7 mart gebelik testim var hecanla bekliyorum sonucu çok ilginç ama içimde hiç kötü bir his yok sanki olacak gibi
7 mart gebelik testim var hecanla bekliyorum sonucu çok ilginç ama içimde hiç kötü bir his yok sanki olacak gibi
Arkadaşlar merhaba,
benim 2 gün önce test günümdü sonuç negatif, 2. denememizdi 3. denemeyi de aynı yerde planlıyoruz. Enfal33 bana özelden mail atabilirsen yada bir msn adresi tedavi süreci ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
Arkadaşlar sizler içinde umarım güzel sonuçlar alırsınız...Ama pozitif olmak çok önemli....
merhaba canım:
sevindim senin adına,maşallah kıpırdama başlamışş harikaa.
canım ben uzun zamandır girmiyorum kadınlar kulübüne, bu topikte yazılan olumsuzluklar yüzünden kafam karıştı açıkçası.
özellike ulun bey hakkında yapılan yorumlar yüzünden,benzer yorumları farklı topiklerde de okuyunca biraz uzak kalmak iyi olacak dedim..
biliyorsun benim doktorumda ulun bey..yorumlardan sonra umut tüpbebek merkezini seçtiğim için pişman oldum gibi..bende emre bey yüzünden :26:birtakım olumsuzluklar yaşadım biliyorsun.2 kez onun yüzünden tedavi iptal oldu..
ama şuda var bu satten sonra merkez değiitiremem zaten biz merkezi emre bey için seçmiştik.nasipde varsa olur diyorumm artık,allah ol desin yeterki bu olay için doktorlar vesilee sadece..
pıhtılaşmam için hemetolojiye gittim.ulun beyin verdiği pıhtı testleri eksik bakılmış.eksik ne varsa yapıldı.malesef 1 gende daha pıhtı çıktı..şuan 2 gende pıhtı varmışş.
hemetoloji doktoru ikiside heterezigot biz bunun sadece aspirin veriyoruz dedi.protein s ve c alt sınırda çıktı ama onları dikkate almadı..tedaaviye başlayabilirsin dedi.
mart adetinde istanbula geleceğim muayene olmak için,eğer kist yada başka sorun yoksa tedavimiz başlasın istiyoruz,ama kist varsa yine nisan adetine kalırız artık..
Arkadaşlar merhaba,
benim 2 gün önce test günümdü sonuç negatif, 2. denememizdi 3. denemeyi de aynı yerde planlıyoruz. Enfal33 bana özelden mail atabilirsen yada bir msn adresi tedavi süreci ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
Arkadaşlar sizler içinde umarım güzel sonuçlar alırsınız...Ama pozitif olmak çok önemli....
kızlar 11 martta dondurulmuş embiriyo transferine hazırlanıyorum. bu sabah progestan iğnelerini olmaya başladım akşamına iğne olduğum kalçamda ve bacağımda ağrım oldu
bu normalmi bu durumu yaşayan var mı
tebrik ederim bende seni merak ediyordumallah tamamına erdirsin inş darısı başımıza
olsun sıkma canını söylemişsin artık boşver en iyisi mutlu anının tadını çıkar :)amin
Ancak bu saatte girip haber verebildim sabahtan beri bir rüyada gibiyim bir hatta yapıp herkese haber verdim eşim keşke söylemeseydin dedi ama iş işten geçmişti
Palart canım nasılsın? Uzun zamandır kendimi sanal alemden soyutlamıştım. Geri geldim bakim ortalık ne alem dedim seni gördüm cnm. Rabbim 3. denemenizi olumlu sonuclandırır inşallah. Bende nisan ayında tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse.
kızlar 11 martta dondurulmuş embiriyo transferine hazırlanıyorum. bu sabah progestan iğnelerini olmaya başladım akşamına iğne olduğum kalçamda ve bacağımda ağrım oldu
bu normalmi bu durumu yaşayan var mı
Hayırlı olsun
Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bu arada dikkat etmeye devam :)
tebrik ederim canım darısı başımıza allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza bende bu adetle başlayacağım tedaviye bizler içinde dua et......
olsun sıkma canını söylemişsin artık boşver en iyisi mutlu anının tadını çıkar :)
amin
Ancak bu saatte girip haber verebildim sabahtan beri bir rüyada gibiyim bir hatta yapıp herkese haber verdim eşim keşke söylemeseydin dedi ama iş işten geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?