceğim muayene olmak için,eğer kist yada başka sorun yoksa tedavimiz başlasın istiyoruz,ama kist varsa yine nisan adetine kalırız artık..[/QUOTE
enfal33
Benim doktorum Süleyman bey ama bir kez ulun beye de muayene oldum bence çok şirin bir doktor benimde merkez seçimimde bu topiğin rolü büyük ama hiç pişman olmadım 7 martta sonucum çıkacak belki gebe kalmayacağım ama gebe kalmasamda yine aynı merkezle devam ederim çünkü ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum
Arkadaşım posta kutuna mesaj gönderdim.Kontrol et istersen..Arkadaşlar merhaba,
benim 2 gün önce test günümdü sonuç negatif, 2. denememizdi 3. denemeyi de aynı yerde planlıyoruz. Enfal33 bana özelden mail atabilirsen yada bir msn adresi tedavi süreci ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
Arkadaşlar sizler içinde umarım güzel sonuçlar alırsınız...Ama pozitif olmak çok önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?