Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin bende istiyorum ikiz üçüz ama sağlıklı olsun da kaç tane olursa olsun rabbim kokularını içimize çekmeye nasip eylesin .....

bende g.o.paşadan gidiyorum çok rahat oluyor senin dr kim dilek

slm bende yarın suleyman beye gıdıyorum saat 12:00 randevum var belkı gorurum sızı orda:))

iyiyiz sağol, şimdilik iyi gidiyor çok şükür. ilaçları sormuşsun ama herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı olduğundan kullanılan ilaçlar farklılık yaratabiliyor. Karşıda İstanbul Tüp Bebek merkezi de var galiba raporla yapan. Hakkında hayırlısı olsun, iyice araştır, sadece doktor değil, laboratuvarı ve embriyologlarının da iyi olması gerekiyor.

Zor bir tarafı yok, rabbim veriyor kolaylığını. teseyi zaten arkadaş açıklamış. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhabalar...
5.gün transferi yapıldı fakat 14.gunde idrar testi negatif bu sekilde test yaptiran ve sonrasi da posit if sonuc Alan var mi?

Ben daha yeni üyeyimm:) 39 yaşındayım ve Umut Tüp bebekte Süleyman Tosunla ilk tüp bebek denememizi yaptık sonucu dün aldım negatiff...Nasıl bir hayalkırıklığı yaşadım anlatamam.Benim yaşım ileri biraz ama ne rahimde ne tüplerde ne yumurtalıkta bir sorun çıkmamıştı eşimde de problem yok..Üstelik 4 embriyomuz olmuştuve en iyi 2 tanesi blostakist aşamasında transfer yapıldı..Şimdi tekrar denemek istiyorum ama aynı yerde ve aynı doktorla olması konusunda tereddütlüyüm..sonuçta 6100 tl ödedik ve kalan embriyoları dondurmaları gerekirken dondurmamışlar Oysa bize transfer günü de dahil embriyolarınızın hepsi çok ii durumda denmişti.sonra sonuç negatif çıkınca kalanları sordum doktora onların gelişimi ii değildi dondurmadık dedi.bu bende güvensizlik yarattı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mııı:))))

geçmiş olsun. ben de aynı merkezde geçen hazıran ayında yaptırdım ve aynı sizin gibi embriyolarım çok iyi olmasına rağmen negatif oldu sonuç. ama kalan 4 taneyi dondurdular. güvensizlik oluşması normal tabi ama kalitesi iyi oan embriyoları dondurmamak için hiç bir sebepleri yok.

ben dahil genelde hastalar merkezden memnun. süleyman beyi tanımıyorum ama hastalarından çok iyiy yorumlar duydum hep. içiniz rahat edecekse biraz araştrırın. allah yardımcınız olsun.

bizim sorunumuz spermlerle alakalıı.sayısı ve hareketliliği..

canım benim hareketlilik ve sperm sayısında vitaminle ek bi destekle gerekli şartları olgunlaştırabiliyorlar sanırım :S ben dün muyaenemi oldum. bize sayı ve hareketlilik iyi fakat morfoloji yani yapı çok düşük normal yolla gebelik şansı çok az dedi. isterseniz bekleyin dedi ama bende neyi bekleyeceğiz dedim düzeleceğinin bi garantisi yok. kendini hazır hissediyomusun dedi bende herşeye hazırım dedim.. ulrasonla bakarken adetin yakın mı dedi evet bugün yarın olucam dedim tamam ozaman bu kistler ondan kaynaklı muhtemeeln dedi. adetin ikinci günü tekrar muayene edecek eğer o kist adet kaynaklı değilse bi ay doğum kontrol hapı verecek ve sonrasındaki adette başlıcaz. yani bu yolaaa girdiiiiiikkk :))) heyecan doruktaa :))))))))

merhaba hoşgeldiniz.. bende dün süleyman beyde muayene oldum açıkçası çok içime sindi... tabi sizin gibi aşamalardan geçmedim henüz o yüzden ne desem yalan olur. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

hyrlı olsun canım tedavin vala bende m artık bgun eşim fakülteye doktora ggtti morfoloji ve sayıda çok sıkıntı yok hareketlilik de var demiş tüp bebekte yüksek şansınız demişş benmde yarın öğlen 12de randevumm bakalım bize ne diyecekkkk süleyman beyyy...

bende heyecanlıyımm yaa stres stress bide benm artık strestennn adetlerimm 2 3 ayda oluuoooo bu ay oldum inşş tam tedaviye başlıcağmz zmn gecikmezzzzz((

biz geçen ay tüp yaptırdık negatif oldu nisandada ameliyat gözüküyor bakalım hayırlısı. sultangazi de oturuyorum ben sen neresinde oturuyorsun siz ne yaptınız .....?

ben gop merkeze yakınım. biz de hazıranda yaptırdık tüp. bizim de negatif oldu. şimdi dondurulmuşları kullanalım dedim ama doktor genetik test istedi. embriyo kalitesi iyi olmasına rağmen gebelik oluşmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…