Maşallah. Ben senden daha heyecanlıyım galiba. İnşallah eşinin tesesi de güzel geçer.
Birşey kalmadı cumaya, gelişmeleri yazmaya devam edersin.
Bana yeni telini msj atarsın bir ara, en son aramıştın ya ben o numarayı kaydetmemişim galiba o günün sarhoşluğuyla :)
İnşallah Allahın izniyle bundan sonraki aşamaları da hayırlısıyla geçeceksiniz.
merhaba arkadaşlar; uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum ve sizin yorumlarınız sayesinde birçok bilgi sahibi oldum :) bende çarşamba günü Süleyman Tosun beye randevu aldım inşallah beni tatmin eder ve orası bana uğurlu gelir :) 26 yaşındayım 4 yıldır evliyim yaklaşık 2 senedir çocuk düşünüyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu ve morfoloji düzelmedi dr tüp bebek dedi... arkadaşım da bana burayı önerdi ve bende sizin yorumlarınızıda okuduğum kadarıyla burayı tercih ettim ve randevu aldım... Allahım isteyen herkese nasip etsin bütün kadınlar annelik duygusunu tatmalı bizede nasip etsin rabbim...
umut tüp bebekdede rapor geçiyor istersen orayada bi git derim
şimdi bana gelelimm..
bugun merkezdeydim 2.kontrol vardı..
çok şükür herşey yolundaaa
yumuşların 5 gün olmasına rağmen iyi durumdaa olduğunu söyledi ulun bey.
ve ek olarak cetrotide iğne verdi yumuşlarımın çatlamaması için..
çarşamba 3.kontrolüm varr.yumuşların durumuna göree opu tarihi belirlenecek gibi...
ulun bey büyük ihtimalle cuma yada cumartesi toplanır dedii
heycan yokk ama teseee sonucunu merak ediyorumm kocişim ne durumda olacakk .
rabbim bizim ve herkezin yüzünü güldürür umarım..
bu aşamalara kadar geldik allahın izniylee umarım hakkımızda hayırlısı olur..
Korkulacak hiçbirşey yok, ben de aynı duyguları yaşıyordum ilk başta, nasıl olacak, neler olacak, Allah yardım ediyor, zaman da çabucak geçiyor. En zor kısmı heyecanlı kısmı test sonucunu beklemek :)
Zaten burda herkes birbirine destek oluyor, çünkü herkes birbirinin neler yaşadığını anlıyor.
Olumsuz düşünmek yok, her zaman pozitif olmalısın.
İsteyen herkese nasip etsin Allah.
merhaba benmde cumaya randevum var süleyman beyle...bende 23 yaşındayım 3 yıllık evlym hç krnmadık sorunu bildiğimiz için ama olmadı ynede..tedaviye başlarsak hemen hemen aynıı zamanlarda olacak.inş allah gönlümüze göre verir.
ben karşıda oturuyorum ondan.buradkine sordum rapor geçerli değil demişlerdi.
bahçeci kliniğinin iki subesi var istanbulda biri fulya biri de umut tüp bebek merkezi. fulya da rapor geçmez. ama umutta geçerli. ben de devlet raporuyla umutta yaptırdım tüp bebek tedavisini. eğer hala kararsızsan merkezi arayıp neslihan hanımdan bilgi alabilrsin. yok eğer karar verdiysen de hayırlı olsun. allah gönlüne göre versin.
Canım çok teşekkürler.evet fulya da geçmiyor.umut tüp merkezi de koşuyolunda daymış.ben istanbul avrupa esenyurtta oturuyorum.uzaklık beni korkutuyor yoksa oraya gidecem.
Canım çok teşekkürler.evet fulya da geçmiyor.umut tüp merkezi de koşuyolunda daymış.ben istanbul avrupa esenyurtta oturuyorum.uzaklık beni korkutuyor yoksa oraya gidecem.
tabi biraz endişelerim var ama bebek için her zorluğa katlanıcaz onun süt kokulu ağzını öpmek herşeyi unutturur bize :))) klaram ben sadece o zamana odaklanmışım bu sırada yaşananlar sadece rüyaa)) bide hep tese yazmışsınız ya o ne demek ??
mrb canım sen tedaviye başladığın zaman hiç bir zorluk görmüyorsun benim ilk denememde hiçbirşey bilmediğim iin öyle korkuttular ki beni ama zamanla yaşarken hiç zorluğu olmadı her zaman iyi düşün tese de benim eşimde azospermi (sperm çıkışı yok) var bu nedenle spermi ameliyatla buluyorlar bu amilayata tese ameliyatı diyorlar. allahım hepimizin kucağını doldurmayınasip etsin...
sağol arkadaşım evt başladım şok şükürrr bugunlere gelebildimmgünaydın arkadaşlar.ben fazla bu topiğe giremiyorum.klaram nasılsın.senle bebişin iyisinizdir inş.
enfal başlamışsın tedaviye hayırlı olsun canım.
acaba hangi ilaçlarla başladınız.
ben mecburan selman laçin e gideceğim bu seferlik çünkü raporla yapan tek hastane orası selman laçin e gidecem yalnız.eşine gitmeyecem onun için olumlu şeyler duymadım zaten.
bende kasımda olmuştum histerskopi.tedavin şimdiden hayırlı olsun.3 güne kalmaz adet olur ve tedaviye başlarsın inşallah..hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini de alırız benim dr. da ulun bey geçen ay histeroskopi oldum ilacım bugün sabah bitti artık adeti bekliyoruz ondan sonra tedavi başlayacak gibi bakalım sende iyi düşün iyi olsun allahım hepimizin yüzünü güldürsün......
bende koşuyolundakinde tedavi oluyorumhoşgeldin arkadaşımm.öncelikle inşallah tedavinde başarılı olup hamiş olarak aramızdan ayrılırsın..çarçamba benimde 3. kontrolüm varr kısmetsee bende merkezde olacağım..yaşın daha çok gençç rabbim en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin inşallah
hoşbulduk arkadaşım :)) çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz kaderdaş arkadaşlarım... ben koşuyolunda olan merkezde olacağım randevum 2,30 ta sizde orda olaursanız görüşürüz belki
evet benim ilk muayene :s inşallah bebişlerimizle görürüz birbirimizi :)
amin inşallah
sen kontrolünü olduktan sonraki gelişmeleri yaz buraya haberimiz olsun gelişmelerden..allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?