Canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah bu aralar hep güzel haberler süperrrrrrrrr :) :)
AMİN ONU GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
Arkadaşlar bugün test günümdü betahcg 331 çıktı çok mutluyum..............sonuna kadar sağlıkla gider inşlh........darısı herkesin başına inşlah......herkesin yüzü gülsün....kucağı dolsun.....
canım inşlh 23 martda ben gibi güzel haberler alırsın bnde bugün öğrendim......hamişolduğumu ......bolbol dinlen...kendini üzme...iyidüşün iyi olsun....rabbim herşeyin en hayırlısını bilir....ben hep bunları düşündüm....ve tutdu şükürler olsunnnn......seninde yüzün güler inşlhhhh.....
Arkadaşlar bugün test günümdü betahcg 331 çıktı çok mutluyum..............sonuna kadar sağlıkla gider inşlh........darısı herkesin başına inşlah......herkesin yüzü gülsün....kucağı dolsun.....
merhaba öncelikle tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin. bende süleyman beyin hastasıydım senin gibi keseyi görsek kalp atışını duyabilsek diye beklemekle geçti günler ve şükürler olsun heyşey yolunda gitti kalp atışınıda duyduk. şimdi sende hep olumlu düşünmelisin ve sabırla beklemelisin. inşallah minik mucizelerimiz bizi bırakmazlar sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
canımm merhaba ;
hayırlısı ile sonunda bugun başladım tedaviyeee
emre bey mayısın ilk haftası yokmuş yine çakışmayalım diye nisan adeti yerine bu ay başladık
beylemde bugun başladı
bizden dularını eksik etme canımmm ..gelişmeleri yazarımm ..
Çok ama çok sevindim, hadi hayırlı olsun inşallah, dualarım sizlerle.
Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.
İstanbulda mısın?
Ya gerçekten çok sevindim hatta sesli söylemişim eşim ne oldu dedi, ben de umutun forumundan tanıdığım iki arkadaş bugün tedaviye başlamış dedim, hım dedi erkek işte :)
Rabbim bu defa emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah kavuştursun sizi de hayırlı sağlıklı evlatlarınıza.
Her namazdan sonra elini karnına koyarak 100 Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari çek ne olur. Şimdiden başla, adetliyken de yapabilirsin.
enfalcim, telefonlaştık ama buradan da yazmak istedim.
tevafuk bu ki; ikimizde aynı gün başladık tedaviye, hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH.
Merkezimi değiştirdim ama burası da benim ilk gözağrım olduğu için yazmadan da edemedim topiğe..
hem ayrıca tanışmamıza da vesile nasıl yazmam değil mi :)
benim de ikinci kontrol cumartesi
haberleşiriz yine ayrıca..
Hayırlı olsun canım tedavinnnnnnn:26::26::26:
inşallah hayırlısıyla herşey dileğidiğin gibi olur...:26:
Sağolasın, İNŞALLAH cnm..
Sen başlamadın değil mi?
amin canım..
İstanbul'da değilim bugun evime geri döndüm.
pazartesi çağırdılar tekrar o yüzden o 5 günlük sürede boşu boşuna orda kalmak istemedim.tatlım pazartesiden sonra kalmaya niyetim var İstanbulda..
iyi niyetinden eminimm,inşallah duaların kabul olurda bizde sen gibi hamiş oluruzzz:26:
erkekler işte biz gibi değil onlar
tamam canım başlarım yarın itibariyle.hepsinden ayrı ayrı 100 tanemi çekeceğim ?
enfalcim, telefonlaştık ama buradan da yazmak istedim.
tevafuk bu ki; ikimizde aynı gün başladık tedaviye, hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH.
Merkezimi değiştirdim ama burası da benim ilk gözağrım olduğu için yazmadan da edemedim topiğe..
hem ayrıca tanışmamıza da vesile nasıl yazmam değil mi :)
benim de ikinci kontrol cumartesi
haberleşiriz yine ayrıca..
Beylem hayırlı olsun tedavin, gelişmeleri buraya da yaz olur mu :)
Yukarıya yazdıklarımı sen de uygulamaya çalışırsın.
İnşallah bu tedavileriniz son olsun ve sonu hayırlı bebekli olsun.
Amin klaram,
Yazarım tabi, herne kadar başka bir merkezde olsam da buradan da vazgeçemiyorum :)
başladık bizde, şimdi yumurta takibindeyiz,
Bir önceki tedavimde okumuştum ben,
şimdi yine tekrar başlarım..
Sende bulantı aş erme gibi durumlar var mı?
merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım bahçeci umut hst dr.ulun ulug ya gidiyorum ulun hocaya tedavi görenler varmı....
Hayırlı olsun evet ulunbeyde tedavi görüyorum çok rahat bir insan sorduğun sorulara açılıkla cevap veriyor rahatlatıyorBenimde ulun beyde ilk denemem benim embiryolarım donduruldu transferi bekliyorum iğne kullanıyorum kan değerlerimi düzene sokmaya çalışıyor ulun bey aslında transfer yapabilirdi fakat tutmaz dedi ve yapmadı işi garanti altına almaya çalışıyor.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız rabbim isteyen herkese bebiş versinmerhaba bende aranıza yeni katılanlardanım bahçeci umut hst dr.ulun ulug ya gidiyorum ulun hocaya tedavi görenler varmı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?