Arkadaşlarımın hepsinin rabbim yardımcısı olsun..... Dualrınızı bekliyorum..12 mart test günüm.. Ilk denememdi...dr süleyman tosun...1tane transfer oldu..... Nasip....hepimiizm kucağı dolsun...yüzümüz gülsün inşlhh....
amin canım bana her konuda yardım ettin valla hakkını ödeyemem yeniden çok teşekkürler
hayırlı olsun tedavin inşallah sende benim gibi mutlu sona ulaşırsın
Eşim sürekli keşke söylemeseydin deyip duruyor o öğle söyleyincede ben pişman oluyorum ya keseyi göremesek ya kalp atışını duyamasak diyor offf offff
cnm hayırlı olsun çok sevindim...... Senin adına .... Bnmde test günüm 12 mart ilk denemem dr süleyman bey......baklaım ne olck..... Senin ilk denememmi... Bide kaçtane transfer etdiler.... Bnki 5. Gün embriyosuydu 1tane transfer edtiler....hayılrllsı hepimi ziçin......
iyi şeyler düşünün iyi olsun senin şimdi moralini yüksek tutman lazım herşey yolunda gider inş
arkadaşım selam bende bebegime umut tüp bebek sayesinde kavuştum.geçen sene tam bu zamanlar tedavi oluyordum ve beni herkes biliyordu ve benimle beraber bekliyordu. insanların bilmesi yada bilmemesi önemli değil boştan yere sıkma canını . en azından ,insanlar biliyor senin durumunu sana daha ihtimamlı davranırlar. düşünme bunları hamilesin bebeğinin tadını çıkar.[/QUOTE
Durumu bilmeleri bir yandan iyi biryandan ise çok kötü ilgi gösteriyor bu iyi ve çok fazla müdahale ediyorlar bu kötü evet ben artık hamileyim bunun tadını doya doya çıkarmalıyım
Cimcimexxx bende uzun süredir girmiyordum siteye ama tekrar yoklayayım dedim, bir deneme daha negatif sonuçlandı üstelik blastosist idi. Bende bir an önce tekrar denemek istiyorum. Sen nasılsın?
arkadadeneşlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim 5 nisan gibi adet olmayı bekliyorum süreç nasıl işliyo tahmini transfer günü ne zaman olur 22 nisana kadar istanbulda olcaz bu arada yapalım istiyorum rapor çıkartmıştık o da 21 nisana kadar geçerliymiş
arkadadeneşlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim 5 nisan gibi adet olmayı bekliyorum süreç nasıl işliyo tahmini transfer günü ne zaman olur 22 nisana kadar istanbulda olcaz bu arada yapalım istiyorum rapor çıkartmıştık o da 21 nisana kadar geçerliymiş
Arkadaşlar bugün test günümdü betahcg 331 çıktı çok mutluyum..............sonuna kadar sağlıkla gider inşlh........darısı herkesin başına inşlah......herkesin yüzü gülsün....kucağı dolsun.....
Arkadaşlar bugün test günümdü betahcg 331 çıktı çok mutluyum..............sonuna kadar sağlıkla gider inşlh........darısı herkesin başına inşlah......herkesin yüzü gülsün....kucağı dolsun.....
İnşallah dediğin gibi olur bebeğimin kalp atışını duyabilsek eşimde bende çok rahatlayacağız
selam kızlar
çok şükür transferim dün gerçekleşti. test günüm 23 mart rabbim bana ve bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inş.
Canım aynı zamanlarda tedavide olacağız Bende Nisan 6-7 gibi adet oluyorum.
21 nisana yetişir sanırım senin işin10-15 günlük bir süreç sanırım o zaman zarfında bitiyor işlem tahminimce.
merhaba bende rapor ççıkardım umutta yaptırdım doktorum süleyman tosundu elimden geldiğnce anlatayım adetin 3.günü tedavi başlyor tedavi süresi 10 veya 12günlük süreç bu süre sonunda yumurtalar olgunlaşırsa toplama işlemi yapılıyor döllenmeye ve embriyo durumuna göre transferin yapılıyor benim 5. gün embriyosu taransferiydi ama tedavin 22nisana kadar bitermi bilemem
selam kızlar
çok şükür transferim dün gerçekleşti. test günüm 23 mart rabbim bana ve bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inş.
merhaba öncelikle tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin. bende süleyman beyin hastasıydım senin gibi keseyi görsek kalp atışını duyabilsek diye beklemekle geçti günler ve şükürler olsun heyşey yolunda gitti kalp atışınıda duyduk. şimdi sende hep olumlu düşünmelisin ve sabırla beklemelisin. inşallah minik mucizelerimiz bizi bırakmazlar sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?