Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah dediğin gibi tesemizde güzel geçerrr
ben çarşamba gününden itibaren kısmetse istanbulda kalacağım..
çarşamba muayene sonucuna göre ararım seni..sen de numaramı kaydedersin..
beylemlede görüşeceğiz zaten olmadı bir yer belirlerizz orada buluşuruz..ikinizde uygun olursanız eğer..

merhaba benmde cumaya randevum var süleyman beyle...bende 23 yaşındayım 3 yıllık evlym hç krnmadık sorunu bildiğimiz için ama olmadı ynede..tedaviye başlarsak hemen hemen aynıı zamanlarda olacak.inş allah gönlümüze göre verir.

günaydın arkadaşlar.ben fazla bu topiğe giremiyorum.klaram nasılsın.senle bebişin iyisinizdir inş.
enfal başlamışsın tedaviye hayırlı olsun canım.
acaba hangi ilaçlarla başladınız.
ben mecburan selman laçin e gideceğim bu seferlik çünkü raporla yapan tek hastane orası selman laçin e gidecem yalnız.eşine gitmeyecem onun için olumlu şeyler duymadım zaten.

hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini de alırız benim dr. da ulun bey geçen ay histeroskopi oldum ilacım bugün sabah bitti artık adeti bekliyoruz ondan sonra tedavi başlayacak gibi bakalım sende iyi düşün iyi olsun allahım hepimizin yüzünü güldürsün......

tabi biraz endişelerim var ama bebek için her zorluğa katlanıcaz onun süt kokulu ağzını öpmek herşeyi unutturur bize :))) klaram ben sadece o zamana odaklanmışım bu sırada yaşananlar sadece rüyaa )) bide hep tese yazmışsınız ya o ne demek ??

inşallah arkadaşım herşey çok güzel olacak teknoloji okadar ilerledi ki artık içimiz rahat olsun... bütün isteyen kadınlara rabbim bu duyguyu yaşatacak :))) sizin sorun neydi ???

hoşgeldin arkadaşımm.öncelikle inşallah tedavinde başarılı olup hamiş olarak aramızdan ayrılırsın..çarçamba benimde 3. kontrolüm varr kısmetsee bende merkezde olacağım..yaşın daha çok gençç rabbim en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin inşallah

hoşbulduk arkadaşım :)) çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz kaderdaş arkadaşlarım... ben koşuyolunda olan merkezde olacağım randevum 2,30 ta sizde orda olaursanız görüşürüz belki

ben karşıda oturuyorum ondan.buradkine sordum rapor geçerli değil demişlerdi.

bahçeci kliniğinin iki subesi var istanbulda biri fulya biri de umut tüp bebek merkezi. fulya da rapor geçmez. ama umutta geçerli. ben de devlet raporuyla umutta yaptırdım tüp bebek tedavisini. eğer hala kararsızsan merkezi arayıp neslihan hanımdan bilgi alabilrsin. yok eğer karar verdiysen de hayırlı olsun. allah gönlüne göre versin.

Canım çok teşekkürler.evet fulya da geçmiyor.umut tüp merkezi de koşuyolunda daymış.ben istanbul avrupa esenyurtta oturuyorum.uzaklık beni korkutuyor yoksa oraya gidecem.

Canım çok teşekkürler.evet fulya da geçmiyor.umut tüp merkezi de koşuyolunda daymış.ben istanbul avrupa esenyurtta oturuyorum.uzaklık beni korkutuyor yoksa oraya gidecem.

mrb canım için hangisine sindiyse orada yaptır tedavini ben aydından geliyorum hiç araştırma yapmaya fırsatımız olmadan biz ilk iki tedavimizi ege üniversitesinde yaptırdık olmadı o yüzden içine hangisi ısınıyorsa orada yaptır....

dileksultan ben adet olunca başlayacağım için daha düşünüyorum.sen nezamn yaptırdın nekadar ücret ödedin biraz anlatabilirmisin süreci.hangi ilaçları veriyorlar.

ben de avrupa yakasındayım. metrobüsle gitmek oldukça kolay oluyor. metrobüsten indikten sonra bir minibüs hatta yürüdüğümüz de oldu. çok güzel bir cadde zaten bir tarafı orman. tabii sen yine de her zaman o yolu çekemem dersen bilemem. ben de gaziosmanpaşadan gidiyorum. hiç yol yormadı beni.

mrb canım sen tedaviye başladığın zaman hiç bir zorluk görmüyorsun benim ilk denememde hiçbirşey bilmediğim iin öyle korkuttular ki beni ama zamanla yaşarken hiç zorluğu olmadı her zaman iyi düşün tese de benim eşimde azospermi (sperm çıkışı yok) var bu nedenle spermi ameliyatla buluyorlar bu amilayata tese ameliyatı diyorlar. allahım hepimizin kucağını doldurmayınasip etsin...

hey Allahım herkesin çeşit çeşit sıkıntısı var daha neler duyacağız.. Rabbim dermansız dert vermesin.... inşallah sonuçlar iyi çıkar hemnecik hamile kalırsın ikiz üçüz bebişlerin olur :)))

sağol arkadaşım evt başladım şok şükürrr bugunlere gelebildimm

bende kasımda olmuştum histerskopi.tedavin şimdiden hayırlı olsun.3 güne kalmaz adet olur ve tedaviye başlarsın inşallah..
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

bende koşuyolundakinde tedavi oluyorum
randevu saatim 9-11 arası.tedavide olanlar bu saatler aralığında muayene oluyor..
denk gelirsek görüşebiliriz..sen tedaviye başlamayacksın sanırım ilk muayeneyemi geleksin?

bende koşuyolundakinde tedavi oluyorum
randevu saatim 9-11 arası.tedavide olanlar bu saatler aralığında muayene oluyor..
denk gelirsek görüşebiliriz..sen tedaviye başlamayacksın sanırım ilk muayeneyemi geleksin?[/QUOTE]

evet benim ilk muayene :s inşallah bebişlerimizle görürüz birbirimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…