hey Allahım herkesin çeşit çeşit sıkıntısı var daha neler duyacağız.. Rabbim dermansız dert vermesin.... inşallah sonuçlar iyi çıkar hemnecik hamile kalırsın ikiz üçüz bebişlerin olur :)))
ben karşıda oturuyorum ondan.buradkine sordum rapor geçerli değil demişlerdi.
ben de avrupa yakasındayım. metrobüsle gitmek oldukça kolay oluyor. metrobüsten indikten sonra bir minibüs hatta yürüdüğümüz de oldu. çok güzel bir cadde zaten bir tarafı orman. tabii sen yine de her zaman o yolu çekemem dersen bilemem. ben de gaziosmanpaşadan gidiyorum. hiç yol yormadı beni.
merhaba arkadaşlar; uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum ve sizin yorumlarınız sayesinde birçok bilgi sahibi oldum :) bende çarşamba günü Süleyman Tosun beye randevu aldım inşallah beni tatmin eder ve orası bana uğurlu gelir :) 26 yaşındayım 4 yıldır evliyim yaklaşık 2 senedir çocuk düşünüyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu ve morfoloji düzelmedi dr tüp bebek dedi... arkadaşım da bana burayı önerdi ve bende sizin yorumlarınızıda okuduğum kadarıyla burayı tercih ettim ve randevu aldım... Allahım isteyen herkese nasip etsin bütün kadınlar annelik duygusunu tatmalı bizede nasip etsin rabbim...
günaydın arkadaşlar.ben fazla bu topiğe giremiyorum.klaram nasılsın.senle bebişin iyisinizdir inş.
enfal başlamışsın tedaviye hayırlı olsun canım.
acaba hangi ilaçlarla başladınız.
ben mecburan selman laçin e gideceğim bu seferlik çünkü raporla yapan tek hastane orası selman laçin e gidecem yalnız.eşine gitmeyecem onun için olumlu şeyler duymadım zaten.
tabi biraz endişelerim var ama bebek için her zorluğa katlanıcaz onun süt kokulu ağzını öpmek herşeyi unutturur bize :))) klaram ben sadece o zamana odaklanmışım bu sırada yaşananlar sadece rüyaa)) bide hep tese yazmışsınız ya o ne demek ??
slm bende yarın suleyman beye gıdıyorum saat 12:00 randevum var belkı gorurum sızı orda:))
bende g.o.paşadan gidiyorum çok rahat oluyor senin dr kim dilek
avrupa yakasındamısın bende avrupa yakasında oturuyorum kolaylıkla gidiliyor bende selman laçin e aşılama yaptırmıştım çok memnun kalmadım ama yinede sen bilirsin
inşallah arkadaşım herşey çok güzel olacak teknoloji okadar ilerledi ki artık içimiz rahat olsun... bütün isteyen kadınlara rabbim bu duyguyu yaşatacak :))) sizin sorun neydi ???
Ben daha yeni üyeyimm:) 39 yaşındayım ve Umut Tüp bebekte Süleyman Tosunla ilk tüp bebek denememizi yaptık sonucu dün aldım negatiff...Nasıl bir hayalkırıklığı yaşadım anlatamam.Benim yaşım ileri biraz ama ne rahimde ne tüplerde ne yumurtalıkta bir sorun çıkmamıştı eşimde de problem yok..Üstelik 4 embriyomuz olmuştuve en iyi 2 tanesi blostakist aşamasında transfer yapıldı..Şimdi tekrar denemek istiyorum ama aynı yerde ve aynı doktorla olması konusunda tereddütlüyüm..sonuçta 6100 tl ödedik ve kalan embriyoları dondurmaları gerekirken dondurmamışlarOysa bize transfer günü de dahil embriyolarınızın hepsi çok ii durumda denmişti.sonra sonuç negatif çıkınca kalanları sordum doktora onların gelişimi ii değildi dondurmadık dedi.bu bende güvensizlik yarattı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mııı:))))
doktorum ulun bey. komşu çıktık desene :)
benimde dr ulun bey belki görüşürüz komşu :)))
bizim sorunumuz spermlerle alakalıı.sayısı ve hareketliliği..
Ben daha yeni üyeyimm:) 39 yaşındayım ve Umut Tüp bebekte Süleyman Tosunla ilk tüp bebek denememizi yaptık sonucu dün aldım negatiff...Nasıl bir hayalkırıklığı yaşadım anlatamam.Benim yaşım ileri biraz ama ne rahimde ne tüplerde ne yumurtalıkta bir sorun çıkmamıştı eşimde de problem yok..Üstelik 4 embriyomuz olmuştuve en iyi 2 tanesi blostakist aşamasında transfer yapıldı..Şimdi tekrar denemek istiyorum ama aynı yerde ve aynı doktorla olması konusunda tereddütlüyüm..sonuçta 6100 tl ödedik ve kalan embriyoları dondurmaları gerekirken dondurmamışlarOysa bize transfer günü de dahil embriyolarınızın hepsi çok ii durumda denmişti.sonra sonuç negatif çıkınca kalanları sordum doktora onların gelişimi ii değildi dondurmadık dedi.bu bende güvensizlik yarattı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mııı:))))
canım benim hareketlilik ve sperm sayısında vitaminle ek bi destekle gerekli şartları olgunlaştırabiliyorlar sanırım :S ben dün muyaenemi oldum. bize sayı ve hareketlilik iyi fakat morfoloji yani yapı çok düşük normal yolla gebelik şansı çok az dedi. isterseniz bekleyin dedi ama bende neyi bekleyeceğiz dedim düzeleceğinin bi garantisi yok. kendini hazır hissediyomusun dedi bende herşeye hazırım dedim.. ulrasonla bakarken adetin yakın mı dedi evet bugün yarın olucam dedim tamam ozaman bu kistler ondan kaynaklı muhtemeeln dedi. adetin ikinci günü tekrar muayene edecek eğer o kist adet kaynaklı değilse bi ay doğum kontrol hapı verecek ve sonrasındaki adette başlıcaz. yani bu yolaaa girdiiiiiikkk :))) heyecan doruktaa :))))))))
hyrlı olsun canım tedavin vala bende m artık bgun eşim fakülteye doktora ggtti morfoloji ve sayıda çok sıkıntı yok hareketlilik de var demiş tüp bebekte yüksek şansınız demişş benmde yarın öğlen 12de randevumm bakalım bize ne diyecekkkk süleyman beyyy...
ne aşamadasın tedavide morlalem? bi de gop un neresinden? :))
biz geçen ay tüp yaptırdık negatif oldu nisandada ameliyat gözüküyor bakalım hayırlısı. sultangazi de oturuyorum ben sen neresinde oturuyorsun siz ne yaptınız .....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?